Hvala i tebi što pratiš najgledaniju i najbolju sportsku televiziju u ovom dijelu Evrope i uživaš u prijenosima LP
Sport i TV
Re: Sport i TV
Hvala i tebi što pratiš najgledaniju i najbolju sportsku televiziju u ovom dijelu Evrope i uživaš u prijenosima LP
Steta. NovaBH je odlican posao radila, a sada se opet vraca amaterima.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜

kad nas doceka ovaj studio i masna koca ace babica dobrodošli u 74-u godinu hahahhaha kakve 3d animacije kakav svemirski studio daj nam jedan tv star deset godina i reklamu sa dinom merlinom na njemu
- akisarajevo92
- Kontakt:

mislim da se ovaj objekat ne razlikuje ni najmanje u odnosu na npr. 1984., najvece ruglo glavnog grada
ovo je ruzno i za standarde 70-tih, 80-tih
Don't believe the hype.
Da javimo Rusima da se neki Ukrajinci kriju tu?akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 mar 2022, 23:50
mislim da se ovaj objekat ne razlikuje ni najmanje u odnosu na npr. 1984., najvece ruglo glavnog grada
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
https://www.klix.ba/vijesti/bih/tesko-v ... /160209096akisarajevo92 je napisao/la: ↑11 mar 2022, 23:50
izvana na nesto i lici al gledaj slike iznutra jbt ljudi jos sa vhs kasetama rade u 2022 godini
na kojem od arenasport kanala su prenosi nba večeras,na njihovoj stranici piše da je na arenasport 1 ali je na tom kanalu trenutno prenos fudbala
na AS 1 Srbija je fudbal,portugalski
ja očito mogu gledati arena 1 bih
Kasne tri minute na Barcelonu i ukljuce se i kaze komentator sad reklame,e bem ti miša.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Jasta neg obavezne, ko sisa utakmicu
Jesi gledo nedavno kako prenose nba utakmicu s logom nbc-a? Ja mislio da to samo sk smije raditi
Ne
Pa host broadcaster pusti takav feed i u Evropu. To je ono što se kupi i drugog nema. Isto je i sa NFL, NHL i MLB. Ne znam pratiš li NFL pa da vidiš kako tamo izgleda prijenos (na sk).
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.