FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Lopta se šeta kroz peterac i niko nista. Ahmetovic bi guzicom ove kroz peterac iskoristio.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Sjajno 1. pol, šteta što još koji nismo zabili.
Šta bi naši "navijači" s istoka da nam sude Bilbija ili Njegomirović? Suđenje evropsko, ne znam što se prave tenzije.
Šta bi naši "navijači" s istoka da nam sude Bilbija ili Njegomirović? Suđenje evropsko, ne znam što se prave tenzije.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
Borac konstantno pravi greške, a naši to ne iskorištavaju, šteta. Ovakav Borac je zreo za 3-4 gola. Samo da se ne odbije od glavu u drugom poluvremenu.
Desnu stranu promjenit, zategnuti još malo u napadu, presingu.
Borac konstantno pravi greške, a naši to ne iskorištavaju, šteta. Ovakav Borac je zreo za 3-4 gola. Samo da se ne odbije od glavu u drugom poluvremenu.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- napoleon72
- Kontakt:
Avramovskog ne dirat sa pozicije AMFa. Kapica preselit na desno krilo kad Djokanovic bude dostupan. Bice ovo bombona, igramo visok presing, punimo sesnaesterac, bekovi agilni, konacno centralni vezni koji igra ono sto je Crepulja igrao (Secerovic), ma vrh.
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
- feniksptica
- Kontakt:
Nije bahato nikako kad kazem da je sramota sto ne vodimo vec 2-0
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nije mi jasno kako Bagarić ispred njega, ko da je La Liga pa mora kontre istrcavati. Ovo se igra na iskustvo, pa Zeljo nas je i dobio sa penzioneri ma Bekricem i Stilicem
- feniksptica
- Kontakt:
Yeboteee sto gromova u picku te yebalo i Hebibovic i ubaivanje i fudbal i sve
Pa de ubaci jednom u noge igraca yebote tito glupi
Pa de ubaci jednom u noge igraca yebote tito glupi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Previse se izmislja topla voda u zavrsnici, daj gol **** ga dodavanje mogli smo jos 3 dati do sada
1946-1987
Hebibovic mora napolje da lik zna dodati bi vodili 4-0.
- napoleon72
- Kontakt:
Ma prvi spic treba da bude Hamza i njega tu treba gurat, ni Bagaric ni Merso.
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Cuj tanko, odlicno poluvrijeme, druga je stvar sto ne zavrsavaju, dosad bi vodili 3:0 hladno, ja stvarno ne znam kakva vi ocekivanja imate ako je ovo tanko?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
1946-1987
-
- Kontakt:

Upravo se vidjelo da je isti kriterij suđenja.
Ma tako je ošutaj van 16, opali je bolan svaki put šta se šetaš kojeg krc
Yugoslavia: ★★
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Bosnia&Herzegovina League: ★★★★★
Bosnia&Herzegovina Cup: ★★★★★★★★
Super Cup: ★
18.05.2019. 🏆
Sta je sa našim igracima,kad god leze igraci borca oni prilaze, pa nas bi u bl pljuvali
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- napoleon72
- Kontakt:
Ma pusti... Igramo protiv ekipe koja je pet bodova ispred nas na tabeli, koja nas ne oducila od fudbala u zadnja dva medjusobna duela, i ljudi nam nisu gola vidjeli. Svi osim Hebiba odlicni, da nije njegovih ocajnih pasova u peterac, moglo je 3:0 bit sto kazes.leo1946 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:40Cuj tanko, odlicno poluvrijeme, druga je stvar sto ne zavrsavaju, dosad bi vodili 3:0 hladno, ja stvarno ne znam kakva vi ocekivanja imate ako je ovo tanko?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
Al najjaca stvar, prije tekme svi odron, losa formacija, losa taktika, losa postavka, odlazi Vasoski, Sablic bolji... Sad ocekivanja da takva "uzasna" ekipa gazi Borca 5:0 hahha
GRMI SA SJEVERA!
1946
1946
Dal, hebibovic, bagaric velika nulaaa, ogromnaa
Bodula (kad suspenzija istekne) bi ja u napad a nazad Kobiljar Avramovski i Suljic
Bodula (kad suspenzija istekne) bi ja u napad a nazad Kobiljar Avramovski i Suljic
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- f0rest1946
- Kontakt:
Ma to je Sablicev i Sabrinin ker da mi vodimo 4-0 on ce isto pisati jer su mu otjerali Sablica koji je nas najgori trener u historiji bio po svim statistikama.leo1946 je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:40Cuj tanko, odlicno poluvrijeme, druga je stvar sto ne zavrsavaju, dosad bi vodili 3:0 hladno, ja stvarno ne znam kakva vi ocekivanja imate ako je ovo tanko?NisamInSajder je napisao/la: ↑12 mar 2022, 13:36Tanko. Nema neke igre, zadrži loptu ako možes, ako ne odigraj pas prvom koga vidiš i to je to. Vodimo jedino zahvaljujući individualnoj kvaliteti Šećerovića i Suljića. Još se mogu pohvaliti Pidro, Avramovski, Kapić i Mujakić, ostalo ništa.
-
- Kontakt:
Zgazili smo borca..samo da smo zabili jos jedan
Kakva je ovo ubleha ovaj Dal i Hebibovic. Dal je prevara ovo fudbalera vidjelo nije evo jos se ibretim
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, Vanja8 i 22 gosta.