FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bagaric i Dal igraci manje,garantujem da je Merso poceo da bi 3 razlike bilo.
Inace igra odlicna,realizacija nas zeza
Inace igra odlicna,realizacija nas zeza
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Super je ovo kako se ocekivalo da ce bitiNisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
Borac konstantno pravi greške, a naši to ne iskorištavaju, šteta. Ovakav Borac je zreo za 3-4 gola. Samo da se ne odbije od glavu u drugom poluvremenu.
Desnu stranu promjenit, zategnuti još malo u napadu, presingu.
You are someone else I am still right here
-
- Kontakt:
Ja bi pohvalio Hebibovu igru prema naprijed on kao bek ubacio se sigurno 6-7 puta prema naprijed, nema puno bekova koji to rade. Jedinu gresku je imao onaj izgubljeni duel uz aut liniju.napoleon72 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:47Ma pusti... Igramo protiv ekipe koja je pet bodova ispred nas na tabeli, koja nas ne oducila od fudbala u zadnja dva medjusobna duela, i ljudi nam nisu gola vidjeli. Svi osim Hebiba odlicni, da nije njegovih ocajnih pasova u peterac, moglo je 3:0 bit sto kazes.leo1946 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:40Cuj tanko, odlicno poluvrijeme, druga je stvar sto ne zavrsavaju, dosad bi vodili 3:0 hladno, ja stvarno ne znam kakva vi ocekivanja imate ako je ovo tanko?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
Borac konstantno pravi greške, a naši to ne iskorištavaju, šteta. Ovakav Borac je zreo za 3-4 gola. Samo da se ne odbije od glavu u drugom poluvremenu.
Al najjaca stvar, prije tekme svi odron, losa formacija, losa taktika, losa postavka, odlazi Vasoski, Sablic bolji... Sad ocekivanja da takva "uzasna" ekipa gazi Borca 5:0 hahha
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da tanko u smislu koncepcije igre. Nismo organizovani, lutamo, ide se na silu i agresivnost, dugoročno to nikad ne prolazi, nekad ni kratkoročno.leo1946 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:40Cuj tanko, odlicno poluvrijeme, druga je stvar sto ne zavrsavaju, dosad bi vodili 3:0 hladno, ja stvarno ne znam kakva vi ocekivanja imate ako je ovo tanko?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
A i sa ovakvom igrom bi morali voditi Borca sad 3 razlike, ali ne vodimo jer igraju Bagarić, Hebibović, pa i Varešanović. Borac se nudi, naši ne koriste.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Cuj tankoNisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
- ElCartel11
- Kontakt:
Kazem ja da je Bagaric igrač za klupe. On kao prvi spic neme sta traziti. To treba pripasti Hamzi, a ne da se ga zavlaci na AM pa govorimo kako je slab.
Samo se bojim poslije ovih promasenih sansi, da ne ide neka frljoka Borca u drugom i nas raspad sistema.
Samo se bojim poslije ovih promasenih sansi, da ne ide neka frljoka Borca u drugom i nas raspad sistema.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Kad bi se mogao Bodul vratit
-
- Kontakt:
Samo bih volio pojedinim ljudima da udjem u glavu i da vidim kakva ocekivanja vi imate ako je ovo tanko...
Nevjerovatni ste, pojedini. Igramo bas dobro, lepršavo i lijepo (koliko teren to dopusta) i sto se meni najvise svidja jako brzo vracamo posjed po izgubljenoj lopti.
Daniel se jos uvijek malo trazi nije to na nivou na kojem moze biti. Bagaru odmah zamjeniti sa Hamzom. Adnan je na sredini sve, sa kakvom lakocom i kontrolom lopte momak igra nevjerovatno.
Dobro je ovo, u drugom jos dva ako Bog da i lagano privest kraju.
Nevjerovatni ste, pojedini. Igramo bas dobro, lepršavo i lijepo (koliko teren to dopusta) i sto se meni najvise svidja jako brzo vracamo posjed po izgubljenoj lopti.
Daniel se jos uvijek malo trazi nije to na nivou na kojem moze biti. Bagaru odmah zamjeniti sa Hamzom. Adnan je na sredini sve, sa kakvom lakocom i kontrolom lopte momak igra nevjerovatno.
Dobro je ovo, u drugom jos dva ako Bog da i lagano privest kraju.
Objektivni pitarizam, oducili borca od zivota u 45 minuta, ljudi imali jednu postenu priliku al ovdje ljudi i dalje nezadovoljni, pljuju, traze neke mane. Nije ni cudo sto nema vise od 3k ljudi na stadionu, nek je tastature, tople sobe i udri sine. 

1946-1987
-
- Kontakt:
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Palić > Dupe
Peljto je 5 nivoa iznad bilo kojeg drugog našeg sudije. Barem 10 "prekršaja" nije svirao koje bi svirali ovi ostali kriminalci i time isjeckali tempo. Da nam svaku utakmicu u ligi Peljto sudi, liga bi bila 3 puta kvalitetnija.
Elem nejse, po ovakvoj oranici i više nego odlično poluvrijeme. Što se tiče igre, presinga, kombinatorike(koliko teren dopušta) definitivno najbolje naše u ovoj sezoni. Realizacija i odluke u zadnjoj trećini izostale, da nisu bilo bi 3-0 do sada. Jbg-a, ne možeš ti Hebibovića naučit da podigne glavu kad centrira i pronađe slobodnog igrača u petercu.
Ono što se da uočiti da nam je protok lopte mnogo brži i jednostavniji bez Đokanovića i Dupovca(nadam se da će i jedan i drugi na klupu kad se vrate), odnosno sa Šećerom i Palićem. Šećer je definicija prave šestice, primi loptu, okreni se i pošalji je naprijed, bez komplikovanja i petljanja. Igramo dosta presinga, svaki put kad izgube loptu 4-5 igrača zatvara krug dodavanja i izlaze prema naprijed. Vidjet ćemo u drugom da li će platiti cijenu toga i pasti energetski, ali lijepo je vidjeti Sarajevo koje napada, koje izlazi duboko i ne dopušta protivniku da igra lopte.

Avramovski je tehnički sila, ali ne može čovjek igrati po ovakvom terenu, sramota je kako lopta odskače, dno dna. O Šejtanu se nema šta više reći, Ronaldo za našu ligu.
Zadnja izmjena: bodi123, dana/u 12 mar 2022, 13:52, ukupno mijenjano 1 put.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Nek se upise na atletiku kad zna samo da trci klocinabordobijeli je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:42Odlicna igra Sarajeva, Vasoski pogodio s taktikom i izborom igraca. Bagaric, Suljic, Dal, Avramovski dobar visoki presing, Kapic i Secerovic mirni u sredini Pidro i Hebibovic puno centarsuteva i ubacaja s strane, odbrana odlicna s Palicem i Mujakićem imamo brzinu i mogu visoko izaci vidjelo se Palic dobi zuti duboko na polovini Borca. Dal odlican danas najvise je pretrčao, stalno je gdje je lopta.
Neznam dali iko gleda Brighton Liverpool golman udara igraca sakom u glavu i nigom u visini sisa ni zuti karton, cak i var imaju
- f0rest1946
- Kontakt:
Smijesno bgmi kako nazor pise ne moze prezaliti Sablica hahahaha
Odavno bolje poluvrijeme nismo odigrali.
Teren odron. Igra solidna.
Najviše nervira ova dreka kvazi šampiona nakon svakog starta u želji da isproviciraju karton.
Najviše nervira ova dreka kvazi šampiona nakon svakog starta u želji da isproviciraju karton.
The saddest thing in life is wasted talent.
bodi123 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:52Peljto je 5 nivoa iznad bilo kojeg drugog našeg sudije. Barem 10 "prekršaja" nije svirao koje bi svirali ovi ostali kriminalci i time isjeckali tempo. Da nam svaku utakmicu u ligi Peljto sudi, liga bi bila 3 puta kvalitetnija.
Elem nejse, po ovakvoj oranici i više nego odlično poluvrijeme. Što se tiče igre, presinga, kombinatorike(koliko teren dopušta) definitivno najbolje naše u ovoj sezoni. Realizacija i odluke u zadnjoj trećini izostale, da nisu bilo bi 3-0 do sada. Jbg-a, ne možeš ti Hebibovića naučit da podigne glavu kad centrira i pronađe slobodnog igrača u petercu.
Ono što se da uočiti da nam je protok lopte mnogo brži i jednostavniji bez Đokanovića i Dupovca(nadam se da će i jedan i drugi na klupu kad se vrate), odnosno sa Šećerom i Palićem. Šećer je definicija prave šestice, primi loptu, okreni se i pošalji je naprijed, bez komplikovanja i petljanja. Igramo dosta presinga, svaki put kad izgube loptu 4-5 igrača zatvara krug dodavanja i izlaze prema naprijed. Vidjet ćemo u drugom da li će platiti cijenu toga i pasti energetski, ali lijepo je vidjeti Sarajevo koje napada, koje izlazi duboko i ne dopušta protivniku da igra lopte.![]()
Avramovski je tehnički sila, ali ne može čovjek igrati po ovakvom terenu, sramota je kako lopta odskače, dno dna. O Šejtanu se nema šta više reći, Ronaldo za našu ligu.
Šećer i Avram i mene baš oduševili. Idemo sad opet rani gol za 2-0 i lagano.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Navikli da im izmišljaju prekršaje i penale, nema to kod najboljeg bosanskog sudije.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Pljuvao sam i ja Secera na početku al izgleda ce lik biti najbolje pojacanje. Igrač kakav nam je falio od Crepulje jos. Djokanovica bi ja na klupu, ovako treba da igra DM.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
- napoleon72
- Kontakt:
Ma Djokanovic "mora" bit tu radi tog u21 pravila... Kako bih volio da se forsira Trako na stoperskoj poziciji a i Dala i Djokanovica poslat na klupu.ElCartel11 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:58Pljuvao sam i ja Secera na početku al izgleda ce lik biti najbolje pojacanje. Igrač kakav nam je falio od Crepulje jos. Djokanovica bi ja na klupu, ovako treba da igra DM.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Trenutno korisnika/ca: OsmanhodzicBuco, riki46, tajsamja i 31 gost.