Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- ASD
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Pa Ameri se uglavnom povlače zadnjih godina. Iz Iraka, Afganistana.
U Libiji i Siriji nisu učestvovali direktno.
U Libiji i Siriji nisu učestvovali direktno.
Vidjeli smo im oruzije na djelu mozes misliti sta ameri tek imaju. Ameri da vide svoju racunicu odma bi se ukljuciliBIHpatriota je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:41Sve sam ubjedjeniji da su Ameri pasivni zbog tih prokletih hipersoničnih raketa "Cikron", koje je stratesko oruzje. To su najbrži projektili koji tenutno postoje na planeti i mogu nositi bojeve glave i mijenjati smjer. Čak su i na Zapadu priznali da ta raketa moze ici suludih 11 000 km na sat, dok Rusi idu do brojke od 27 000, što je bolesno.
Nemam vise drugog objasnjena zašto pustaju da se ovako izivljavaju. Ovo oko iscrpljivanja mi vise ne pali, jer nisu uspjeli da natjeraju Kinu,Indiju,Pakistan, Turesku i druga velika tržišta da izoluju Ruse, a to sve smanjuje efekat sankcija i daje Rusima alternative.
NATO je veliko razocaranje za sada .
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Pa napadas nuklearnu silu yebote zivot nedokazani.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:48Priznajem jesu me ponijele emocije, ne prizivam taj rat. Samo me nervira njihovo licemjerstvo, kako olako napadnu Siriju a kad treba braniti Ukrajinu stisnu im se muda.
-
- Kontakt:
Ameri su samo priznali da su ih po pitanju strateškog oružja pretekli. Prednost su te hipersonicne rakete.zagor1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:22Vidjeli smo im oruzije na djelu mozes misliti sta ameri tek imaju. Ameri da vide svoju racunicu odma bi se ukljuciliBIHpatriota je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:41Sve sam ubjedjeniji da su Ameri pasivni zbog tih prokletih hipersoničnih raketa "Cikron", koje je stratesko oruzje. To su najbrži projektili koji tenutno postoje na planeti i mogu nositi bojeve glave i mijenjati smjer. Čak su i na Zapadu priznali da ta raketa moze ici suludih 11 000 km na sat, dok Rusi idu do brojke od 27 000, što je bolesno.
Nemam vise drugog objasnjena zašto pustaju da se ovako izivljavaju. Ovo oko iscrpljivanja mi vise ne pali, jer nisu uspjeli da natjeraju Kinu,Indiju,Pakistan, Turesku i druga velika tržišta da izoluju Ruse, a to sve smanjuje efekat sankcija i daje Rusima alternative.
I nauči šta je stratesko oružje, to nema veze sa ratom u Ukrajini niti je vidjeno na djelu.
Zadnja izmjena: BIHpatriota, dana/u 13 mar 2022, 14:28, ukupno mijenjano 1 put.
- ASD
- Kontakt:
Rat je skupa igra.
Da je Amerika neutralna imali bi poskupljenja u državi zbog ovog rata.
Ali nije neutralna i sankcije velikoj zemlji kao što je Rusija su prouzrokovale ogromnu inflaciju u državi. Osjete ovo itekako stanovnici Amerike.
Da se uključi u rat protiv Rusije direktno. To bi značio ekonomski kolaps za sve.
Da je Amerika neutralna imali bi poskupljenja u državi zbog ovog rata.
Ali nije neutralna i sankcije velikoj zemlji kao što je Rusija su prouzrokovale ogromnu inflaciju u državi. Osjete ovo itekako stanovnici Amerike.
Da se uključi u rat protiv Rusije direktno. To bi značio ekonomski kolaps za sve.
-
- Kontakt:
Rekao sam da sam pretjerao. Ali moraju nekako više da pomognu. Da probaju Kinu pritisnuti nekako. Jer oni dupe Rusima spašavaju u ekonomskom smislu.Kajzer10 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:27Pa napadas nuklearnu silu yebote zivot nedokazani.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 mar 2022, 13:48Priznajem jesu me ponijele emocije, ne prizivam taj rat. Samo me nervira njihovo licemjerstvo, kako olako napadnu Siriju a kad treba braniti Ukrajinu stisnu im se muda.
-
- Kontakt:
Pa jeboga zar ne mogu Turke natjerati, članicu NATO da uvede sankcije? Kako to objašnjavate?
- tuzlak1987
- Kontakt:
Diktatorski rezim ne uvodi sankcije drugom diktatorskom rezimu.BIHpatriota je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:31Pa jeboga zar ne mogu Turke natjerati, članicu NATO da uvede sankcije? Kako to objašnjavate?
-
- Kontakt:
Pa zar nemaju mehanizam da ih stisnu, nečim zaprijete? Naravno da nece dobrovoljno uvesti, ali pritisak neki?
- ASD
- Kontakt:
U Turskoj plate manje nego kod nas. Samo im još to treba. 

- Tristan
- Kontakt:
Do juce pisali da je Putin izgubio rat samo jos mu nisu javili, cijeli svijet je protiv njega...
Danas sto Turska ne uvede sankcije, sto Kina ne uvede sankcije, kmee.
Danas sto Turska ne uvede sankcije, sto Kina ne uvede sankcije, kmee.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Moras shvatiti da niko nece da gine za drugog, nece ni da trpi, kraj, tacka. Interesi pojedinacnih drzava su iznad interesa zajednice u kojoj je ta drzava.
Zali samo Ukrajinskog naroda, oni ce jedini pravo nahebat i vec su, drugi nece ni blizu.
Zali samo Ukrajinskog naroda, oni ce jedini pravo nahebat i vec su, drugi nece ni blizu.
-
- Kontakt:
Nisam to ja pisao jer se ne informiram ni preko Sputnjika, a ni preko CNN, svi friziraju izvjestaje.
Ja sam u startu pisao da nece moci ekonomski lako izolirati Ruse dok god imaju na raspolaganju trzise koje proizvodi 50% svjetskog BDP. Dok god Kinu,Indiju,Pakistan, Indoneziju, Juznu Ameriku ne natjeraju na sankcije, ovo ce potrajati dugo godina.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Meni nije bitan uopste ishod rata u Ukrajini. To je jedan u nizu od ratova. Bitnije mi je sto su Bosnjaci izabrali pravu stranu i ne podrzavaju bilo gdje unistavanje neke drzave i uzimanje njene drzavnosti. Srbi su stali na stranu barbarizma i to mi je drago.
Sutra ne mogu pricati da su bili partizani, da su neki borci protiv antifasizma itd itd ostale njihove male slatke lazi.
Sutra ne mogu pricati da su bili partizani, da su neki borci protiv antifasizma itd itd ostale njihove male slatke lazi.
-
- Kontakt:
To je logicno, bili smo u istom polozaju.
A da ne bi zaboravili mi na temi na ciju su stranu Srbi stali, redovno nas podsjecaju na temituzlak1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:44Meni nije bitan uopste ishod rata u Ukrajini. To je jedan u nizu od ratova. Bitnije mi je sto su Bosnjaci izabrali pravu stranu i ne podrzavaju bilo gdje unistavanje neke drzave i uzimanje njene drzavnosti. Srbi su stali na stranu barbarizma i to mi je drago.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Tristan
- Kontakt:
Kakve ovo veze ima i sa cim?tuzlak1987 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 14:44Sutra ne mogu pricati da su bili partizani, da su neki borci protiv antifasizma itd itd ostale njihove male slatke lazi.

Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
-
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ukrajinci im nisu nista nikada uradili. Nabijaju drugima na nos AU, Hitlera, NDH..a iza svega se uvijek krila samo Srpska hegemonija. Iza obje Jugoslavije.
Dokaz i ova podrska Putinu, modernom Hitleru. Ista **** kao i svi. Nikakvi partizani i antifasisti.
Dokaz i ova podrska Putinu, modernom Hitleru. Ista **** kao i svi. Nikakvi partizani i antifasisti.
Trenutno korisnika/ca: RacioEmocionalan i 65 gostiju.