Sta si ti mogo ici na gostovanja kad je Dzine vodio grupu, odmah poslije rata, nisi imo ni 10 godina. Ja levatazagor1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:27Pasa je sam na Tusnju bio vjerovatno vise puta nego dosta vas,dobra je i pita tu pored stadiona. Ja nisam vidio da se zale ostali timovi na ove sa istoka kao sto kukaju na vas takodje i igraci. Sjetim se kad smo poslike rata gostovali Dzine vodja bio pa ste nas gadjali sa ciglama i kamenjem pa nas je 90 posto fasovalo kamen u vugla al hajd mislie djeca da su najbolja u svemu i da niko nikad nije otisao dalje od Sarajeva a obisao cijelu Bosnu i sire. Uglavnom se rijetko prolazilo bez kamenovanja i slicno dok kod nas i nije to bas cest slucaj. Kako ti znas da ja nisam.bio na Tusnju? Bio sam na vise tekmi nego vecina vas to garantujem,uostalom vi odavno i ne idete na gostovanjaBeduin je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:15Nas nekoliko ovdje je barem bilo na Kosevu vise puta, slusalo vase psovanje i prijetnje protivniku i sudiji, pa i domacim navijacima nazivajuci oh prosle sezone cetnikom i slicno, a ti nikad Tusnja uzivo nisi vidio pa ti se ne moze ni objasniti o A sektoru i tim idiptoma koji pored sebe sramote i grad i klub.
Sta veli ovaj forumski papan, kod nas pojedinci, a eto kod nas nisu
Voli te brat tvoj takvog napacenog. Nista se Zagore nisi promijenio od proslih godina. ❤
To sto si u srednju iso iz Rahica pa prolazio kraj Tusnja se ne pika.
Al pita je najjaca u BiH, priznaj.