Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Bazdi seljakluk iz tebe kmetu.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
- Kontakt:
Nije on nista izvrnuo nego ga je isfolirao majstorskiAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:35Jbm ako ovaj igrac nas nije fauliran od strane nakaradnog terena,izvrno na grbi nogu i paobosvastarigrad je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:30Mislio sam da se zezas dok nisam pogledao ...
Pa ova liga je stvarno za qrac![]()
![]()
Drugi gol Bilbije majstorija
-
- Kontakt:
Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
-
- Kontakt:
To vam nije bilo ni sportski ni komšijski. Naše komsije su pregurale stotu i mi se tek posle toga počeli pojačavati. Kad smo vidjeli da ni nakon 100 godina nema nikakve titule skontali smo da neće biti ni narednih 100.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:20I nase komsije su mastale titulu ali smo se namjerno pojacali samo da oni za 100 godina ne osvoje.Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:14Nakon 2/3 prvenstva neke stvari su se iskristalisale.
Zna se prvak. Zna se jedan siguran putnik u evropu. Borac i Sarajevo se bore za to 3. mjesto.
Siroki i Zeljo će vrebati svoju priliku
Velež probati nesto preko kupa.
Ostalo se bori za opsatanak.
Sjećam se priče "komšija" nakon 5 kola kaže borba za titulu, naredna 2-3 kola ipak cilj evropa i evo sad su stvari došle na svoje. Tamo gdje su navikli i na sta su navikli - borba za opstanak.
Kao i svake godine.
Od avgusta mjeseca jedna pobjeda i to protiv Radnika.
Srećom su pogodili sa pojačanjima sad na pauzi. Onaj 7ica u 4 utakmice ni udarac u gol nije uputio. A onom turčinu će isteći pozajmica prije nego dobije dozvolu.![]()
Titulu jos nitko nije potvrdio tek kad matematicki bude znat ce se prvak.HSK Zrinjski je jos uvijek na sest titula prvaka BiH.![]()
-
- Kontakt:
Da nisi fulio forum ..Fourteenwords je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:36Jesmo institucija,yebem vam mamu svima,osim posušaka i širokobriježana. Naravno i osim vrapčićana
Njima smo već sve izyebali,ne stane im više
Licis mi na https://www.hercegbosna.org/
- Beduin
- Kontakt:
Mene je stid onih nekoliko kretena na A tribini Zapada, ono je preslo svaku civilizacijsku mjeru. To vise ne navija za Slobodu, nego samo neka se psuje i vrijedja, nebitno sto Sloboda igra ko kita i sto su sebi najveci krivci.GradKamena2 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:41Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
Fujj, vise nikad necu sjediti na A sektoru, to sam sebi danas reko jer je nemoguce vise sjediti tu medju njima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo da se ovako podjestimo iz kola u kolo gamadi iz Tuzlenokee je napisao/la: ↑02 mar 2022, 19:13Bez ikakve uvrede al vi ste stvarno tu uzas zivi. To ce ti iz svakog kluba potvrditi. Samo kad se sjetim **** Husrefu itd itdantisisoja1919 je napisao/la: ↑02 mar 2022, 19:10Auu. Nemoj zajebavat. Kad budes objektivan, mozda i vidis da nije tako. Sreca za sve postoje dokazi, pa se vidi kakvi su svi
Normalno da ima svuda papana i seljacina an u Tuzli to je teska kategorija papaka i seljakaGradKamena2 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:41Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
Sta se ti pitaru javljas vama onu poganu istocnu tribinu treba dozivotno zatvorit.zagor1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:01Normalno da ima svuda papana i seljacina an u Tuzli to je teska kategorija papaka i seljakaGradKamena2 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:41Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Tu ne idem uostalom to je mala maca za vase papane,tamo pojedinci uvijek prave problem dok kod vas vecinom svi istiPashoni je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:05Sta se ti pitaru javljas vama onu poganu istocnu tribinu treba dozivotno zatvorit.zagor1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:01Normalno da ima svuda papana i seljacina an u Tuzli to je teska kategorija papaka i seljakaGradKamena2 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:41Ajmo realno svako mjesto ima divljaka ,al ovo u Tuzli sto se skupi na dva kluba i ljeci frustracije zivotne to je cudo.
-
- Kontakt:
Koji je to siguran putnik u evropu?sloga?Ponosnipodrinjac je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:14Nakon 2/3 prvenstva neke stvari su se iskristalisale.
Zna se prvak. Zna se jedan siguran putnik u evropu. Borac i Sarajevo se bore za to 3. mjesto.
Siroki i Zeljo će vrebati svoju priliku
Velež probati nesto preko kupa.
Ostalo se bori za opsatanak.
Sjećam se priče "komšija" nakon 5 kola kaže borba za titulu, naredna 2-3 kola ipak cilj evropa i evo sad su stvari došle na svoje. Tamo gdje su navikli i na sta su navikli - borba za opstanak.
Kao i svake godine.
Od avgusta mjeseca jedna pobjeda i to protiv Radnika.
Srećom su pogodili sa pojačanjima sad na pauzi. Onaj 7ica u 4 utakmice ni udarac u gol nije uputio. A onom turčinu će isteći pozajmica prije nego dobije dozvolu.
4 boda razlike u odnosu na 3 na tabeli i siguran putnik u evropu a jos 11 utakmica do kraja!?
Hahahahaha popravi mi dan

Sjajno je vidjeti da ste došli u stadij kada se busate u prsa kako malo kasnite za gradskim rivalomNotOccasionalFan je napisao/la: ↑13 mar 2022, 17:27Tu sam ja, drug moj, zadovoljan danasnjom igrom opcenito, malo nezadovoljan bodovnim ucinkom iz ova tri kola gdje smo zasluzili vise od 4 boda. Obzirom da smo takvi kakvi smo i da se ne borimo nizasta trenutno, svako ukljucivanje u borbu za Evropu je pomak.
Kazi nam ti sta o kvaliteti tvog kluba i o ultrapojacanjima ala Secerovic, dokle ste, sta ste, koliko nam bjezite?![]()

Prije 10ak godina ste bili daleko daleko ispred. Od "nikad nećeš biti prvak ti" i "vaše priče i sva furanja smaraju nas već godinama" do "samo nam dva boda bježe levati" je tanka linija u vašem slučaju.

Što se nas tiče, nisam previše nezadovoljan jer smo četvrti i borimo se za kup u našoj najgoroj sezoni u nekoliko zadnjih godina.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- Beduin
- Kontakt:
Nas nekoliko ovdje je barem bilo na Kosevu vise puta, slusalo vase psovanje i prijetnje protivniku i sudiji, pa i domacim navijacima nazivajuci oh prosle sezone cetnikom i slicno, a ti nikad Tusnja uzivo nisi vidio pa ti se ne moze ni objasniti o A sektoru i tim idiptoma koji pored sebe sramote i grad i klub.
Sta veli ovaj forumski papan, kod nas pojedinci, a eto kod nas nisu
Voli te brat tvoj takvog napacenog. Nista se Zagore nisi promijenio od proslih godina. ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jako čudno što se psuje na tušnju, koševu, grbavici, pecari i ostalim stadionima.
Šokiran sam
Šokiran sam

- svrakino1921
- Kontakt:
Pasa je sam na Tusnju bio vjerovatno vise puta nego dosta vas,dobra je i pita tu pored stadiona. Ja nisam vidio da se zale ostali timovi na ove sa istoka kao sto kukaju na vas takodje i igraci. Sjetim se kad smo poslike rata gostovali Dzine vodja bio pa ste nas gadjali sa ciglama i kamenjem pa nas je 90 posto fasovalo kamen u vugla al hajd mislie djeca da su najbolja u svemu i da niko nikad nije otisao dalje od Sarajeva a obisao cijelu Bosnu i sire. Uglavnom se rijetko prolazilo bez kamenovanja i slicno dok kod nas i nije to bas cest slucaj. Kako ti znas da ja nisam.bio na Tusnju? Bio sam na vise tekmi nego vecina vas to garantujem,uostalom vi odavno i ne idete na gostovanjaBeduin je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:15Nas nekoliko ovdje je barem bilo na Kosevu vise puta, slusalo vase psovanje i prijetnje protivniku i sudiji, pa i domacim navijacima nazivajuci oh prosle sezone cetnikom i slicno, a ti nikad Tusnja uzivo nisi vidio pa ti se ne moze ni objasniti o A sektoru i tim idiptoma koji pored sebe sramote i grad i klub.
Sta veli ovaj forumski papan, kod nas pojedinci, a eto kod nas nisu
Voli te brat tvoj takvog napacenog. Nista se Zagore nisi promijenio od proslih godina. ❤
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 13 mar 2022, 18:30, ukupno mijenjano 1 put.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Evo i ja

Psuje se i u Vatikanu na utakmici a ne u nas
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
Vidim komšije ništa ne prepuštaju slučaju, i dalje rade sa sudijama. Džaba sve, to je naviklo krast' i varat'.
I izmišljat' i falsifikovat' , jelte.
I izmišljat' i falsifikovat' , jelte.
- Antipolitika3
- Kontakt:
Ustaljena procedura.
Sest ukrali sedmu samo sto nismo.
Mogli ste nekad preci Bulevar pa na obuku barem da i vi jednu za sto godina ćopite.

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 13 gostiju.