Ma znamo siroki ako kadete izvede uzelo bi makar bod u listici protiv nas.Sky9 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:40Trenutni željkan i trenutni mi, plus u gostima, poraz 1/1. Moje mišljenje... Tako da ne bih tamo volio da idemo, a široki je u silaznoj putanji...Pashoni je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:13Po trenutnoj tabeli gostujemo zelji znam, ovo sam napisao tako jer sumnjam zeljo nece makar bod uzeti danas u Trebinju. Mada po nama je mozda i bolje da gostujemo na grbavici jer nam u zadnje vrijeme grbavica bas godi, a o gostovanju u Listici nema potrebe da komentarisem..
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ove godine smo igrali 0-0. Doduše, uzeli smo bod i željkanu, ali ovo je sad drugi, sabljin željkan, kojeg bih ipak sad preskočio, pa da igramo s njima zadnje kolo kući...Pashoni je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:48Ma znamo siroki ako kadete izvede uzelo bi makar bod u listici protiv nas.Sky9 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:40Trenutni željkan i trenutni mi, plus u gostima, poraz 1/1. Moje mišljenje... Tako da ne bih tamo volio da idemo, a široki je u silaznoj putanji...Pashoni je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:13
Po trenutnoj tabeli gostujemo zelji znam, ovo sam napisao tako jer sumnjam zeljo nece makar bod uzeti danas u Trebinju. Mada po nama je mozda i bolje da gostujemo na grbavici jer nam u zadnje vrijeme grbavica bas godi, a o gostovanju u Listici nema potrebe da komentarisem..
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Probisvjet
- Kontakt:
Sve dobro. Sve OK. Danas ako izgubimo treba da se okrenemo kupu.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
-
- Kontakt:
I pred utakmicu ponavljam, ovdje se nema šta izgubiti, hladne glave, nema predaje, borba do kraja pa šta bude 

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
A bit će poraz.simonknows je napisao/la: ↑13 mar 2022, 11:40I pred utakmicu ponavljam, ovdje se nema šta izgubiti, hladne glave, nema predaje, borba do kraja pa šta bude![]()
I onda nakon što u srijedu ispadnemo iz Kupa, nadam se otkaz Special One-u...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Poslije kupa igramo bunker.....a mislim da ce i kupu ici na nulu, sa malo otvorenijim bunkerom....mislim da bi i protiv Kompreda igrao bunker.Probisvjet je napisao/la: ↑13 mar 2022, 11:05Sve dobro. Sve OK. Danas ako izgubimo treba da se okrenemo kupu.
🔴⚫️
-
- Kontakt:
Da. Ove sezone su najjača navijačka grupa uz Manijake

Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ako su se najavili i ako udju na stadion slusacemo vjetovatno njihovo navijanje kao da su pod BB, oko 20tak kombija je krenulo za tuzlu
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Dns po nova tri gola u našoj mreži. Nadam se makar jednom šutu u gol.

Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ljudi 20 kombija organizovali iz Mostara, fukara ako bude 20,bice top.klasik je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:51Ako su se najavili i ako udju na stadion slusacemo vjetovatno njihovo navijanje kao da su pod BB, oko 20tak kombija je krenulo za tuzlu
Danas samo da ne bude neki potop, tipa 0-3, ili čak i više...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
Kabriolet bunkerSkver je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:22Poslije kupa igramo bunker.....a mislim da ce i kupu ici na nulu, sa malo otvorenijim bunkerom....mislim da bi i protiv Kompreda igrao bunker.Probisvjet je napisao/la: ↑13 mar 2022, 11:05Sve dobro. Sve OK. Danas ako izgubimo treba da se okrenemo kupu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
S obzirom da su dozvolu dobili tek u petak i uspjeli su napuniti 20 kombija za dan i po znaci da imaju ekipu koja je tu standardna i na domacim i na gostojucim utakmicama. Zalosno je sto cemo danas vjerovatno slusati samo njihove pjesme.klasik je napisao/la: ↑13 mar 2022, 12:51Ako su se najavili i ako udju na stadion slusacemo vjetovatno njihovo navijanje kao da su pod BB, oko 20tak kombija je krenulo za tuzlu
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Ko prenosi??
Suđenje blago receno katastrofa kao i igra, nit zrinjski napada nit mi ovdje il ce 0 ostat il ce neka frljoka presudit jednim ili drugima. Sivac je trebao pokazati mozda i crveni karton Basicu zbog onakvog starta otvorenim đonom, dao mu je samo zuti jos je i prekinuo opasan nas napad. Savic je trebao dobiti zuti zbog nekolicine faulova gdje je osujetio neke moguce opasne napade. Stoperi na visini zadatka, neka neko malog Kapetanovica nauci izvodit aut jer je ona 3 4 dodao samo njihovim igracima.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Idi ba Zizovicu, Secerbegovicu, Dzambicu... 270 minuta vi nemate šuta na gol. Šta radite na tim treninzima? Ko da je Real na Tusnju. Neko teškom mukom zaradi i odvaja 10 KM i želi sa se opusti vikendom, a šta dobije? Ne znate stopat loptu, nema pasa, nema igre. Mars
Samo je Sloboda iz Tuzle
Više pokažu djeca na školskim turnirima nego Sloboda na 3 utakmice
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Ako jos sutra ne dobije otkaz,ser.em se na upravu svu.Vise bi pokazali igraci iz kantonalne nego ovi "profesionalci".Da se razumijemo,nisam ni ocekivao sad pobjedu,al ako se ne moze sutnut na gol,nema se vise sta rec
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Kamera prikaza ko neku gužvu na zapadu, znal neko šta je bilo ?
Sloboda je emocija ! 🔴⚫
Athletic Bilbao ⚪🔴
Athletic Bilbao ⚪🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.