Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Kakav teren u Trebinju ovo je presmiješno,ali baš baš PRESMIJEŠNO!
Real Madrid kad bi došao igrat ovdje protiv Leotara bio bi remi
Real Madrid kad bi došao igrat ovdje protiv Leotara bio bi remi
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Sta mislite ima li sanse da se nasa liga igra u nekom periodu od marta, aprila? Nema nam napretka nikad inace sa ovakvim terenima
Kakve dvije fudbalske poslastice u ranom nedjeljnom terminu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Beduin
- Kontakt:
A po cemu bi onakav uzasan teren na Tusnju trebao odgovarati Slobodi? Nije da su u ovom timu sve same neznalice, a tvojom logikom bi Sloboda trebala rasturati na Tusnju, sto nije istina.Mamba21 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:00Druže, na Koševu kad su igrali Olimpik, Sarajevo i Željko Joksimović, pa nije bio toliko grozan. Vama svakako odgovara ona kaljuža, Tuzla City jedina ispašta i naravno gosti koji misle igrati lopte po zemlji, pa samo nabijaj i u krug
Batali zajebanciju, eno Kosevo jucer na sta je licilo? Volio bih da neko postavi slike, ako postoje, katastrofa.
Vjerovano uz Tusanj bi Kosevo trebalo biti prioritet, mada generalno i ostale terene moras uraditi cim prije kako bi svi klubovi imali iste uslove i podigao se kvalitet fudbala.
Kao i pomjeriti prag zutih kartona prije suspenzije makar na 4 zuta, da se sto manje pauzira i timovi budu sto kompletniji.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Da sam igrac ne bi danas uklizo u Tuzli da ce mi spasit zivot taj start,sad ovo jos gore kad se osusilo.
-
- Kontakt:
Ovi u Trebinju opasan seljakluk.
Terenom i igrom podsjeća na Tušanj.
Terenom i igrom podsjeća na Tušanj.
Borac jako slab juce.Mislim da je ovo najslabija partija u zadnje dvije godine,bunker,izbij,nabij dugu loptu nikome..Mozda je losije samo bilo ono lani,u sampionskoj sezoni.... u Vrapcicima,isto ovako negdje pocetkom marta,kad je odnos udaraca u gol bio 20-0 za Velez.
Sarajevo je juce bilo raspolozeno za igru,steta sto nismo i mi...Nasi,kao da su se prvi put vidjeli juce na izlasku iz busa
A i inace mislim da u prvih 11 juce,ima dosta igraca koji ne mogu pratiti evropske ambicije kluba.Kujundzic i Bosnjak nikada,a Cetkovic bar zasad.
Sarajevo je juce bilo raspolozeno za igru,steta sto nismo i mi...Nasi,kao da su se prvi put vidjeli juce na izlasku iz busa
A i inace mislim da u prvih 11 juce,ima dosta igraca koji ne mogu pratiti evropske ambicije kluba.Kujundzic i Bosnjak nikada,a Cetkovic bar zasad.
Zadnja izmjena: Schlager, dana/u 13 mar 2022, 14:53, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Kakvo sudenje u Trebinju ovo je zalosno,teren ne vrijedi ni komentarisat,izlezavanja,sve seljacki FUJ
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Cuj sad sudjenje losee
E moj kmeljo.mrtvi kmeljo

Kmee kmeee
E moj kmeljo.mrtvi kmeljo
Kmee kmeee
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Odlični Mateo Musa

Opravdavaju pitari sudjenje, a onda krenu kukati kad im jucer miljenik Peljto ne svirne cist penal. Ne ide tako rodjaci

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Sugeriso je neko Edisu za izjave izgleda
Kako rece sad novinaru "Izvinjavam se sto vas prekidam" . Neobicno od njega ali pohvalno da je popravio to,ono iz Mostara je bas neukusno bilo.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Leotar od pocetka sezone igra antifudbal
U Zelji mozda ima 3 igraca koji znaju nesto,ostali nisu nista bolji od ovi iz Leotara
U Zelji mozda ima 3 igraca koji znaju nesto,ostali nisu nista bolji od ovi iz Leotara
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Divi odrona od komentara.Nije svjestan da ovakav sudija moze i njih povalit.I još mu godra.
-
- Kontakt:
Srecom ne bi Zeljo to sebi dopustio
Cestitke na pobjedi

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Stanje u ligi je svake godine lošije i lošije.
Samo ovo kolo pogledati terene i sve jasno. Sramota.
Suđenje generalno ne treba ni komentarisati. Vicina kompanija nadmašuje sve one od prije.
Kvalitet igre i igrači sve lošiji.
Fudbal u BiH očito iz godine u godinu sve dublje tone. Ovo je sramota zvati profesionalnim sportom.
Samo ovo kolo pogledati terene i sve jasno. Sramota.
Suđenje generalno ne treba ni komentarisati. Vicina kompanija nadmašuje sve one od prije.
Kvalitet igre i igrači sve lošiji.
Fudbal u BiH očito iz godine u godinu sve dublje tone. Ovo je sramota zvati profesionalnim sportom.
Trenutno korisnika/ca: Alipasino, Paromlinac, Rahatlokum, VivaLaLiberta i 36 gostiju.