Nema veze Realov prolazak,svakako ce imati 6,7 dana slobodno pred clasico
FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
naleti na Twitteru na podatak da je Dembele izgubio loptu 22x
to mora da je neki rekord za jedno poluvrijeme
to mora da je neki rekord za jedno poluvrijeme
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Galata je uzasna ekipa i ovo je jedna velika sramota. Ocito ako se ne nacne protivnik na pocetku, sve veca patnja kako mec odmice.
Ne razumijem ni ove rotacije. Prije Elchea se odmaralo sedam dana. Onda imas ovo i Osasunu kuci. Obje utakmice su se mogle odigrati bez nekih rotacija i onda zarotiras u Istanbulu pred Clasico. Mada se i sa ovakvom ekipom ovo moralo dobiti. Teska pizdarija i bezvezno komplikovanje situacije.
Jel neko upratio da je Pedri umro u drugom poluvremenu?
Frajeru svaka lopta prvom do sebe.
Ne razumijem ni ove rotacije. Prije Elchea se odmaralo sedam dana. Onda imas ovo i Osasunu kuci. Obje utakmice su se mogle odigrati bez nekih rotacija i onda zarotiras u Istanbulu pred Clasico. Mada se i sa ovakvom ekipom ovo moralo dobiti. Teska pizdarija i bezvezno komplikovanje situacije.
Jel neko upratio da je Pedri umro u drugom poluvremenu?
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Albert Ortega (sportski novinar): "Barcelona je potpisala Dembéléa 2017. godine, a pet godina kasnije on je i dalje isti igrač. Nema osjećaj za timsku igru. Ni na jedan mogući način nije sazrio i ne pravi razliku na terenu."
Mazraouiju su ponudili petogodišnji ugovor vrijedan 5 miliona po sezoni.
Brko iz druge galaksije!
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Ajmeee…
Barcelona have won only one of the last seven matches at the Camp Nou in the Europe Cups, and scored only three goals in those matches, of which only one was from the game, with two realized eleven-nights. Last night Barça struggled again with breaking through the low block of Galatasaray and failed to create a scoring lead ahead of the rematch in Istanbul, which is scheduled next Thursday from 18:45 pm Central European time.
The last seven matches of Barça at Camp Nou in European competitions:
- Barcelona 0:3 Juventus (20/21, Group Stage of Champions League)
- Barcelona 1:4 PSG (20/21, eighth final of the Champions League)
- Barcelona 0:3 Bayern München (21/22, group stage of Champions League)
- Barcelona 1:0 Dynamo Kyiv (21/22, Group Stage of Champions League)
- Barcelona 0:0 Benfica (21/22, group stage of Champions League)
- Barcelona 1:1 Napoli (21/22, sixteenth Europa League final)
- Barcelona 0:0 Galatasaray (21/22, eighth Europa League final).
Barcelona have won only one of the last seven matches at the Camp Nou in the Europe Cups, and scored only three goals in those matches, of which only one was from the game, with two realized eleven-nights. Last night Barça struggled again with breaking through the low block of Galatasaray and failed to create a scoring lead ahead of the rematch in Istanbul, which is scheduled next Thursday from 18:45 pm Central European time.
The last seven matches of Barça at Camp Nou in European competitions:
- Barcelona 0:3 Juventus (20/21, Group Stage of Champions League)
- Barcelona 1:4 PSG (20/21, eighth final of the Champions League)
- Barcelona 0:3 Bayern München (21/22, group stage of Champions League)
- Barcelona 1:0 Dynamo Kyiv (21/22, Group Stage of Champions League)
- Barcelona 0:0 Benfica (21/22, group stage of Champions League)
- Barcelona 1:1 Napoli (21/22, sixteenth Europa League final)
- Barcelona 0:0 Galatasaray (21/22, eighth Europa League final).
Ja ne znam sto je Xavi zapeo uopste da ostane ovaj junac. Lik nije zasluzio nista osim tribine.
⚽FK Garaže⚽
ako ne moze haaland, ciljao bih lautara il wernera
ostale opcije mi nisu nesto, nisu ni ova dvojica najsretnija rjesenja, ali, ipak bolji od ostalih
ostale opcije mi nisu nesto, nisu ni ova dvojica najsretnija rjesenja, ali, ipak bolji od ostalih
To su dva najgora rjesenja. Platis dosta vise nego ostale, a nema nikakvih garancija da ce biti bolji od spomenutih.
Bolje pokusati nesto kao City sa Alvarezom ili ganjati neko prelazno rjesenje kao sto je Auba.
Bolje pokusati nesto kao City sa Alvarezom ili ganjati neko prelazno rjesenje kao sto je Auba.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj Lautaro ili Werner. Radije onda ostati na ovom što sad imaš, ništa gori nisu od pomenutog dvojca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
lautaro je dobar u interu i argentini, ali, nije goalgetter, tako da se od njega ne moze ocekivati mnogo golova, ali to i nije neophodno ako ce krilni igraci ispuniti svoju kvotu golova, on ce dodati koliko treba i to je to, a plus ima veci radijus kretanja i zna igrati lopte, a werner je kidao u bundesligi i dobar je u njemackoj, tako da ga epizoda u chelsea-ju ne definise kao igraca
ni njih dvojica, ni ovi ostali nisu garant za bilo sta, ali, radije bih se kockao s kvalitetnijim i vise provjerenim igracima
Srecom se mozemo pouzdati u krila. 
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Tražiti od Pepuna da nam ustupi Jesusa Gabriela.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Ne znam zašto ali ja sam uvjeren da će Morata biti taj napadač koji će doći na ljeto.
Brko iz druge galaksije!
navijaci psg caste salvama zvizduka messija i neymara hehe
Ne daj Bože, tamam nešto napravili od ekipe i odmah to da sjebemo opet. Mada gledajući kako su ga jednostavno šutnuli, od Laporte je očekivat da će mu ponuditi da se vrati.
Brko iz druge galaksije!
Uvijek je imao i to zaista fenomenalne. Medju boljim u Europi, na ovom visokom nivou ekipa.
A za zvizdanje, apsulutno zasluzeno. Ako je PSG pametan, nabit ce ih nogom. Messi u USA, jer vise nije za ozbiljnog fudbala, a Neymar sam treba skontati da li se zeli posvetiti fudbalu, ili zahebanciji, pa onda i on moze zajedno sa pajdom put Amerike.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.