Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Vi 99' niste osvojili titulu voljene BiHOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:44Bgm ako je koga stalo to ste vi, bila je prica gdje su vam titule, u koji razred je krenulo dijete rodjeno kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu i tako te sprdancije, a vidi sada, djeca rodjena kada je Zeljo zadnji put bio prvak i odrasladejavu je napisao/la: ↑14 mar 2022, 10:45MortemHz je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:04
Nije jer se to ne pika. Ne možemo pikati te utakmice/trofeje za prestiž, RS i kantonalni su otprilike na istom nivou. Nije džaba ukinuto a i ne izlazi se u europu preko toga. Ovi koji igraju to rade zbog novca pa viđamo španski superkup u Saudijskoj Arabiji ili gdje je već bilo što je samo po sebi kontradiktorno. Superkup nije validan trofej, to su neke osnove. Sarajevo je najtrofejniji klub.
majko mila ne pika se to, malo ih stalo
![]()
![]()
![]()
Mislim da je onaj napoleon dobro odgovorio, mogao si i njega citirati, tehnicki Željo bjezi jedan trofej Sarajevu ali zahvaljujuci tom Superkupu koji se igrao u cetiri navrata, peti put se nije ni igrao jer je Zeljo bio osvajac duple krune i dodijeljen mu i trofej Superkupa, a to se ne igra vec ravno 20 godina niti se ikad igrao u sklopu Premier lige. Nije da se ne pika ali ne moze biti u rangu lige i kupa. Što se titula prvaka drzava tice stanje se zna i Sarajevo i Željo imaju isti broj titula 7, dok je Sarajevo u kupu uspjesnije sa 7 trofeja naspram Zeljinih 6.
Tako da imate 6 titula
Tako je bratesvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:21
Vi 99' niste osvojili titulu voljene BiH
Tako da imate 6 titula
I male strumfove smo bacali lavovima u pionirsku dolinu

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajevo - Borac 2500
Široki Brijeg - Posušje 2500
Leotar - Željezničar 1000
Sloboda - Zrinjski 830
Radnik - Rudar 600
Široki Brijeg - Posušje 2500
Leotar - Željezničar 1000
Sloboda - Zrinjski 830
Radnik - Rudar 600
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Osttribine
- Kontakt:
Obzirom da ti živiš u Švrakinu pa možda do tebe jos ta info nije došla ali tako ti je kako ti je zvanično kako sam i napisao u prethodnom postusvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:21Vi 99' niste osvojili titulu voljene BiHOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:44Bgm ako je koga stalo to ste vi, bila je prica gdje su vam titule, u koji razred je krenulo dijete rodjeno kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu i tako te sprdancije, a vidi sada, djeca rodjena kada je Zeljo zadnji put bio prvak i odrasla
Mislim da je onaj napoleon dobro odgovorio, mogao si i njega citirati, tehnicki Željo bjezi jedan trofej Sarajevu ali zahvaljujuci tom Superkupu koji se igrao u cetiri navrata, peti put se nije ni igrao jer je Zeljo bio osvajac duple krune i dodijeljen mu i trofej Superkupa, a to se ne igra vec ravno 20 godina niti se ikad igrao u sklopu Premier lige. Nije da se ne pika ali ne moze biti u rangu lige i kupa. Što se titula prvaka drzava tice stanje se zna i Sarajevo i Željo imaju isti broj titula 7, dok je Sarajevo u kupu uspjesnije sa 7 trofeja naspram Zeljinih 6.
Tako da imate 6 titula

I dalje istjerivanje navijača prije kraja utakmice, godinama tako. A kada su evropske utakmice i ne pomišljaju na to. A još ima onih koji traže da se policajcima povećaju plate u TK. 

FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Pa vidi gdje se nalazi gostujuca tribina.Da izadju svi zajedno,svaku utakmicu bi tuca izbila.Nije niko kriv Ultrasima sto su jeli go.vna.Niko nikog dzaba ne udara.Da li bi ti nekom prisao iz cista mira i udarao ga,ili ako ti nesto kaze ili te provocira?
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Bio na stadionu Kosevo sad stadion Asim Ferhatovic HaseOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:37Obzirom da ti živiš u Švrakinu pa možda do tebe jos ta info nije došla ali tako ti je kako ti je zvanično kako sam i napisao u prethodnom postusvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:21Vi 99' niste osvojili titulu voljene BiHOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 12:44
Bgm ako je koga stalo to ste vi, bila je prica gdje su vam titule, u koji razred je krenulo dijete rodjeno kada je Sarajevo osvojilo zadnji put titulu i tako te sprdancije, a vidi sada, djeca rodjena kada je Zeljo zadnji put bio prvak i odrasla
Tako da imate 6 titula![]()
Znaci bio nadzocan na utakmici Sarajevo-Đerzelez Zenica na kojoj je urucen trofej sampiona Sarajeva
Mirsad Dedic branio za Đerzelez Zenica
Raspitaj se malo o toj 99' i toj tituli
Nekad ste pored te godine 99'stavljali pahuljicu *
Nemoj nikad zaboravit da sam ja u top 4 najbolja forumasa u 2021 godini
LP
- Tristan
- Kontakt:
Zbog toga vam, izmedju ostalog, ne treba dozvoliti da igrate PL na Tusnju. Svakako je nakaradno da su gosti smjesteni na centralnoj tribini, ali ovo da postoji samo jedan prilaz do tamo i za njih i za domace je katastrofa.
Napravite skelu na istoku za goste od 300 mjesta i rijesena stvar. Jedan dan posla.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Poenta je što policija ne radi svoj posao kako treba da radi, a plaćena je novcem od poreznih obveznika.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Cist start na loptu

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
ybt negdje mi se učinilo da sam pročitao ono: "Pidro u kući slavnih", ma nemoj me zayebati 

Svaka cast za objavu Zrinje, stali u obranu navijaca i neka su...godinama vec ista praksa na gostujucim stadionima odes 3 sata od svog grada platis kartu i budes 57 min na utakmici. Da su pametni svi klubovi bi se ujedinili barem radi ovog, barem jednom u zivotu..pa valjda su svima u interesu podrska na gostujucem terenu 

Meni je ovo odvratno sta se radi ljudima sirom BiH.Azzuri je napisao/la: ↑14 mar 2022, 17:35Svaka cast za objavu Zrinje, stali u obranu navijaca i neka su...godinama vec ista praksa na gostujucim stadionima odes 3 sata od svog grada platis kartu i budes 57 min na utakmici. Da su pametni svi klubovi bi se ujedinili barem radi ovog, barem jednom u zivotu..pa valjda su svima u interesu podrska na gostujucem terenu![]()
Isto je i u Mostaru, cak i gore ne daju uci u kanton uopste iako se uredno najavis i sve....Zivimo u teskom fasizmu gdje plemenske poglavice odlucuju o svemu.
Ima da obezbijedis 90 minuta covjeka, ti si policija, to ti je posao....Zao mi jer ljudi odvoje vrijeme, novac i samo da ih neko dira, i prebije, istjera ko stoku.
Ali i policija slusa necije naredbe.
Evo ja sam za to da se klubovi udruze SVI,i bojkotujemo ligu....Ja sam za to da klubovi napustaju teren cim se ovako nesto desi.
Necemo izac na teren dok nam navijaci, uredno najavljeni nisu na tribinama.....Ali....ali...
- Osttribine
- Kontakt:
Nemam se sta raspitivati, sjecam se ja i Prve savezne lige Jugoslavije, a ne ove nase ratne post ratne kao i Premier lige, zvanicno priznato i od NSBiH smo te godine prvaci jer smo u "nasoj" ligi bili prvi, play off se te godine nije odigrao i nije niko nazalost izasao u evropska takmicenja.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:04Bio na stadionu Kosevo sad stadion Asim Ferhatovic HaseOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:37Obzirom da ti živiš u Švrakinu pa možda do tebe jos ta info nije došla ali tako ti je kako ti je zvanično kako sam i napisao u prethodnom postusvrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:21
Vi 99' niste osvojili titulu voljene BiH
Tako da imate 6 titula![]()
Znaci bio nadzocan na utakmici Sarajevo-Đerzelez Zenica na kojoj je urucen trofej sampiona Sarajeva
LP
Dobro vas sa tim titulama stalo, sad bi ste nama i oduzimali titule i izjednacavali Superkup (koji se ne igra 20 godina vec) sa ligom

Ah da, cast mi je piskarati sa jednim od top 4 forumasa

Fina JugoslavijaFKBilder je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:01Meni je ovo odvratno sta se radi ljudima sirom BiH.Azzuri je napisao/la: ↑14 mar 2022, 17:35Svaka cast za objavu Zrinje, stali u obranu navijaca i neka su...godinama vec ista praksa na gostujucim stadionima odes 3 sata od svog grada platis kartu i budes 57 min na utakmici. Da su pametni svi klubovi bi se ujedinili barem radi ovog, barem jednom u zivotu..pa valjda su svima u interesu podrska na gostujucem terenu![]()
Isto je i u Mostaru, cak i gore ne daju uci u kanton uopste iako se uredno najavis i sve....Zivimo u teskom fasizmu gdje plemenske poglavice odlucuju o svemu.
Ima da obezbijedis 90 minuta covjeka, ti si policija, to ti je posao....Zao mi jer ljudi odvoje vrijeme, novac i samo da ih neko dira, i prebije, istjera ko stoku.
Ali i policija slusa necije naredbe.
Evo ja sam za to da se klubovi udruze SVI,i bojkotujemo ligu....Ja sam za to da klubovi napustaju teren cim se ovako nesto desi.
Necemo izac na teren dok nam navijaci, uredno najavljeni nisu na tribinama.....Ali....ali...

Uglavnom tada se je dolazilo dosta prije utakmice
A sada...
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
- svrakino1921
- Kontakt:
BravoOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 18:06Nemam se sta raspitivati, sjecam se ja i Prve savezne lige Jugoslavije, a ne ove nase ratne post ratne kao i Premier lige, zvanicno priznato i od NSBiH smo te godine prvaci jer smo u "nasoj" ligi bili prvi, play off se te godine nije odigrao i nije niko nazalost izasao u evropska takmicenja.svrakino1921 je napisao/la: ↑14 mar 2022, 16:04Bio na stadionu Kosevo sad stadion Asim Ferhatovic HaseOsttribine je napisao/la: ↑14 mar 2022, 14:37
Obzirom da ti živiš u Švrakinu pa možda do tebe jos ta info nije došla ali tako ti je kako ti je zvanično kako sam i napisao u prethodnom postu![]()
LP
Dobro vas sa tim titulama stalo, sad bi ste nama i oduzimali titule i izjednacavali Superkup (koji se ne igra 20 godina vec) sa ligom![]()
Ah da, cast mi je piskarati sa jednim od top 4 forumasa![]()
play off se te godine nije odigrao i nije niko nazalost izasao u evropska takmicenja.
Zbog ovoga je bila pahuljica kod 99'
Nista ja vama ne bih oduzeo
Cak Vam zelim da osvojite kup voljene BiH
Ja bih samo nama dodao titulu iz 46'
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa nije to ta sezona uopste kada je Sarajevo prvak bio , tada vam je na Grbavici strasni Nuki presudio

A u ovoj sezoni sto si ti postavio, fasovali ste 4 komada na Kosevu.
Trenutno korisnika/ca: rodjeeni1922, tutankamon1905 i 10 gostiju.