Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Samo ce dosadan biti ovaj zadnji dio,sem borbe za opstanak sve rijeseno ostalo. Eventualno borba za mjesto br 4 da bude interesentna sa nama i Željeznicarem al i ona ce opet od kupa zavisiti a i licenca njima za Evropu je upitna tako da im nece ni trebat ta borba,tako da mislim da nas ceka dosadan zadnji dio,da ce tu biti prostora za "davanje" ovim ekima kojim treba za opstanak.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
[*]
Treba uvesti kriterije za stadion,ako ne mozes obezbijediti kvalitetan teren,ne mozes ni igrati. Pa taman da nas ima 8 u ligi.
Mada i mi smo zestoko usrali teren,neadekvatim odrzavanjem u ovom hladnijem periodu. Sreca nasa sto je sve novo,pa ce cim malo sunce i temperature se dignu,biti sve ok sa terenom. Mi ga ne odrzavamo i ne rade grijaci zimi.
U cijeloj drzavi imas dva terena da valjaju a oba su bila u situaciji da se nakon rekostrukcije oni useru opet. Slicno je bilo i sa Bilinim Poljem prije par godina.
Imas jos 3 solidna terena,dok nije kisa,to su Kosevo,Mostar i Siroki,mada su i oni ispod prosjeka,a ostatak lige ne vrijedi komentarisati,ja im ne bi licence dao za igranje dok ne obezbjede uslove. Pa dali preko kantona,da li preko saveza,ili entiteta,nije bitno.
Ma nema sta april ili maj,nismo brate u sibiru.
Treba uvesti kriterije za stadion,ako ne mozes obezbijediti kvalitetan teren,ne mozes ni igrati. Pa taman da nas ima 8 u ligi.
Mada i mi smo zestoko usrali teren,neadekvatim odrzavanjem u ovom hladnijem periodu. Sreca nasa sto je sve novo,pa ce cim malo sunce i temperature se dignu,biti sve ok sa terenom. Mi ga ne odrzavamo i ne rade grijaci zimi.
U cijeloj drzavi imas dva terena da valjaju a oba su bila u situaciji da se nakon rekostrukcije oni useru opet. Slicno je bilo i sa Bilinim Poljem prije par godina.
Imas jos 3 solidna terena,dok nije kisa,to su Kosevo,Mostar i Siroki,mada su i oni ispod prosjeka,a ostatak lige ne vrijedi komentarisati,ja im ne bi licence dao za igranje dok ne obezbjede uslove. Pa dali preko kantona,da li preko saveza,ili entiteta,nije bitno.
Meni vi pitari majke mi niste jasni nikakoNajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:04Leotar od pocetka sezone igra antifudbal
U Zelji mozda ima 3 igraca koji znaju nesto,ostali nisu nista bolji od ovi iz Leotara

Pa proslo kolo se igrao derbi, mi vas dobili, vi jednu priliku imali na utakmicu i to je to. Igraci vam se bukvalno kriju i bjeze od lopte i protiv nas i protiv Borca, niko da preuzme trun odgovornosti i pokusa nesto. Jucer vam jedini Secerovic i Avramovski nesto pokusavaju i razigravaju, a ovo ostalo da bog sacuva. Mujakica ste svi najavljivali kao veliko pojacanje, a sad molite boga da ga neko zamjeni jer je odron do sad. Hamzi i Rikiju se ne igra odavno, a pogotovo im se ne igra na nasim livadama i tu su samo da uzmu pare obojica, a vi mislite sta hocete. Suljic je igracina, jedan od najboljih igraca lige trenutno. Ostalo mrtvi prosjek, nista bolje od nas, borca, Tuzle i Veleza. Bodul odigrao 3-4 dobre utakmice i to je to, vidi se na njemu da je nekakav pogan. Bagaric, Dupovac, Pidro, Palic, Varesanovic, Kobiljar sve prosjek lige, nista posebno. Zeljo kiksa i odmah vas eto sa pricom kako vam nije jasno da ste izgubili od takve ekipe, a vi niste sansu stvorili na utakmicu. To naravno ne znaci da smo mi trenutno bolja ekipa od vas, nismo realno gledano, ali vas to razmisljanje ubija stalno. Stavi Blazevica ili Pidru, Hebibovica ili Resica, Kapica ili Mekica, isti krac ispadne i nece niko ni primijetiti razliku. Sad cete pobjediti tri utakmice u nizu i opet cete biti prvaci svemira pa onda tjeraj sviju kad krene los raspored.
Ubije vas Peljto jucer sudjenjem, niko i ne prigovori nesto previse jer je to Peljto. Danas nas zakolje sudija, vi se smijete jer je Zeljo u pitanju, a iduce kolo nek vama Musa isto uradi protiv Leotara, isto cete se sjebati i kukati.
MrkiMedo je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:14Ubije vas Peljto jucer sudjenjem, niko i ne prigovori nesto previse jer je to Peljto. Danas nas zakolje sudija, vi se smijete jer je Zeljo u pitanju, a iduce kolo nek vama Musa isto uradi protiv Leotara, isto cete se sjebati i kukati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:04Leotar od pocetka sezone igra antifudbal
U Zelji mozda ima 3 igraca koji znaju nesto,ostali nisu nista bolji od ovi iz Leotara
Kako niko ne progovori, a sam si postavio snimak istoka koji je "prigovarao" zbog lošeg suđenja? Mislim da je konkretno negodovanje bilo zbog nedosuđenog penala. Nema potrebe napominjati da je većina košpa ovdje ismijavala "prigovore". Isto ste se sjebali i kukate sada, iako nisam gledao tekmu i ne znam zbog čega.
Zadnja izmjena: Miljacka, dana/u 13 mar 2022, 15:35, ukupno mijenjano 1 put.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Šut Savića odlazi na Panonska jezera.

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- JavierBosnia
- Kontakt:
Bio sam na utakmici i Peljto je odradio odlican posao. Pustao igru koliko je bilo moguce, da ne sjecka. Drzao svoj kriterij, mozda bih na 1-2 situacije na drugacije postupio misleci da je tako ispravno, al nista strasno.
Drugo sto raja prvo gleda u sudiju da njemu mater ****, a onda u svog igraca kakvu priliku promasi. Slazem se da je sudjenje jako lose, ali Peljto je nas najbolji sudija bez rasprave
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
- betonification
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
Pa sta je ovo sa ovim terenom na Tusnju
Pa dokle vise
Uzeli su od KS 144 miliona maraka
Pa mozete odvojit 2 miliona i napravit teren
E moj Salkane za sta si se ti borio i izborio
Pa ne mogu da vjerujem
Pa dokle vise
Pa ne mogu da vjerujem
Mogao je svirati faul nad Kobiljarom i možda penal svirati prije nego je lopta došla do Suljića, ostalo sve ok. Mi smo u prvom trebali riješiti utakmicu.Miljacka je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:26MrkiMedo je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:14Ubije vas Peljto jucer sudjenjem, niko i ne prigovori nesto previse jer je to Peljto. Danas nas zakolje sudija, vi se smijete jer je Zeljo u pitanju, a iduce kolo nek vama Musa isto uradi protiv Leotara, isto cete se sjebati i kukati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:04Leotar od pocetka sezone igra antifudbal
Kako niko ne progovori, a sam si postavio snimak istoka koji je "prigovarao" zbog lošeg suđenja? Mislim da je konkretno negodovanje bilo zbog nedosuđenog penala. Nema potrebe napominjati da je većina košpa ovdje ismijavala "prigovore". Isto ste se sjebali i kukate sada, iako nisam gledao tekmu i ne znam zbog čega.

- svrakino1921
- Kontakt:
Sloboda Zrinjski
16'
Teren na stadionu Tušanj, po navici - katastrofa
Mene bi vise bilo stid da sam Tuzlak
Demonstracije bi organizovao pred Gradskom skupstinom
16'
Teren na stadionu Tušanj, po navici - katastrofa
Mene bi vise bilo stid da sam Tuzlak
Demonstracije bi organizovao pred Gradskom skupstinom
Juce,na poluvremenu...onaj novi na Arenasport,bukvalno ovako rece (nek pogleda snimak,ko meni ne vjeruje)..."Gledali smo izvanredno prvo poluvrijeme,dobar tempo,sa sansama na obe strane....Javicemo vam se pocetkom drugog poluvremena,za nekih desetak minuta,i naravno,ocekujemo mnogo bolju igu obe ekipe"
Preporucio bih tom djecaku da hljeba trazi na drugoj strani.
Preporucio bih tom djecaku da hljeba trazi na drugoj strani.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 13 mar 2022, 15:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro je da Leotar uze bod.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:37Pa sta je ovo sa ovim terenom na Tusnju
Pa dokle vise
Pa ne mogu da vjerujem

Ma sve je ovo smiješno, **** ligu gdje se zna ko je prvak, ko osvaja kup, ko ide u Evropu, ko ispada..
Pašnjaci bolje izgledaju nego naši tereni.
Sudije neću ni spominjati, tri dana se može pisati o greškama
Pašnjaci bolje izgledaju nego naši tereni.
Sudije neću ni spominjati, tri dana se može pisati o greškama
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
fks74 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:40Dobro je da Leotar uze bod.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:37Pa sta je ovo sa ovim terenom na Tusnju
Pa dokle vise
Pa ne mogu da vjerujem![]()
![]()

Kao sto rekoh, 3 kola nakon derbija ce Stecajnicar iskihati onaj hajc. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Beduin
- Kontakt:
Sudjenje na Tusnju u rangu terena. 
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- svrakino1921
- Kontakt:
Nismo mi htjeli uzet danas Lea
Jer da smo uzeli u utorak bi nam oduzeli 2 boda zbog lose organizacije utakmice sa onim budalama od nasih komsija
Ovo smo takticki odradili a i Leo je nas prijateljski klub
Po bod i dobro svima
Nadam se da ce Pitarima u utorak oduzet dva boda
I vuk sit i ovce na broju
Panetnice smo mi
Jer da smo uzeli u utorak bi nam oduzeli 2 boda zbog lose organizacije utakmice sa onim budalama od nasih komsija
Po bod i dobro svima
Panetnice smo mi
da se ne zaboravisvrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:50Nismo mi htjeli uzet danas Lea
Po bod i dobro svima
Panetnice smo mi

- Beduin
- Kontakt:
Vi ste cakijasi.svrakino1921 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 15:50Nismo mi htjeli uzet danas Lea
Po bod i dobro svima
Panetnice smo mi
S vama se nije saliti ❤
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Eno danas je već priča "yebo ovu ligu", jučer si imao drugačiju priču, šta se danas dogodilo?

Prosvjetli nas, ko sve ide u Evropu, ko osvaja kup, a ko ispada?

Gdje mi je ex-@wolfie, da nam kaže nešto o kvaliteti kluba za koji navija?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu