Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Ono je bas cudno da nije sviro penal? Mislim nema veze sto je Inter na drugoj strani Ali ono nesto nije u redu..
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ja tek sad dodje kuci i imam sta i vidjeti 1-0, nisam vidio tu situaciju za penal ali nema veze, penal je bio 
Edit: Sad vidjeh tu situaciju, ocekujem posle utakmice da upute jos jedno izvinjenje na adresu Milana

Edit: Sad vidjeh tu situaciju, ocekujem posle utakmice da upute jos jedno izvinjenje na adresu Milana

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Hajde sto nije svirao penal preocigledan, ali sto u VAR sobi mu nisu sugerisali da makar provjeri (meni je izgledalo isto kao da ne zeli provjeravati VAR), ovo je vec za osude.
Na kraju ako bude povoljan rezultat za Torino proci ce sve ispod radata, a ako ne, onda ce malo nagrditi sudiju i Inter profitira, malo kroz medije se provuce prica o namjestanju Interu i vozdra. Preofirno
Na kraju ako bude povoljan rezultat za Torino proci ce sve ispod radata, a ako ne, onda ce malo nagrditi sudiju i Inter profitira, malo kroz medije se provuce prica o namjestanju Interu i vozdra. Preofirno
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ne pricaj bezveze, cekalo se jedan minut na var.Beduin je napisao/la: ↑13 mar 2022, 21:53Hajde sto nije svirao penal preocigledan, ali sto u VAR sobi mu nisu sugerisali da makar provjeri (meni je izgledalo isto kao da ne zeli provjeravati VAR), ovo je vec za osude.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Jes se gledalo ali nisu pozvali.arminz je napisao/la: ↑13 mar 2022, 21:57Ne pricaj bezveze, cekalo se jedan minut na var.Beduin je napisao/la: ↑13 mar 2022, 21:53Hajde sto nije svirao penal preocigledan, ali sto u VAR sobi mu nisu sugerisali da makar provjeri (meni je izgledalo isto kao da ne zeli provjeravati VAR), ovo je vec za osude.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Berisa im uže titulu.Sad će klasika 3 izmjene ali previse su nervozni.
Ovaj Brekalo je sebican vec dva puta nece da doda na zicer.
Covjek ne smije rizikovati i ubaciti treceg napadaca nego vadi napadaca za napadaca gubi 1-0.
Covjek ne smije rizikovati i ubaciti treceg napadaca nego vadi napadaca za napadaca gubi 1-0.
Zadnja izmjena: Padovan, dana/u 13 mar 2022, 22:13, ukupno mijenjano 1 put.
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Jest Vidal netalentovan, ko na štiklama kad mu je lopta u nogama.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nije trolanje, nego stvarno mislim da se inter sam polako iskljucuje iz borbe za titulu.
Evropa i kup su im se pokazali previse. Nisu navikli na taj ritam. Da su prosli jos jedno kolo u evropi siguran bih bio da ispadaju iz borbe za titulu, ovako mozda se ipak devranisu, vidjecemo
Evropa i kup su im se pokazali previse. Nisu navikli na taj ritam. Da su prosli jos jedno kolo u evropi siguran bih bio da ispadaju iz borbe za titulu, ovako mozda se ipak devranisu, vidjecemo
- muha milanez
- Kontakt:
Kad čiste šanse ne iskoristiš, u fudbalu se uvijek osvete, vazda bilo tako.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
- Beduin
- Kontakt:
I, sta bijase onda?arminz je napisao/la: ↑13 mar 2022, 21:57Ne pricaj bezveze, cekalo se jedan minut na var.Beduin je napisao/la: ↑13 mar 2022, 21:53Hajde sto nije svirao penal preocigledan, ali sto u VAR sobi mu nisu sugerisali da makar provjeri (meni je izgledalo isto kao da ne zeli provjeravati VAR), ovo je vec za osude.
Sudiji se zahvalite i u turbe mu za nafaku ubacite kintu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Ono je bezobrazluk da nije svirna penal,Torino izmasio zicere da rijesi utakmicu,slijedi kazna...
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Dobar rezultat Intera na kraju, veliki bod nakon ovako lose partije.
Simone Inzaghi jos jednom pokazao da je picka Talijanska ne smije izvaditi stopera za napadaca gubi 1-0, ofanzivan trener.
Simone Inzaghi jos jednom pokazao da je picka Talijanska ne smije izvaditi stopera za napadaca gubi 1-0, ofanzivan trener.

FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Čestitke Juvetu na skudetu, Milan i Napoli će isto ovako kiksat.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.