Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

muxa
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la muxa » 13 mar 2022, 14:12

Lumis je napisao/la:
13 mar 2022, 11:30
Iako sam navijac Milana mislim da ce te vi na kraju osvojiti titulu. Vlahovic je klasa, ako ove sezone ne iskoristimo priliku necemo zadugo imati novu je ce te opet dominirati u narednom periodu.
Ako Juventus osvoji Milan i Inter se odnah trebaju ugasiti.
Il Club più titolato al mondo!

Lumis
Kontakt:

Post Postao/la Lumis » 13 mar 2022, 14:17

muxa je napisao/la:
13 mar 2022, 14:12
Lumis je napisao/la:
13 mar 2022, 11:30
Iako sam navijac Milana mislim da ce te vi na kraju osvojiti titulu. Vlahovic je klasa, ako ove sezone ne iskoristimo priliku necemo zadugo imati novu je ce te opet dominirati u narednom periodu.
Ako Juventus osvoji Milan i Inter se odnah trebaju ugasiti.
Kako je krenulo zadnjih par kola nista me nebi iznenadilo 🤣
I am Lumis, EC3s younger brother

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 mar 2022, 19:59

Dobro je ovo sigurni +5 u odnosu na 5.mjesto.

U zadnji 15 kola, i u zadnji 10 kola imamo najvise bodova. Mozemo vec pricati o kontinuitetu dobri rezultata, sto vec za igru ne mozemo reci, ali najbitnije je ove sezone uzeti sto vise bodova do kraja.
1992-1995 nikad zaboraviti...

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

FC Ljuta Krajina

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 13 mar 2022, 20:00

+8 nad Atalantom, 5 ako dobiju svoju zaostalu.
Četvrto mjesto s nestabilnom Atalantom ne bi smjelo sada biti upitno.

Sada rekao bih 3 krucijalna meca sezone, Villareal, Salernitana, Inter.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 mar 2022, 20:03

Apsolutno sa te dvije pobjedu u ligi i prolaskom Villarreala bi vec bila druga prica, porastao bi moral ekipe. Iako nece biti lako, ali utakmice dolaze u odlicno vrijeme da vidimo moze li ovaj Juventus dobiti velike utakmice.

FC Ljuta Krajina

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 13 mar 2022, 20:20

Padovan je napisao/la:
13 mar 2022, 19:59
Dobro je ovo sigurni +5 u odnosu na 5.mjesto.

U zadnji 15 kola, i u zadnji 10 kola imamo najvise bodova. Mozemo vec pricati o kontinuitetu dobri rezultata, sto vec za igru ne mozemo reci, ali najbitnije je ove sezone uzeti sto vise bodova do kraja.
I u zadnjih 25 kola imamo najviše bodova. Bukvalno prva 4 kola su iskasapila sve
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 13 mar 2022, 20:29

Užasan ulazak u sezonu i ona dva neočekivana, vezana poraza u oktobru su uništili šanse za scudetto. Igre neke i nema, ali se vratio pobjednički duh. Uz par ciljanih pojačanja na ljeto, prvi smo favoriti za slijedeću sezonu. Sad probati što dalje u LP. Villarreal bi se trebao proći, i onda udariti na City/Bayern/Liverpool da vidimo na čemu smo :mrgreen:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 13 mar 2022, 20:48

Vidjet cemo sta ce biti veceras i kako ce rivali iduce kolo odigrati. Ako se poklopi par rezultata, mi imamo "mec za titulu" protiv Intera. Tj, sa eventualnom pobjedom tu smo apsolutno u igri za titulu, dok kiksom se nase putovanje završava 99%. To je ono čemu se potencijalno i tezilo, da se ovim slijedom rezultata pokusa izazvati ta sreca i dovede se u poziciju za titulu. Jer nakon intera raspored nam samo tako ide na ruku do posljednja dva meca (pa sta bude bude). Ali uopste pricati o sansi za titulom je nevjerovatan podvig nakon onih +16. I to sa kakvim kadrom, povredama, izostancima u kljucnom periodu.

Mada, ruku na srce, igras na tri fronta zavrsnice, a pola ekipe ti fali. Stvarno smo maleri kompletne sezone, ali barem se necemu nadamo.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 13 mar 2022, 20:51

Voland je napisao/la:
13 mar 2022, 20:29
...i onda udariti na City/Bayern/Liverpool ... :mrgreen:
Ja bih volio da mi nestane struje tu noc :mrgreen:

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 mar 2022, 21:10

Sanse za titulu su trenutno 5%, jer sve da dobijemo to je 83 bodova, sto je pretesko, mi ako budemo imali bodova kao prosle sezone tih 79 bodova to ce biti odlicno i vjerovatno 2-3 mjesto . Oko 82-85 ce trebati za titulu, sumnjam ispod 80. Uz dva remija do kraja to je tih 79 bodova.

FC Ljuta Krajina

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 13 mar 2022, 21:42

Za nas bi ovaj defektni Arthur bio najvece pojacanje za narednu sezonu, ako zadrzi ovaj kontinuitet. Rijetkost je naci ovako talentovanog veznog igraca, samo eto da ostane zdrav i da mu se nastavi igrati.

I da, usli smo u dio sezone u kom je Morata najbolji napadac svijeta, deja vu. Samo sto za 10 dana moze opet biti Sasa Matic, s njim se nikad ne zna.

O scudettu ove sezone bih pricao, da nam igra lici i na sta, nebitna je bodovna razlika. Ovaj tim nema igru za to, koliko god da su i ostali slabi.

P.S. Mokri san bi iduce sezone bilo imati ovog Bremera u tandemu s De Ligtom, momak je defanzivni superstar vec sad.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

Padovan
Kontakt:

Post Postao/la Padovan » 13 mar 2022, 21:50

Nije bitno na sta na lici igra, jer smo slicnom igrom uzimali skudeto sa Alegrijem, bas je bitna ta bodovna razlika koja je velika jer je vise rivala u igri.

FC Ljuta Krajina

Voland
Kontakt:

Post Postao/la Voland » 14 mar 2022, 10:00

''Atletico Madrid are thinking of a new formula for Morata & Juve: a new 2 year loan + €25M. The negotiations are proceeding
a new loan, on a different basis.'' (Gazzeta)

Pretpostavljam da će mu obnoviti ugovor, i onda ga posuditi Juventusu još dvije godine
Trident u napadu (ako Dybala ode) s Moratom u ovakvoj formi izgleda sasvim OK:

Morata - Vlahović - Chiesa

Lovu bi trebalo usmjeriti na druge pozicije.

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 14 mar 2022, 10:04

E ovo je najgore sada , opet smo se prilljucili za scudetto i sada se covjek nada Ali opet zna da to toga je pa ne moguce…

Kad se samo sjetim gdje smo sve bodove prosuli… :puke:

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 mar 2022, 10:58

Lijepo je brate i nadati se. Ne treba biti razocaran finalnim rezultatom, ali je jako lijep osjecaj kada znas da se boris za titulu. Nemas velike sanse, naprotiv, ali imas onu malu nadu zbog kojeg vrijedi pratiti utakmice :D

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 14 mar 2022, 13:01

Zakuhava se :D

Mada ja iskreno mislim da je realnije da Inter ili Milan uzmu scudetto,ako mi ovakvi uzmemo neka se svi kolektivno od talijanskih klubova ugase :P

Bar je zanimljivo :lol:
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 14 mar 2022, 13:31

Zanimljevo jeste Ali mozda su ostali usrali sada kad smo se toliko priblizili… sad im je Juventus za vratom
Zadnja izmjena: J1897, dana/u 14 mar 2022, 15:18, ukupno mijenjano 1 put.

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 14 mar 2022, 13:37

I dalje ne vjerujem jer objektivno prikazanim nismo zaslužili, na stranu veliki problemi s povredama koji su zaista bili tu, ali i ranijih godina nikada nismo računali na neke bitne igrače kad je trebalo, od Dybale, Chiellinia, itd. Naravno, suočeni smo bili i s tim da je Ronaldo otišao nakon 1 kola i zamijenjen nakon pola sezone.

Ali, ostaje žal jer bez obzira na sve objektivne probleme se stiče dojam da je Allegri mogao mnogo bolje voditi ekipu i stvoriti neki identitet i igru koja bi proizvodila pobjede. Juventus se enormno troši na svaki pozitivan rezultat, nema igru kojom može rutinirati, premalo pravih šansi, a tome svjedoči i mali broj golova koji je čak i pristojan kako je bilo prije 7-8 kola (najmanje u historiji skoro). Niko ne može objektivno reći da je to sve jer su neki igrači preloši. Neki jesu, ali vidimo klubove s mnogo slabijim igračima kako mnogo bolje igraju. Allegri je doprinio mnogo lošim vođenjem ekipe; Venezia, Torino, Atalanta, da ne govorimo start sezone te joše remija.

Ali hajde, moja lično najveća žal su povrede, zamislite da sada imamo jednog Chiesu, da ne kažem Dybalu. Na sve to Amera koji bi bio sada kao suho zlato kada je Dusan dosao jer nam bolno fali igrač koji igra između linija. Zakaria također, pogotovo za Villareal, tu ekipa mora odigrati kao na drogama, mislim da će biti preteško proći. Jasno je da naredna 3 meča će sve reći, možeš ispasti iz LP i neke navodne borbe za 1 mjesto, a možeš se uključiti u sve; sve ili ništa situacija.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 14 mar 2022, 14:54

Pogba je napisao/la:
14 mar 2022, 13:37
I dalje ne vjerujem jer objektivno prikazanim nismo zaslužili, na stranu veliki problemi s povredama koji su zaista bili tu, ali i ranijih godina nikada nismo računali na neke bitne igrače kad je trebalo, od Dybale, Chiellinia, itd. Naravno, suočeni smo bili i s tim da je Ronaldo otišao nakon 1 kola i zamijenjen nakon pola sezone.

Ali, ostaje žal jer bez obzira na sve objektivne probleme se stiče dojam da je Allegri mogao mnogo bolje voditi ekipu i stvoriti neki identitet i igru koja bi proizvodila pobjede. Juventus se enormno troši na svaki pozitivan rezultat, nema igru kojom može rutinirati, premalo pravih šansi, a tome svjedoči i mali broj golova koji je čak i pristojan kako je bilo prije 7-8 kola (najmanje u historiji skoro). Niko ne može objektivno reći da je to sve jer su neki igrači preloši. Neki jesu, ali vidimo klubove s mnogo slabijim igračima kako mnogo bolje igraju. Allegri je doprinio mnogo lošim vođenjem ekipe; Venezia, Torino, Atalanta, da ne govorimo start sezone te joše remija.

Ali hajde, moja lično najveća žal su povrede, zamislite da sada imamo jednog Chiesu, da ne kažem Dybalu. Na sve to Amera koji bi bio sada kao suho zlato kada je Dusan dosao jer nam bolno fali igrač koji igra između linija. Zakaria također, pogotovo za Villareal, tu ekipa mora odigrati kao na drogama, mislim da će biti preteško proći. Jasno je da naredna 3 meča će sve reći, možeš ispasti iz LP i neke navodne borbe za 1 mjesto, a možeš se uključiti u sve; sve ili ništa situacija.
Najveca zal je sto nemas Kijezu i nisi ga imao protiv Atalante, Intera, Milana i Torina. Sigurno bi doprinjeo nekom golu i uticao da rezultati budu drugaciji, a sa jednim takvim rezultatom gdje bi sada bili. Ali..

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 14 mar 2022, 21:25

Zatišje pred buru :roll:
Max Allegri

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.