Postao/la killafrommanilla » 13 mar 2022, 21:05
Problem većine bh. klubova u borbi protiv sudijskih lakrdija je što imaju oraha u džepu, da li je riječ o dugovanjima igračima, pa ih može Savez naguzit i nabit nogom iz lige zbog licence, da li je riječ o nekim mutnim radnjama sa tim istim Savezom pa je bolje šutit i ne talasat itd. itd. Uglavnom, imam osjećaj da bar 6 klubova u ligi ne smije pisnut zbog takvih stvari.
I onda izleti ovakvo saopštenje, koje će Disciplinska samo lijepo sačekati, kazniti i idemo dalje gdje smo i stali.. A da je Sloboda oštećena, jeste, ali ne možeš se boriti samo kad ga tebi zabibere, razmišljaj malo unaprijed, riješi probleme u svojoj kući i budi takav da te niko ne može ucjenjivat, pa onda kreni u borbu.
Glatko ste izašli iz 4R, razumijem, imate problema i stajanje na žulj Savezu može uzrokovati da zavire u pravilnik, nađu vam manu i nešto što ne ispunjavate i nabiju vas nogom. Yebiga. Nadam se da će navijači biti pokretač promjena u Slobodi.
Ja sam se prvi smijao Čeliku, ali ovaj Čelik koji prave momci koji ga vole, će biti isto tako rak rana Saveza, ukoliko isplivaju ovim načinom kojim trenutno rade. Takve klubove VIco i kompanija smatraju protivnicima jer ih nemaju u šaci zbog X drugih stvari.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!