English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Koliko je ono Drogba sezona prebacio 20 golova, 2-3?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Cech
James-Terry-Ivanovic-Cole
Lampard-Kante-Ballack
Hazard-Drogba-Lukaku
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Sajt od kojeg zivis, 2,5M pratioca, napisana knjiga i prodata u 1000 primjeraka.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
!!!GOAT!!!
Jeste cap definisan al ako vlasnik hoce da baca pare onda cap ne vrijedi.Lal moze imat lebrona,klaya,davisa i irvinga u ekipi.
-
- Kontakt:
Ti stvarno misliš da je Lukaku bolji od Diega Coste?
To zato sto imaju 4 iz Chelseaja ?
Nigdje veze.
Boljeg lijevog beka od Colea nema. A igrao je i za Arsenal.
Terry isto najbolji stoper. I da nije najbolji, 2 bolja nemaju.
Lampard isto najbolji veznjak. Isto ko i za Terryja. I da nije najbolji nemaju 2 bolja.
Cech isto najbolji golman. Prvi po CSovima.
Trofeji tu
Kvalitet tu
Trajanje tu
Dakle, sve tu.
Ne znam kako mozes izostaviti jednog od ova 4. Mozda nekako Cecha i to je to. I to nekako na guzove samo da ne budu 4 iz Chelseaja
Pa kad moze Obeliks Unitedovce mogu i ja sve iz Chelsea stavit. 

dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Veci ne, trenutno.
Bolji? Naravno.
Salah je vec sad najbolji igrac koji je ikad dosao sa crnog kontinenta.
Yaya je takodjer imao par odlicnih sezona.
Schmeichel
TAA- Ferdinand- Terry- Cole
Keane-Viera
Gerrard
Salah-Shearer-Henry
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Hajde sve i nekako, ali Trent vec u ovom sastavu. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pusti TAA, pazi Gerrarda.

Zadnja izmjena: TheChief, dana/u 14 mar 2022, 13:40, ukupno mijenjano 1 put.
Cech-TAA-Terry-Rio-Cole-Lampard-Silva-Scholes-Henry-Aguero-Rooney
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Cech
Trent Rio Terry Cole
Keane Viera
Lampard
Salah Rooney Henry
Trent Rio Terry Cole
Keane Viera
Lampard
Salah Rooney Henry
Rođen s tobom da budem
Sve sto Neville ima na svojoj strani je dugogodisnja konstantnost.
Konstantno okej igrac, ali nikad najbolji na svojoj poziciji.
Njegovim odlaskom u penziju United apsolutno nista nije izgubio.
Igranje Wes Browna i Oshea, kasnije Rafaela na njegovoj poziciji, nista nije unazadilo United.
Trent iz sezone u sezonu obara rekorde koje je sam i postavio, vec trecu sezonu ubjedljivo najbolji bek svijeta sto se nikad nije moglo reci ni za Garrya a ni za Walkera.
Gerrard je mozda nekome sentimentalno tu, bolji allround igrac, al' Lampardove brojke niko ne moze osporiti.Steven Gerrard currently holds the most appearances in the PFA Team of the Year in the Premier League era with eight appearances.
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Nije da ima neku konkurenciju kad se sjetis, mozda ga je sad cudno tu staviti al za par godina nece biti nikakve dileme.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Pa Reece je bolji, a mladji.
dr. Alem Peterson
dr. Alem Peterson
Ako se uzima kvalitet i nivo na kojem su igrači igrali/ju u obzir, a ne čisto veličina/dugotrajnost/brojevi onda u svakom slučaju Salah, Brujne i Arnold moraju bit unutra. Kad završe karijere imat će i brojeve te onda neće biti dileme.
Štoperi Terry i Ferdinand, lijevo Cole golman Čeh. U vezi Gerrard, Lampard i KDB. Trojka u napadu Ronaldo, Aguero i Salah.
Ovo nije nužno all-time tim iz navedenih razloga, ali najbolji po mom mišljenju da.
Može se naći mjesta i za Henrya, Skolsa, Vieru, Vidića, Shearera, Silvu... subjektivna je stvar i jako teško za odlučiti se, previše vrhunskih igrača.
Štoperi Terry i Ferdinand, lijevo Cole golman Čeh. U vezi Gerrard, Lampard i KDB. Trojka u napadu Ronaldo, Aguero i Salah.
Ovo nije nužno all-time tim iz navedenih razloga, ali najbolji po mom mišljenju da.
Može se naći mjesta i za Henrya, Skolsa, Vieru, Vidića, Shearera, Silvu... subjektivna je stvar i jako teško za odlučiti se, previše vrhunskih igrača.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Mora Salah jos puno toga ostvariti u EPL da se poredi sa Didijerom...
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Van der Saar
G. Neville Vidic Ferdinand Evra/Cole
Scholes Lampard Giggs
Cantona Henry Drogba
G. Neville Vidic Ferdinand Evra/Cole
Scholes Lampard Giggs
Cantona Henry Drogba
15.10.2013.
A sta morara ostvariti:Kaunas je napisao/la: ↑14 mar 2022, 13:17Mora Salah jos puno toga ostvariti u EPL da se poredi sa Didijerom...
1. Je li osvojio EPL jeste,
2. je li bio najbolji igrac u toj za Liverpool historijskoj sezoni i tituli nakod 30tak godina jeste,
3. Je li bio najbolji strijelac EPL jeste vise puta, jeste
4. je li proglasen za najboljeg igrac EPL jeste,
5.je li one season wonder kojem se cudimo evo 5-6 godina jeste,
6.je li odigrao manje utakimca od drogbe - jeste nekih 50takk-to mu ne ide u prilog
7. je li u 50tak utakica manje zabio vise golova od drogbe, jeste-ovim ispravlja ono sto mu ne ide u prilog
8. je li pokorio evopu sa Liverpoolom jeste
Sta treba covjek jos da ostvari da bi se moglo da prica o njemu kao velikanu EPL?