Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
zaccagni je imbecil, zna da mu prijeti suspenzija i dva puta pokusava iznuditi penal na minimalan kontakt, iako ga je sudac vec upozorio da to ne radi isad propusta derby della capitale... da ga hoce klub kazniti zbog toga, mater **** glupavu
- Beduin
- Kontakt:
TheTruth konsultuje 

Koji je ovo kralj od forumasa
Koji je ovo kralj od forumasa
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Zanima me kako Ciro Rigobile kotira na all-time penal ljestvicama. Da li je moguće da Lazio ovoliko penala dobija godinama, neki cheat code je u pitanju, čovjek bi rekao da su Manchester City i da kampuju u 16 protivnika?!
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- OldFashioned
- Kontakt:
Čitam i ne vjerujem šta piše.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Lik konsultuje

- OldFashioned
- Kontakt:
Nema puno godina al' je zato neobjektivan.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- TheTruth34
- Kontakt:
Do mene je, mislio sam da ste makar dovoljno inteligentni da shvatite napisane 2,3 rečenice, ali sam se prevario, pa da Vam probam olakšati.
Niko nije rekao nigdje da nije bio penal za Torino (da je onakva situacija bila protiv Milana ili Juventusa i skočili bi sigurno njih 4,5 da objasni kako nije penal), znači nas desetak Interista, svi smo rekli da je bio penal.
Ove sezone, kao i prethodnih, suđenje je smiješno, tako smo bili svjedoci da su se poništavali i regularniji golovi od Bremerovog.
Ako je ijedna ekipa bila iz.**** kroz historiju sušenjem, to je upravo Inter.
Eh sad kad sve to shvatite, pomalo je smiješna sva medijska hajka, zbog jedne sudijske greške koja je išla u korist Intera.. Ako Vam opet nešto nije jasno, pišite, ako treba probat ću i da nacrtam.
Niko nije rekao nigdje da nije bio penal za Torino (da je onakva situacija bila protiv Milana ili Juventusa i skočili bi sigurno njih 4,5 da objasni kako nije penal), znači nas desetak Interista, svi smo rekli da je bio penal.
Ove sezone, kao i prethodnih, suđenje je smiješno, tako smo bili svjedoci da su se poništavali i regularniji golovi od Bremerovog.
Ako je ijedna ekipa bila iz.**** kroz historiju sušenjem, to je upravo Inter.
Eh sad kad sve to shvatite, pomalo je smiješna sva medijska hajka, zbog jedne sudijske greške koja je išla u korist Intera.. Ako Vam opet nešto nije jasno, pišite, ako treba probat ću i da nacrtam.
- OldFashioned
- Kontakt:
I ovo je uspio opravdati

- TheTruth34
- Kontakt:
Jako, jako, kvalitetan argument... Nema šta, povlačim se, najjači si

uopste ne sumnjam da ce immobile zabiti 200 golova za lazio u "serie a", obzirom da ima 32 godine, ima u njemu jos cetiri, pet dobrih sezona
Zadnja izmjena: Chinaglia, dana/u 15 mar 2022, 01:10, ukupno mijenjano 1 put.
- TheTruth34
- Kontakt:
Ide Ćirkan preko 2 glave 100 %, mašina.
Ma de ba, najjaci je Chini kralj. U pola frke tusi sa Laziom hahaha
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
TheTruth34
Nemoj druže crtati, pokušao si sa slikom, pa si se izblamirao, sam sebe lažeš
Nemoj druže crtati, pokušao si sa slikom, pa si se izblamirao, sam sebe lažeš

1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- muha milanez
- Kontakt:
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- IlCapitano
- Kontakt:
Milan ima najteži raspored u zadnji 5 kola, baš brutalan raspored. Inter ako se dovuče do zadnji 5 kola sa nekim minusom 2,3 boda može ovo rutinirati do kraja. Ali u naredna 4 kola imaju isto tako zeznut raspored 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.