FK Sloboda Tuzla

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Sky9
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Sky9 » 13 mar 2022, 21:20

Ali ovaj sivonja od suca... Upratio sam ga protiv nas, svaki put nas iskara strašno. Zašto na nas ima pik, baš bih volio saznati...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 13 mar 2022, 22:52

Kakav crni sudac,ne mozemo opucati po golu, saataviti smislenu akciju, ne mozemo pobjediti evo vec 13 ili 14 kola jedna pobjeda, i mi pricamo o sucima.
Mene sramota ovog saopstenja pa neka misli o tome ko sta hoce.
Sasvim nebitno jesmo li osteceni,jesmo li upravu....
Sada ce zbog ovog i cestitka iz saveza...Masallah.
Ovaj debil ako ne dobije nogu vodi nas u federalnu sigurnim korakom.
Ima jos kola koliko hoces, razlika sve manja a kako igramo,zapita se covjek jesmo li vec drugoligas.....
Sablja je kura c od trenera, ali ih motivise, bodri, galami....borac je covjek...Sta je ovo kod nas.

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 13 mar 2022, 23:05

nek se pisalo, dosta je i Sivca ovog vise

sad nek se zabave ostalim problemima
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

Pashoni
Kontakt:

Post Postao/la Pashoni » 13 mar 2022, 23:13

FKBilder je napisao/la:
13 mar 2022, 22:52
Kakav crni sudac,ne mozemo opucati po golu, saataviti smislenu akciju, ne mozemo pobjediti evo vec 13 ili 14 kola jedna pobjeda, i mi pricamo o sucima.
Ima jos kola koliko hoces, razlika sve manja a kako igramo,zapita se covjek jesmo li vec drugoligas.....
Sablja je kura c od trenera, ali ih motivise, bodri, galami....borac je covjek...Sta je ovo kod nas.
Sablja je k u rac od trenera ali ima u ekipi Stilica, Kosorica Cocalica , Galica, Hodzica koji je sigurno bolji od citavog naseg veznog reda ali eto ipak je konkurencija za njega velika u vezi da bi potpisao za nas. Da ne spominjem Bekrica kojeg su nasi izlevatili iako je trebao produziti ugovor. Kod njih je qarina trener ali ima neko ko zna dodat pruzit loptu u prostor ili opucati po golu sto je za nas tezak pojam. Zato je kod nas qarina oboje. Yebo ga i trener ako igrac ne zna cuvat loptu 10 sekundi makar ili dodat do sebe igracu, kod nas sredina i ne postoji svi se nabijaju po krilima i pokusavaju nesto. Nit volje nit znanja i nek se yebu svi redom od Zizovica do igraca.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 13 mar 2022, 23:33

Pashoni je napisao/la:
13 mar 2022, 23:13
FKBilder je napisao/la:
13 mar 2022, 22:52
Sablja je k u rac od trenera ali ima u ekipi Stilica, Kosorica Cocalica , Galica, Hodzica koji je sigurno bolji od citavog naseg veznog reda ali eto ipak je konkurencija za njega velika u vezi da bi potpisao za nas. Da ne spominjem Bekrica kojeg su nasi izlevatili iako je trebao produziti ugovor. Kod njih je qarina trener ali ima neko ko zna dodat pruzit loptu u prostor ili opucati po golu sto je za nas tezak pojam. Zato je kod nas qarina oboje. Yebo ga i trener ako igrac ne zna cuvat loptu 10 sekundi makar ili dodat do sebe igracu, kod nas sredina i ne postoji svi se nabijaju po krilima i pokusavaju nesto. Nit volje nit znanja i nek se yebu svi redom od Zizovica do igraca.
Imas i ti Saida, Veselog, Civica, Maksu, Jusica, Beganovica...Razlika je sto jedni imaju motiv, a ovi drugi (nasi)nemaju volje za zivot. Do koga li je majku mu....

bhpremijerliga12
Kontakt:

Post Postao/la bhpremijerliga12 » 13 mar 2022, 23:43

Sljedecu utakmicu ako moze Beganovic da se vrati na stopera, moze Said na gol, probati Karisika u napadu, sto da ne :zviz:

FKBilder
Kontakt:

Post Postao/la FKBilder » 14 mar 2022, 00:15

Jusica i Civica u spic gurnut, Maksu na stopera, a Bega na beka.
Karisika za kapitena, a Devedzica ocerat.

Mi smo nekada bili zayebani barem iz prekida, hajde yebes igru...
Ljudi mi ne znamo vise kornera izvesti kako treba.

WestSideTz
Kontakt:

Post Postao/la WestSideTz » 14 mar 2022, 08:52

FKBilder je napisao/la:
14 mar 2022, 00:15

A šta ćemo sa Fedora, on mora u prvoj igrat :opaopa:
Sloboda je emocija ! 🔴⚫

Athletic Bilbao ⚪🔴

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 14 mar 2022, 10:26

WestSideTz je napisao/la:
14 mar 2022, 08:52
FKBilder je napisao/la:

Njemu cemo dat slobodu da bira poziciju, on je nas Messi i on ima sve moguce privilegije. Cak vidjet sa sudijama da u toku utakmice kad se umori, da izadje na 5 minuta, da odmori, pa da se opet u igru vrati. On je nas fudbalski mag
Volim tebe, više od sebe

klasik
Kontakt:

Post Postao/la klasik » 14 mar 2022, 10:32

antisisoja1919 je napisao/la:
14 mar 2022, 10:26
WestSideTz je napisao/la:
14 mar 2022, 08:52
FKBilder je napisao/la:

Njemu cemo dat slobodu da bira poziciju, on je nas Messi i on ima sve moguce privilegije. Cak vidjet sa sudijama da u toku utakmice kad se umori, da izadje na 5 minuta, da odmori, pa da se opet u igru vrati. On je nas fudbalski mag
Kakva je on prevara i alibi igrac, mada to se moglo primjetit proslu polzsezonu kad smo iole nesto igrali kolko je on bio los, sad su svi bez izuzetka na njegovom nivou.
Stvarno bi volio da mi neko pametan kaze kako smo to zaboravili igrat fudbal, nismo mi bili bas ovoliko losi, nije ni taktika bila losa, imali smo nrki smisao, a ovo sad je havarija, antifudbal.
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ

klma1
Kontakt:

Post Postao/la klma1 » 14 mar 2022, 10:59

ma boli nas. Bitan je dizajn, bitna je stranica, kupovina online samo ovo nije e-sport nego pravi fudbal.
čini mi se da dosta igrača pristojni izlaze iz omladinskih selekcija ali njihov napredak se usporava pa čak počnu i da nazaduju. Pogrešane pozicije, nezadovoljstvo igrača loša taktika više nije ni bitno. Bitno je da se promijeni. Ovo je stvarno katastrofa
& $ ?

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 mar 2022, 12:18

Ma ljudi sve je stvar taktike, da zamaze oci pred izbacivanje Sarajeva u kupu. Zar vi stvarno mislite da Zizina ekipa ne moze imati tri utakmice zaredom suta u okvir gola? Tacnije u kupu su bila dva polusuta u okvir...

Elem, taktika je ovo, vidjecete vi, pitarima je zamazao oci samo tako, u srijedu se na Tusnju igra evropski fudbal !
075

Skojevska
Kontakt:

Post Postao/la Skojevska » 14 mar 2022, 12:32

Samo da svaki igrac igra na svojoj poziciji kunem se da bi makar malo bolje izgledalo.
Sloboda ili ništa.

- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 mar 2022, 12:35

TzBulevar87 je napisao/la:
14 mar 2022, 12:18
Ma ljudi sve je stvar taktike, da zamaze oci pred izbacivanje Sarajeva u kupu. Zar vi stvarno mislite da Zizina ekipa ne moze imati tri utakmice zaredom suta u okvir gola? Tacnije u kupu su bila dva polusuta u okvir...

Elem, taktika je ovo, vidjecete vi, pitarima je zamazao oci samo tako, u srijedu se na Tusnju igra evropski fudbal !
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 14 mar 2022, 13:45

Ima li kakvo saopstenje od kluba za ove igre? Ko je kriv? Sta dalje? Jesu li oni svjesni da bi mi mogli lagano u drugu ligu sa ovom igrom, jos nam raspored ne ide ni najmanje na ruku. Prvo kolo gostujemo u Listici, drugo idemo u Bijeljinu (tu ce nas sudije opet unsitit, tako ne ocekivat ni tu ni bod), pa nam dolazi Velez, pa idemo u Posusje. Iz ta 4 kola upitno je da li cemo 2-3 boda uzet
Volim tebe, više od sebe

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 mar 2022, 13:48

da smo izgubili u prijedoru kad smo ne znamo ni mi kako iscupali bod bili bi sad prvi kandidati za ispast. Ovako mislis da moze osvojiti 7-8 bodova u 11 kola, pa da se osigura opstanak.

inace raspored nam je paklen

ja sam i pisao da cemo pravo lice ekipe vidjeti tek kad se pocne igrati pred objektivnom tuzlanskom publikom, kad pocnu **** mater , jos je to nista ove godine kako je znalo bit jer i nema publike prakticno, pa kad igraci pocnu igrati za alibi i uvaljivati jedan drugog. Mi smo imali tu srecu da je bila korona, i sve nam je islo u prilog, od smanjenja budzeta svih klubova, pada kvaliteta lige do igranja pred praznim tribinama. Sad ce polako sve slabosti izlaziti na vidjelo, kako ekipe na terenu, tako ekipe van terena gdje nek nam je bog na pomoci ako dodjemo do 6b razlike od mjesta koje vodi u nizi rang, dok se nasi snadju i odreaguju mi ispadosmo. Jer evo i sad se ceka nesto, ne znamo vise sta.
pa do zadnje stavke gdje se direktno ugrozava sigurnost i ovo malo nasih navijaca na zadnje dvije domace utakmice propustima u organizaciji
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

DoktorIgrice
Kontakt:

Post Postao/la DoktorIgrice » 14 mar 2022, 15:39

Strucnjak ostaje trener do daljnjeg. Dovoljno je bezobrazan i bez imalo stida i dostojanstva da podnese ostavku, iako mu dizu transparent, iako mu s tribina psuju mater i ne pustaju ga da da izjavu i to pored onakvog sudjenja gdje bi se inace okomili sudiju, koliko moras bit katastrofalan da i pored svega toga ljudi vide da si loš. U izjavi naravno kao i uvijek alibi se nadje, prvo se spomene penal pa onda nista ostalo. Penal je kriv za sve! Sto je najzalosnije od svega uprava ko pi*ke sute i gledaju, mole Boga da isti taj strucnjak podnese ostavku jer ce ga morat isplatit ako ga otjeraju, a ovaj to i hoce i sve radi da do toga dodje, jasno je i njemu da je odavno izgubio konce i kompas(ako ih je ikad i imao), igrace, publiku i navijace. Prestala sluzit sreca pa rezultati izostaju. Ista ta uprava je bila dovoljno inteligentna da potpise ko zna koliku otkaznu klauzulu pa sad sjede skrstenih ruku i ne rade apsoulutno nista, vjeruju i dalje strucnjaku a s obzirom da im je nivo fudbalske inteligencije manji od prosjecnog forumaša, ne vide kuda kola idu. Posto znam da ce se javit strucnjaci i pravdat da se ne moze naci trener, ja evo ne vidim kako se moze igrat bolje i ne ispast iz lige ako ovaj ostane u klubu, jer se uslo u dubiozu i potrebna je nova energija pq ko god bio trener, isto ko sto je bilo i prosle godine, nova energija je donijela opstanak a ne on, jer do njega ocigledno nije. O fudbalskom aspektu jucerasnje utakmice da ne pocinjem, o Osmicu, Karisiku, Fedoru i slicnim da ne pocinjem....

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 14 mar 2022, 16:49

a i uprava zajedno sa trenerom cesto zna da negativno djeluje po mladog igrača. Osmic dok je igrao u napadu bilo ga je svuda po terenu, bio je isto osica, centrirao, šutao na gol, izlazio pred golmana 1v1 itd. Stavili dijete na beka, nema ga nigdje, al nema veze drzi ga i dalje na beku mozemo 100 utakmica izgubit, oni djete nece sklonit sa desnog beka. Da igra poziciju koja mu vise odgovara mozda ne bi ni penala bilo jucerasnjeg.

Onda ova politika davanja kapitenske trake da bi se igrač prodao (od kakvog li su oni "Mamića" čuli taj savjet), samo stavi teret na mladog igraca i dovede do toga da Maksimovic bas kad treba da proigra, da ga krene da preuzme odgovornost, da momak bukvalno ne postoji na terenu, boji se uci u prodor kao prije, ne ulazi u duele itd.

Onda ovaj Hadzic, svi smo ocekivali vise od njeg, ni sjena od igrača kakav je bio u Mladost DK, grehota potrosenih minuta vjerujem da bi Alic i Ramic bili kolko tolko efikasniji, barem bi vise puta loptu zadrzali i vise pasova dali od Nedima kojem treba minute na kapaljku davat i da dobro podere guzicu da bi opet počeo u prvih 11.

Ne znam zasto ne pokusa sa Civicem na sredini, igrao je tu često kod Nale, kad vec nemamo vezni red, vezni red NE POSTOJI od početka sezone, mi ne znamo šta je to.

Al et, ko sto reko probisvjet, bice to sve ok.

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 mar 2022, 16:52

A hajmo sada iskreno, koliko ste puta, zapravo jeste li ikada vidjeli na jednoj fudbalskoj utakmici da igrac pri ulasku zaboravi staviti kostobrane na noge!?

Ja mislim da to najvise govori o situaciji u ekipi. Ljudi su totalno odsutni i dekoncentrisani.
Zadnja izmjena: TzBulevar87, dana/u 14 mar 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
075

TzBulevar87
Kontakt:

Post Postao/la TzBulevar87 » 14 mar 2022, 16:56

Sta je sa Osmica ljudi!? Pa meni se cini da je on najgluplji fudbaler kojega sam gledao u dresu Slobode. Bas, bas je fudbalski neinteligentan.
075

Odgovori

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.