Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Torres_9
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Torres_9 » 03 feb 2011, 14:51

znaci da toresu hoce nogu slomiti vise bi volio nego hljeba se najesti

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 03 feb 2011, 15:06

ma konacan rezultat protiv chelsea i nece biti toliko vazan ako mi odigramo dobro. ja samo zelim vidjeti borbenost i volju igraca da se dođe do dobrog rezultata a konacan ishod utakmice zavisi i od srece, suđenja i jos nekih manjih faktora...

npr. onaj poraz protiv scuma 3-2 mene nije previse razocarao jer je ekipa pokazala karakter i vratila se iz negativnog rezultata... najvaznije je da se ne postavimo kukavicki protiv chelsea. a napokon ce biti opet pravi derbi kao kad je murinho vodio chelsea, kod njih ce vjerovatno torres biti posebno motivisan a kod nas svi da mu pokazu da je pogrijesio sto je klubu okrenuo leđa.

jest sad rano pricati o pojacanjima al mislim da bi se isplatio svaki milion ulozen u Begovica. znam da mnogi ovdje vide Reinu kao buduceg kapitena ali po meni vec sada Reina nije puno bolji od Begovica a ono sto je najintresantnije da Begovic i pored toga sto je mlađi od Reina ulijeva mnogo vise sigurnosti svojoj odbrani nego nas španac. drag je meni Reina ali mu je potrebna konkurencija ovako moze braniti kako hoce nema ga ko zamijeniti. ja se svaku utakmicu isprepadam jer nikad covjek ne moze biti siguran da nece napraviti neki kiks i primiti glup gol.
polako nestade te španske kolonije kod nas...
You are someone else I am still right here

el pistolero
Kontakt:

Post Postao/la el pistolero » 03 feb 2011, 15:15

daj ljudi sta vam je vise sa torresom ima 5 dana samo tores ovo tores ono j..o toresa imamo dva sjajna nova igraca valjda je lfc vazan a ne el balerino. :lol: suarez u nedjelju protiv chelsea postize prvi hattrick u dresu Liverpoola. :D pobjedjujemo 100% u nedjelju 20 km na nas obavezno dobitak laganih 105 kaemcica...

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 feb 2011, 15:34

Ja neću ništa pisati da nas ne ureknem :D

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 03 feb 2011, 16:31

Ako je istina sto pisu engleski mediji Gary Neville zavrsio karijeru, fala ti Boze sto doceka i taj dan, ako je istina...
Joint_fc

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 16:38

Ev ako nekog zanima kako je suarez sinoc odigrao sveki dodir njegov sa loptom..
[youtube][/youtube]

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 16:46

Sa kakvom lahkoćom igra, koliko se čovjek bori. Nevjerovatno.
Kao da igra 2 godine u Liverpoolu a bukvalno ni trening nije odradio. :D

Han!$;Lfc
Kontakt:

Post Postao/la Han!$;Lfc » 03 feb 2011, 16:59

Da smo Suarez-a platili i 30M nebi se kajao pokazao je kakav je igrac u debiju , sa kakvom lahkocom igra uvjek pravi presing ali stvarno dobro sarađuje sa Kuytom.
YOU'LL NEVER WALK ALONE

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 03 feb 2011, 16:59

OTNYS_YNWA je napisao/la:Sa kakvom lahkoćom igra, koliko se čovjek bori. Nevjerovatno.
Kao da igra 2 godine u Liverpoolu a bukvalno ni trening nije odradio. :D
Imam neki osjecaj da ce se munjevito brzo prilagoditi na nasu igru jer vidi se da covjek ima znanje i mir.. Pa bas to niti jedan trening nije odradio zato ga kenny nije zelio stavit od prve minute..

Mene njegov stil igre podsjeca na tevezov samo sto je ovaj nas malo vise timski igrac, nije toliko sebican i ima jaci sut :lol:

Da je Carroll bio u one 2je situacije kad su Kuyt ili Glen sutali glavom to bi bila 2 gola 95%

Unica_Liverpool_
Kontakt:

Post Postao/la Unica_Liverpool_ » 03 feb 2011, 17:21

U nedjelju najviše želim dobru igru naših da bi pokazali Torresu, a naravno i da pobijede aBd....

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 17:26

Za razliku od Carrolla mislim da ovaj momak vrijedi svaki peni...23 miliona eura (toliko se spominje) definitivno je prava cijena cijena sa Suareza.

Sanchez_8
Kontakt:

Post Postao/la Sanchez_8 » 03 feb 2011, 17:26

Toliko o tome da je neretan sto je otisao iz Castlea :P

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... me-already

OTNYS_YNWA
Kontakt:

Post Postao/la OTNYS_YNWA » 03 feb 2011, 17:28

Ma samo borba, borba i borba. Pokazaćemo im zube sigurno a onda i nije važno da li ćemo se kratkih rukava
vratiti. :)

@ Bosco

Što 'Za razliku od Carrolla'. Mislim da svi trebamo sačekati momka da istrči na teren pa da onda prodiskutujemo
o eventualnom (ne)doprinosu Liverpoolu. :)

@ Sanchez

A ko se ne bi osjećao kao kod kuće u atmosferi kakvu inače prave najbolji navijači na Anfieldu. 8-)

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 17:40

Kad bi dobili CSKA isli bi u LP 100 % !

Hajmo nasi !
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

dekyboy
Kontakt:

Post Postao/la dekyboy » 03 feb 2011, 17:43

Ljudi mislim da smo za jednog torresa doveli dva nova , jucer sam gledao na sport klubu pregled vijesti premier lige
i bila je prica o liverpoolu i onaj gost sto je bio kaze kako su carroll i suarez idealna kombinacija carroll visok jak momak njega ce cuvati 2 igraca i on ce biti taj koji ce praviti slobodan prostor a kao sto lik kaze slobodan prostor za suareza znaci gol bez obzira dali je to u ajax-u ili liverpoolu i mislim da je lik u pravu u svakom slucaju sada je se pokazalo da daglish legenda zna sta radi a naravno i novi vlasnici su se dobro pokazali a mislim u nedjelju da bi mogli petardu uvaliti čelziju :twisted: :twisted: nije to neka ekipa puno jaca od nas npr Barcelona......

YNWA
Kontakt:

Post Postao/la YNWA » 03 feb 2011, 17:47

Bosco je napisao/la:Za razliku od Carrolla mislim da ovaj momak vrijedi svaki peni...23 miliona eura (toliko se spominje) definitivno je prava cijena cijena sa Suareza.
placen je 26,5 miliona eura

nisam ga zelio vidjeti u Liverpoolu, ali sad kad je tu, moram promijeniti misljenje o njemu :), kod njega mi se najvise sviđa to sto preuzima odgovornost, trazi loptu, a kvalitet ima, i trebat ce mu neko vrijeme da se privikne na englesku ligu, a mnogo ce mu pomoci to sto je vec dao gol ;)
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 17:49

OTNYS_YNWA je napisao/la: @ Bosco

Što 'Za razliku od Carrolla'. Mislim da svi trebamo sačekati momka da istrči na teren pa da onda prodiskutujemo
o eventualnom (ne)doprinosu Liverpoolu. :)
Prije svega zato što je Suarez veliki majstor u odnosu na Carrolla, ima mnogo bolju tehniku, pregled igre i brži je. Ali i Carroll naravno ima svojih prednosti nad Suarezom. Smatram da će biti idealan napadački par njih dvojica, ali ipak ne mogu nikako da se oduzmem utisku da je Carroll debelo preplaćen. Npr. RVP koji je mnogo bolji napadač od Andyaje plaćen 3 miliona funti, Nasri nekih 16 miliona. Doduše jest da okolnosti nisu išle Liveerpoolu na ruku, ali svejedno je debelo preplaćen.

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 03 feb 2011, 17:54

@Bosco nisam od tebe ocekivao da ces sumnjat u Andy-a :mrgreen: :arrow: :(
Danas je svaki igrac preplacen,al recimo da ce za sumu koju je doveden ipak pokazati veliki kvalitet a pred njim je 9,10 dobrih sezona ako ga povrede zaobidju...
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 03 feb 2011, 17:57

Ma jest on dobar napadač, predobar...ali i mnogo nedokazan rekao bih. Znači meni on ide na živce samo zbog frizure :mrgreen: , kao napadač mi je čisto ok. Ali 35 miliona funti, slozit ćete se da je previše.

EdinTM87
Kontakt:

Post Postao/la EdinTM87 » 03 feb 2011, 18:01

Ako je za Carrola 35 M puno, sta je onda sa 50 M i Torresom? :mrgreen:
Zeljeznicar za zivot cijeli !

Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.