Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Morata bas nabrijan
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Molio bi da ovo privedu kraju bez većih gluposti. Dati Dusanu 30m cisto da osjeti, odmoriti Locu i svim snagama u srijedu.
Max Allegri
Ova odbrana ce biti stabilna dok je de ligta u njoj... nevjerovatno koliko daje stabilnost odbrani, a takodjer i vezni red je napokon odlucio da malo digne onu stvar i da pomaze odbrani tako sto nece ostavljati vjetrometinu... uglavnom igra kao igra se nema sta spominjati jer se vodi 0:2 bez suta iz igre.... ali opet nek se pobjede pisu... nista me drugo ne zanima dok se bodovi donose...
Apsolutno mora ostati, bez dileme.
Samo da bude sebicniji kad treba, ne suta cesto kad bas to treba sto se odražava na gol konto. Također, ne uzima dovoljno suteva ni ove sezone.
Giovinco

Moj glupane Francuski, aBd si bivši.
Wojoooooo

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- tuzlak1987
- Kontakt:
Inteligentni Szczesny stavlja 3 covjeka u zivi za slobodni sa 23 metra i uz to se zivi raspao, jedan tamo drugi vamo.
Daj molim te.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:43Inteligentni Szczesny stavlja 3 covjeka u zivi za slobodni sa 23 metra i uz to se zivi raspao, jedan tamo drugi vamo.
Allegri nikada za života neće znati završiti utakmice, za života. Sve neka pickasta dodavanja i nazad. Vlahović frustriran vec ovom igrom.
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Vlahović dosad može biti isfrustriran samo sobom. Od dolaska pogotovo u onih prvih par utakmica je promašio više zicera od Morate i Keana skupa u sezoni.
I večeras izlazi sam na golmana i komplikuje umjesto da puca
I večeras izlazi sam na golmana i komplikuje umjesto da puca
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
- IlCapitano
- Kontakt:
Samo pobjede, jedna po jedna.
Morata odličan, Loca, Arthur, De Ligt i Kean također vrlo dobri
Morata odličan, Loca, Arthur, De Ligt i Kean također vrlo dobri
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
-
- Kontakt:
Antifudbal
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Arthur i Morata prekucali, treba nam dobar Morata za ovaj finis, kada bi Arthur ovako nastavio to bi bilo odlicno.
Ne mozemo dobiti rutinski i dzaba.
Najbitnija je pobjeda, sad Villarreal proci nekako i dobiti Salernitanu, pa onda na pauzu.
Ne mozemo dobiti rutinski i dzaba.
Najbitnija je pobjeda, sad Villarreal proci nekako i dobiti Salernitanu, pa onda na pauzu.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ne kenjaj. Da je Matri bio umjesto njega, iskoristili bi barem jednu od one 3 kontre koje je Vlahovic usrao.Pogba je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:44Daj molim te.tuzlak1987 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 19:43Inteligentni Szczesny stavlja 3 covjeka u zivi za slobodni sa 23 metra i uz to se zivi raspao, jedan tamo drugi vamo.
Allegri nikada za života neće znati završiti utakmice, za života. Sve neka pickasta dodavanja i nazad. Vlahović frustriran vec ovom igrom.
Osim toliko malera sa povredama, ovu sezonu obiljezavaju i maleri sa golovima. Na prvu ovako ovaj slucajni veceras, ona golcina Malinovskog, onaj iz Sasuola sto zabi eurogol, a ne zna ni gdje igra..
I opet...
-4
Massimiliano Allegri
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Tek 
Ima li kakav podataka broja penala/odbranjenih Teka ? Mislim da je prejak u ovom segmentu.

Ima li kakav podataka broja penala/odbranjenih Teka ? Mislim da je prejak u ovom segmentu.
Alegri ako izbori top 4 bez da se strepi do zadnja 2-3 kola, prodje u top 8 LP, osvoji kup. Sasvim dobar rezultat obzirom kako je sezona pocela i svi pehovi koji su se ove sezone desavali.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
-
- Kontakt:
Unitedu se sa Ronaldom dešava ono što se nama dešavalo,bukvalno sve preslikano
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
Super Max! 🧡
Doslovce.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑12 mar 2022, 20:12Unitedu se sa Ronaldom dešava ono što se nama dešavalo,bukvalno sve preslikano
Znaš ti dobro na sta mislim, Allegri je uzas sa mentalitetom, a pogotovo zadnjih 10 minuta, od kada znamo za njega.
O Woju suvišno bilo šta, tjerali ga nakon 4 kola. Golmancina.
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.