Premijer liga BiH - aktuelno

Beduin
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2022, 18:43

zagor1987 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:27
Beduin je napisao/la:
13 mar 2022, 18:15
zagor1987 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:07

Tu ne idem uostalom to je mala maca za vase papane,tamo pojedinci uvijek prave problem dok kod vas vecinom svi isti
Nas nekoliko ovdje je barem bilo na Kosevu vise puta, slusalo vase psovanje i prijetnje protivniku i sudiji, pa i domacim navijacima nazivajuci oh prosle sezone cetnikom i slicno, a ti nikad Tusnja uzivo nisi vidio pa ti se ne moze ni objasniti o A sektoru i tim idiptoma koji pored sebe sramote i grad i klub.

Sta veli ovaj forumski papan, kod nas pojedinci, a eto kod nas nisu 😂
Voli te brat tvoj takvog napacenog. Nista se Zagore nisi promijenio od proslih godina. ❤
Pasa je sam na Tusnju bio vjerovatno vise puta nego dosta vas,dobra je i pita tu pored stadiona. Ja nisam vidio da se zale ostali timovi na ove sa istoka kao sto kukaju na vas takodje i igraci. Sjetim se kad smo poslike rata gostovali Dzine vodja bio pa ste nas gadjali sa ciglama i kamenjem pa nas je 90 posto fasovalo kamen u vugla al hajd mislie djeca da su najbolja u svemu i da niko nikad nije otisao dalje od Sarajeva a obisao cijelu Bosnu i sire. Uglavnom se rijetko prolazilo bez kamenovanja i slicno dok kod nas i nije to bas cest slucaj. Kako ti znas da ja nisam.bio na Tusnju? Bio sam na vise tekmi nego vecina vas to garantujem,uostalom vi odavno i ne idete na gostovanja
Sta si ti mogo ici na gostovanja kad je Dzine vodio grupu, odmah poslije rata, nisi imo ni 10 godina. Ja levata 😂

To sto si u srednju iso iz Rahica pa prolazio kraj Tusnja se ne pika. 😁
Al pita je najjaca u BiH, priznaj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

antisisoja1919
Kontakt:

Post Postao/la antisisoja1919 » 13 mar 2022, 18:44

Antipolitika3 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:29
let3 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:23
Jako čudno što se psuje na tušnju, koševu, grbavici, pecari i ostalim stadionima.
Šokiran sam :wtf:
Evo i ja :mrgreen:
Psuje se i u Vatikanu na utakmici a ne u nas
Nemoj tako anti :D, uvrijedit ces ove iz Sarajeva i SImin Hana, vidis da se vise oni zale od vas. Cestitam na pobjedi i vjerovatno osiguranoj tituli, steta sto je sivonja ermin bacio mrlju na vas pobjedu
Volim tebe, više od sebe

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2022, 18:51

Da mi je samo znati onaj mali na A tribini sa cvikama i piskavim p3derskim glasom ko je, da li piskara po forumu, uceram mu ja. Nije gubicu zatvorio 90+ minuta, sve zna, pametuje, j3bem ga u onaj cvrkutavi glasic.

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2022, 19:04

svrakino1921 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:51
Da mi je samo znati onaj mali na A tribini sa cvikama i piskavim p3derskim glasom ko je, da li piskara po forumu, uceram mu ja. Nije gubicu zatvorio 90+ minuta, sve zna, pametuje, j3bem ga u onaj cvrkutavi glasic.

Gleda mene otac, vidi ja se unervozio i osvrcem se, i govori mi "ko je taj iza tebe, pi4ka mu materina, sarcinu cu mu svezat" 😂😂

Kontam, da li Sloboda vodi, taj dazdevljak iza mene bi mi mozda i bio simpa. Ali mozda.

075 ❤

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 13 mar 2022, 19:18

Beduin je napisao/la:
13 mar 2022, 19:04
svrakino1921 je napisao/la:
13 mar 2022, 18:51

Gleda mene otac, vidi ja se unervozio i osvrcem se, i govori mi "ko je taj iza tebe, pi4ka mu materina, sarcinu cu mu svezat" 😂😂

Kontam, da li Sloboda vodi, taj dazdevljak iza mene bi mi mozda i bio simpa. Ali mozda.

vlakanje
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la vlakanje » 13 mar 2022, 19:20

Nego ko je (ne)zadovoljan kako su se kockice slozile na kraju i rasporedom zavrsnog dijela sezone???
Borac, sasvim solidno prosao!

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 mar 2022, 19:24

GradKamena2 je napisao/la:
13 mar 2022, 17:41
Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
Neka upamte kad su zadnji put bili gosti na proslavi titule. Sve fino s njima i gledaj kako vracaju.

Zato cemo ove godine velez zvat

Ponosnipodrinjac
Kontakt:

Post Postao/la Ponosnipodrinjac » 13 mar 2022, 19:32

worchester je napisao/la:
13 mar 2022, 18:09
Ponosnipodrinjac je napisao/la:
13 mar 2022, 17:14
Nakon 2/3 prvenstva neke stvari su se iskristalisale.
Zna se prvak. Zna se jedan siguran putnik u evropu. Borac i Sarajevo se bore za to 3. mjesto.
Siroki i Zeljo će vrebati svoju priliku
Velež probati nesto preko kupa.
Ostalo se bori za opsatanak.

Sjećam se priče "komšija" nakon 5 kola kaže borba za titulu, naredna 2-3 kola ipak cilj evropa i evo sad su stvari došle na svoje. Tamo gdje su navikli i na sta su navikli - borba za opstanak.
Kao i svake godine.

Od avgusta mjeseca jedna pobjeda i to protiv Radnika.

Srećom su pogodili sa pojačanjima sad na pauzi. Onaj 7ica u 4 utakmice ni udarac u gol nije uputio. A onom turčinu će isteći pozajmica prije nego dobije dozvolu.
Koji je to siguran putnik u evropu?sloga?
4 boda razlike u odnosu na 3 na tabeli i siguran putnik u evropu a jos 11 utakmica do kraja!?
Hahahahaha popravi mi dan :D
Ja sam primjetio da ti ne voliš TC i to je tvoje pravo i tvoj problem.
Ali drugi problem je tvoje nepoznavanje matematike. Za izlazak u evropu ne gledamo koliko bježimo 3. na tabeli nego 4. ili eventualno 5.
Jer svejedno i kao treći bi išli sigurno u Evropu. Mozda je to tebi malo veća matematika al nema veze bitno je da sam ti ranije popravio dan.
Znaci sve i da 4. pobjedi nardnih 11 utakmica mi trebamo 8. (Razlika je 9 bodova). Ne kažem da je nemoguće, čuda se dešavaju ali ne baš svaki dan.

User14
Kontakt:

Post Postao/la User14 » 13 mar 2022, 19:37

MortemHz je napisao/la:
26 jan 2022, 20:15
OnlyLeft22 je napisao/la:
26 jan 2022, 20:02
tuzlac je napisao/la:
26 jan 2022, 19:53

- Velež je u ukupnom opusu daleko najbolji BH fudbalski klub.I ovo što je ponovo "vaskrsno" ide mu u prilog.Željezničar je veći klub od vas.Makar za nokat.Vi bi ste ,da su zlatne godine starijeg tuzlanskog ligaša poentirane titulom bili iza njih.Ovako, teška srca moram reći da ste isti.Zrinjski je režimski kao što ste vi bili po osnivanju i njega ne brojim ni u šta.Mančester na Koševu je vaš vrh.Ali treba priznati da se prvenstva Jugoslavije i ovo naše sadašnje ne mogu nikako dovoditi u istu ravan.Ovo BH prvenstvo je višegodišnja sprdačina.Sve sezone su neregularne.
Tako je, na temi Tuzle Citija :tokralju:
Nek si im rekao, da samo ja ne govorim :bih:
Ima sigurno jos normalne raje sto ovo misli
Pozz
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
:kafa:
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)

U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.

GOJKO VUKOVIC!

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 mar 2022, 19:53

Znaci, Sarajevo nam bjezi 8 bodova. 11 kola do kraja, zadnja je sa Sarajevom. U 10 preostalih kola, moramo stici 5 bodova zaostatka i da s drugovima s Koseva odigramo mec za Evropu :D

Ne znam sto nas otpisujete, posebno ako vratimo postupak na pocetak i dobijemo i ova tri boda oduzeta :mrgreen:
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2022, 20:13

killafrommanilla je napisao/la:
13 mar 2022, 19:53
Znaci, Sarajevo nam bjezi 8 bodova. 11 kola do kraja, zadnja je sa Sarajevom. U 10 preostalih kola, moramo stici 5 bodova zaostatka i da s drugovima s Koseva odigramo mec za Evropu :D

Ne znam sto nas otpisujete, posebno ako vratimo postupak na pocetak i dobijemo i ova tri boda oduzeta :mrgreen:
Ako nas vi stignete, drugi će nas prestići. :rol: Bolje je nemojte ni pokušavati i zadnje kolo ne zapinjite. Nemojte da vam bude najveći uspjeh nas pobijediti kaomšto je željkanu. 🤣

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 13 mar 2022, 20:16

fks74 je napisao/la:
13 mar 2022, 20:13

Ako nas vi stignete, drugi će nas prestići. :rol: Bolje je nemojte ni pokušavati i zadnje kolo ne zapinjite. Nemojte da vam bude najveći uspjeh nas pobijediti kaomšto je željkanu. 🤣
Ko ce vas djipke prestic, Zeljeznicar koji samo vas moze mlatnut ili Siroki koji je nikad slabiji? Mada, vi na Pecari svakako skidate gace cim stignete, racunaj da smo na -2 :D

Cuj bolje da ne pokusavamo i da ne zapinjemo zadnje kolo :lol: izvini, necemo
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2022, 20:18

13 mar 2022, 19:32
worchester je napisao/la:
13 mar 2022, 18:09
13 mar 2022, 17:14
Nakon 2/3 prvenstva neke stvari su se iskristalisale.
Zna se prvak. Zna se jedan siguran putnik u evropu. Borac i Sarajevo se bore za to 3. mjesto.
Siroki i Zeljo će vrebati svoju priliku
Velež probati nesto preko kupa.
Ostalo se bori za opsatanak.

Sjećam se priče "komšija" nakon 5 kola kaže borba za titulu, naredna 2-3 kola ipak cilj evropa i evo sad su stvari došle na svoje. Tamo gdje su navikli i na sta su navikli - borba za opstanak.
Kao i svake godine.

Od avgusta mjeseca jedna pobjeda i to protiv Radnika.

Srećom su pogodili sa pojačanjima sad na pauzi. Onaj 7ica u 4 utakmice ni udarac u gol nije uputio. A onom turčinu će isteći pozajmica prije nego dobije dozvolu.
Koji je to siguran putnik u evropu?sloga?
4 boda razlike u odnosu na 3 na tabeli i siguran putnik u evropu a jos 11 utakmica do kraja!?
Hahahahaha popravi mi dan :D
Ja sam primjetio da ti ne voliš TC i to je tvoje pravo i tvoj problem.
Ali drugi problem je tvoje nepoznavanje matematike. Za izlazak u evropu ne gledamo koliko bježimo 3. na tabeli nego 4. ili eventualno 5.
Jer svejedno i kao treći bi išli sigurno u Evropu. Mozda je to tebi malo veća matematika al nema veze bitno je da sam ti ranije popravio dan.
Znaci sve i da 4. pobjedi nardnih 11 utakmica mi trebamo 8. (Razlika je 9 bodova). Ne kažem da je nemoguće, čuda se dešavaju ali ne baš svaki dan.
J.bi ga, ti si primijetio da i ja ne volim Tc, isto tako si primijetio da joker ne voli Tc, još kada uzmemo slobodaše rekao bih da vas niko ne voli. :rol:

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 13 mar 2022, 20:20

13 mar 2022, 20:16
fks74 je napisao/la:
13 mar 2022, 20:13

Ko ce vas djipke prestic, Zeljeznicar koji samo vas moze mlatnut ili Siroki koji je nikad slabiji? Mada, vi na Pecari svakako skidate gace cim stignete, racunaj da smo na -2 :D

Cuj bolje da ne pokusavamo i da ne zapinjemo zadnje kolo :lol: izvini, necemo
Čuj đipke, ne čudi me zašto vas i mostarci ne vole.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 13 mar 2022, 20:30

Evo saopstenje hahahaha joj seljaka braco, 2 suta imali, ono neku sudacku lakrdiju spominje da je odlucila utakmicu

elvirbaljic
Kontakt:

Post Postao/la elvirbaljic » 13 mar 2022, 20:41

tutankamon1905 je napisao/la:
13 mar 2022, 20:30
Evo saopstenje hahahaha joj seljaka braco, 2 suta imali, ono neku sudacku lakrdiju spominje da je odlucila utakmicu
Cestitke na tituli, nema se ove godine sta plaho palamuditi. Ko gubi ima pravo da se ljuti, ove godine je Zrinjski level iznad ostalih klubova.
Tuzla City / Sloga Simin Han

Brkooo
Kontakt:

Post Postao/la Brkooo » 13 mar 2022, 20:51

tutankamon1905 je napisao/la:
13 mar 2022, 20:30
Bez obzira sto je Zrinjski jaci od Slobode, ovaj put su ljudi iz Slobode u pravu, sudijska lakrdija je odlucila utakmicu. Ovako smijesan penal se svira samo u nasoj ligi..

0:45 :facepalm:

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 13 mar 2022, 20:57

Tristan je napisao/la:
12 mar 2022, 19:35
OnlyLeft22 je napisao/la:
12 mar 2022, 17:40
Riziko je napisao/la:
12 mar 2022, 17:36
Auf, Velež i Sarajevo dolaze sigurno u Banjaluku.
Jao, ljepota.
Samo da vas ne bude 300 kao prosli put i sve ce biti top :thumbup:
Bilo je 1000. Obzirom na snijeg koji je padao cijeli dan i hladnocu, nepostojeci marketing i neatraktivnog protivnika, zadovoljavajuca posjeta.
ko li ce vam suditi na toj utakmici da mi je znati , to je jedna je velika nepoznanica ,Gigovic,Sabrija,Cazinska Rugoba ,kvota 1.05 :yawn: :salut:
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 13 mar 2022, 21:00

Nije samo penal bio sporan,Sivac i njegovi asistenti su napravili najmanje jos 10 gresaka na stetu Slobode.Nikom nije jasno da je danas Zrinjskom trebala pomoc sudija protiv Slobode.

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 13 mar 2022, 21:02

Treba biti realan, sudjenje danas je bilo ocajno, bas ono PLBiH sudjenje.
Ja sam po pitanju sudjenja i sudijskih odluka uvijek pokusavao biti realan, objektivan koliko je to moguce i medju rijetkim Slobodasima ovdje koji nikad nije potencirao pricu "sudije ce nas povaljati, ovaj uvijek svira protiv nas" i sl. Medjutim, u dosta utakmica je Sloboda bila ostecena, ali ne i jedina, jer smo svi svjedoci sudijskih lakrdija na nasim terenima, cesto iz neznanja, ali nista manje i ciljano i u dogovoru sa "jacim ljudima" iz vrha BH fudbala i politike.
Danas je Sivac bas provociras svojim odlukama, prije svega penal, jer Zrinjski nije nista posebno bio na terenu, a kasnije i onaj sviran faul u korist Slobode na sredini terena kad smo krenuli u kontru a on to prekinuo, uz jos mnostvo sitnih faulova u korist Zrinjskog, a iste nije sudio za Slobodu.
Sve to utice na igraca, a i na tribine.

Zato ovo saopstenje je opravdano, gdje nije samo danasnja utakmica prozvana, nego i generalno sudijska mafija i druge utakmice i protivnici koji su zakinuti. Na kraju nista ovo nece dobrog donjeti Slobodi, osim neke kazne i da bude pod dodatnom lupom BH fudbalske mafije u Savezu.
Zadnja izmjena: Beduin, dana/u 13 mar 2022, 21:04, ukupno mijenjano 1 put.

075 ❤

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Combattente87, Venom i 28 gostiju.