Vodi ga sebi kući, pa trenirajte zajedno, na istom ste nivou inteligencije očigledno. Dosadili i Bogu i narodu i jedan i drugi sa svojim kontrama i glupostima.Pashoni je napisao/la: ↑12 mar 2022, 16:29Das mu otkaz i sta onda?
Ovaj dio sezone je najlosiji za mijenjanje trenera, Sarajevo je eto na polusezoni promijenilo, dovelo nekoliko igraca pa opet nema nekog pomaka. I da ovaj ode doci ce neki drugi Zizovic jer ne mozes naci nekog Gvardiolu da te trenira za onoliko koliko mi dajemo.
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
-
- Kontakt:
Onoliko koliko mi plaćamo?
S obzirom na ono koliko se plaćaju pojedinci, previše je.
Što se Žižovića tiče, previše bespotrebnog povlačenja u igri, previše zatvaranja, nema hrabrosti jednostavno. Nije to za Slobodu kao klub. Ni za publiku na Tušnju očigledno.
Osim toga, 16 utakmica, jedna pobjeda. Tu sva polemika završava, jer u tih 16 utakmica se igralo sa svim ekipama iz dna tabele, pa nemaju ni one milione! Da u 90 minuta nemamo šut u okvir gola? Da ubija igrače u pojam? Evo da vam kažem, imam informaciju od našeg bivšeg igrača da uništava igrače, i nije to samo slučaj u Slobodi nego je bio i u Zrinjskom.
Sutra se nema šta izgubiti, hrabro i na pobjedu. Sretno manekeni

Što se Žižovića tiče, previše bespotrebnog povlačenja u igri, previše zatvaranja, nema hrabrosti jednostavno. Nije to za Slobodu kao klub. Ni za publiku na Tušnju očigledno.
Osim toga, 16 utakmica, jedna pobjeda. Tu sva polemika završava, jer u tih 16 utakmica se igralo sa svim ekipama iz dna tabele, pa nemaju ni one milione! Da u 90 minuta nemamo šut u okvir gola? Da ubija igrače u pojam? Evo da vam kažem, imam informaciju od našeg bivšeg igrača da uništava igrače, i nije to samo slučaj u Slobodi nego je bio i u Zrinjskom.
Sutra se nema šta izgubiti, hrabro i na pobjedu. Sretno manekeni
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Ali to je toliko očito, iz aviona se vidi.simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:53Onoliko koliko mi plaćamo?
Sutra se nema šta izgubiti, hrabro i na pobjedu. Sretno manekeni![]()
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ovoliko fudbalskih znalaca na jednom mjestu do sad nisam vidio. Momci u kojem dijelu sam ja podrzao Zizovica, hvalio njegovu igru ili nesto trece, cas pricate o opstanku cas o Evropi, ne bi me cudilo da ako sad uveze 2 pobjede zaredom( izbaci Sarajevo iz kupa) da pocnete dizati sve u nebo i mastate o nekoj Evropi. Nekad davno sam napisao da previse mastamo i dizemo se pa kad nas realnost spusti sve bi redom otjerali , jedino gdje se slazem sa Zizovicem je kod one izjave da smo previse "razmazena raja". Da bi uspjeli izboriti tu Evropu dosta se stvari jos mora posloziti ako hocemo da do toga dode, najbolje je da se prihvatite nase realnosti trenutne kakva jest da nismo za nekog veceg dometa od sredine tabele.
Zizovicu je do kraja sezone i onda bye bye, a najbolja moguca opcija umjesto njega bi bio Spahic.
Zizovicu je do kraja sezone i onda bye bye, a najbolja moguca opcija umjesto njega bi bio Spahic.
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Nacin tvog ostvarivanja komunikacije dovoljno govori o tvom nivou inteligencije, tako da nema potrebe da ulazim s tobom u bilo kakvu raspravu.DoktorIgrice je napisao/la: ↑12 mar 2022, 17:41Vodi ga sebi kući, pa trenirajte zajedno, na istom ste nivou inteligencije očigledno. Dosadili i Bogu i narodu i jedan i drugi sa svojim kontrama i glupostima.Pashoni je napisao/la: ↑12 mar 2022, 16:29Das mu otkaz i sta onda?
Ovaj dio sezone je najlosiji za mijenjanje trenera, Sarajevo je eto na polusezoni promijenilo, dovelo nekoliko igraca pa opet nema nekog pomaka. I da ovaj ode doci ce neki drugi Zizovic jer ne mozes naci nekog Gvardiolu da te trenira za onoliko koliko mi dajemo.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
to je onaj sto je juniorima uzimao pare da igraju haha,nije ni on nevinasce al et samo ljudi nemaju pojma o tome..Pashoni je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:07Ovoliko fudbalskih znalaca na jednom mjestu do sad nisam vidio. Momci u kojem dijelu sam ja podrzao Zizovica, hvalio njegovu igru ili nesto trece, cas pricate o opstanku cas o Evropi, ne bi me cudilo da ako sad uveze 2 pobjede zaredom( izbaci Sarajevo iz kupa) da pocnete dizati sve u nebo i mastate o nekoj Evropi. Nekad davno sam napisao da previse mastamo i dizemo se pa kad nas realnost spusti sve bi redom otjerali , jedino gdje se slazem sa Zizovicem je kod one izjave da smo previse "razmazena raja". Da bi uspjeli izboriti tu Evropu dosta se stvari jos mora posloziti ako hocemo da do toga dode, najbolje je da se prihvatite nase realnosti trenutne kakva jest da nismo za nekog veceg dometa od sredine tabele.
Kad, koje godine?admirrx je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:15to je onaj sto je juniorima uzimao pare da igraju haha,nije ni on nevinasce al et samo ljudi nemaju pojma o tome..Pashoni je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:07Ovoliko fudbalskih znalaca na jednom mjestu do sad nisam vidio. Momci u kojem dijelu sam ja podrzao Zizovica, hvalio njegovu igru ili nesto trece, cas pricate o opstanku cas o Evropi, ne bi me cudilo da ako sad uveze 2 pobjede zaredom( izbaci Sarajevo iz kupa) da pocnete dizati sve u nebo i mastate o nekoj Evropi. Nekad davno sam napisao da previse mastamo i dizemo se pa kad nas realnost spusti sve bi redom otjerali , jedino gdje se slazem sa Zizovicem je kod one izjave da smo previse "razmazena raja". Da bi uspjeli izboriti tu Evropu dosta se stvari jos mora posloziti ako hocemo da do toga dode, najbolje je da se prihvatite nase realnosti trenutne kakva jest da nismo za nekog veceg dometa od sredine tabele.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
Spaha je zreo za prvi tim već dugo vremena. S juniorima pravi top rezultate i za rad s njima mu se nema šta prigovoriti, kakve je rezultate napravio a uz to redovno daje igrače prvom timu.
Spahi nikada nije ponudjeno da vodi prvi tim.Ali eto imaju strucnjake tipa Jahic i Crnogorac.Ako ovaj dvojac prezme kormilo negine nam druga liga.simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2022, 20:32Spaha je zreo za prvi tim već dugo vremena. S juniorima pravi top rezultate i za rad s njima mu se nema šta prigovoriti, kakve je rezultate napravio a uz to redovno daje igrače prvom timu.
-
- Kontakt:
tuzla075 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 21:25Spahi nikada nije ponudjeno da vodi prvi tim.Ali eto imaju strucnjake tipa Jahic i Crnogorac.Ako ovaj dvojac prezme kormilo negine nam druga liga.simonknows je napisao/la: ↑12 mar 2022, 20:32Spaha je zreo za prvi tim već dugo vremena. S juniorima pravi top rezultate i za rad s njima mu se nema šta prigovoriti, kakve je rezultate napravio a uz to redovno daje igrače prvom timu.
Da ne zalazimo u to jesu ga zvali ili nisu, kažem da je zreo, pa neka razmisle. Vrijeme je.
Nije pogresno ni ostaviti Zizovica do kraja sezone a ni dati mu otkaz odmah, ali sa s tim novim trenerom planiramo i narednu sezonu. Nek malo uigrava dok se ne borimo ni za sta.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Siroki Sloboda
Rudar Sloboda
Sloboda Velez
Posusje Sloboda
Sloboda Leotar
Radnik Sloboda
Sloboda Zrinjski
Sloga Sloboda
Sloboda Borac
Sarajevo Sloboda
Sloboda Zeljo
Ovo je najvjerovatnije raspored za 3 krug. Do izmjena moze doci da prvo kolo gostujemo Zelji a zadnje docekujemo Siroki(ukoliko Zeljo makar bod ne uzme sutra) ili ako Leotar kojim slucajem sutra pobjedi pa da u 4 kolu idemo njima, a u iducem da docekujemo Posusje.
Rudar Sloboda
Sloboda Velez
Posusje Sloboda
Sloboda Leotar
Radnik Sloboda
Sloboda Zrinjski
Sloga Sloboda
Sloboda Borac
Sarajevo Sloboda
Sloboda Zeljo
Ovo je najvjerovatnije raspored za 3 krug. Do izmjena moze doci da prvo kolo gostujemo Zelji a zadnje docekujemo Siroki(ukoliko Zeljo makar bod ne uzme sutra) ili ako Leotar kojim slucajem sutra pobjedi pa da u 4 kolu idemo njima, a u iducem da docekujemo Posusje.
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
- Kontakt:
I Zizovic je zreo za otkaza, 16 utakmica bez pobjede, jasno ko dan. Ako ne probudi ekipu i ucini nesto u naredne tri utakmice nema se tu sta, to bi bilo isto kao sa Gradom prosle godine.
Po ovome, ako željkan sutra izgubi kod starih sportskih prijatelja, a mislim da hoće, mi njima gostujemo u 23. kolu, a ne širokom...Utvrđivanje plasmana
Član 43.
Ekipa koja pobjedi na utakmici stalnog takmičenja koje se odvija po bod-
sistemu, osvaja tri boda, a u slučaju neriješenog rezultata oba tima osvajaju po jedan bod.
Za svako stalno takmičenje koje se igra po bod-sistemu vodi se tabela. Tabela
sadrži: rezultate utakmica odgovarajućeg kola, imena timova koji se takmiče, broj
utakmica, pobjeda, neriješenih rezultata i poraza, broj datih i primljenih pogodaka i broj osvojenih bodova.
Plasman na tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih
pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla
više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im
pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači
prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- Beduin
- Kontakt:
A kad mi uzmemo Zrinjski danas, mijenja li se sta?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- Beduin
- Kontakt:
Gdje se pred pocetak utakmice uzima karta s popustom preko clanske?
Uvijek uzmem par dana ranije u prostorijama kluba, al danas je nedjelja i vjerovatno ne rade ili rade?
Uvijek uzmem par dana ranije u prostorijama kluba, al danas je nedjelja i vjerovatno ne rade ili rade?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤

Sedmi smo kako god, i igramo prvo kolo protiv 6. u gostima. Tako da samo možemo sačekati rez. iz trebinja, da vidimo kome ćemo gostovati. Dobit će ih braća iz twebinja ko što gledam...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Po trenutnoj tabeli gostujemo zelji znam, ovo sam napisao tako jer sumnjam zeljo nece makar bod uzeti danas u Trebinju. Mada po nama je mozda i bolje da gostujemo na grbavici jer nam u zadnje vrijeme grbavica bas godi, a o gostovanju u Listici nema potrebe da komentarisem..Sky9 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 00:26Po ovome, ako željkan sutra izgubi kod starih sportskih prijatelja, a mislim da hoće, mi njima gostujemo u 23. kolu, a ne širokom...Utvrđivanje plasmana
Član 43.
sistemu, osvaja tri boda, a u slučaju neriješenog rezultata oba tima osvajaju po jedan bod.
sadrži: rezultate utakmica odgovarajućeg kola, imena timova koji se takmiče, broj
utakmica, pobjeda, neriješenih rezultata i poraza, broj datih i primljenih pogodaka i broj osvojenih bodova.
pogodaka.
pripada.
međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
Trenutni željkan i trenutni mi, plus u gostima, poraz 1/1. Moje mišljenje... Tako da ne bih tamo volio da idemo, a široki je u silaznoj putanji...Pashoni je napisao/la: ↑13 mar 2022, 10:13Po trenutnoj tabeli gostujemo zelji znam, ovo sam napisao tako jer sumnjam zeljo nece makar bod uzeti danas u Trebinju. Mada po nama je mozda i bolje da gostujemo na grbavici jer nam u zadnje vrijeme grbavica bas godi, a o gostovanju u Listici nema potrebe da komentarisem..Sky9 je napisao/la: ↑13 mar 2022, 00:26Po ovome, ako željkan sutra izgubi kod starih sportskih prijatelja, a mislim da hoće, mi njima gostujemo u 23. kolu, a ne širokom...Utvrđivanje plasmana
Član 43.
pogodaka.
pripada.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.