Ruska invazija na Ukrajinu
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Ruska invazija na Ukrajinu
Blago Rusima i Amerima kad imaju budale koji ce ginuti za njihove lažne ideale.
Ja sramote, pa Ameri im imaju bolje informacije od njih samih
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ovaj rat postaje sve gori i gori.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Da, cijene divljaju a plata mi postaje iz dana u dan ka.rina

⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Lafo danas goriva za 30 markica,kazaljka mi nije osjetila promjenu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:24Da, cijene divljaju a plata mi postaje iz dana u dan ka.rina![]()
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
-
- Kontakt:
150 KM pun rezervoar. Kada sam vidio lose mi bilo.delinjo je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:27Lafo danas goriva za 30 markica,kazaljka mi nije osjetila promjenu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:24Da, cijene divljaju a plata mi postaje iz dana u dan ka.rina![]()

- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Dobar potez, morat cu i ja.OsmaDolazi je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:44150 KM pun rezervoar. Kada sam vidio lose mi bilo.delinjo je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:27Lafo danas goriva za 30 markica,kazaljka mi nije osjetila promjenu.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 mar 2022, 14:24
Da, cijene divljaju a plata mi postaje iz dana u dan ka.rina![]()
![]()
Gorivo ide na 4 KM
⚜️~⚜️~⚜️
Ova poskupljenja je cak i Leorey osjetio
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- OldFashioned
- Kontakt:
Ali doslovno!BIHpatriota je napisao/la: ↑11 mar 2022, 13:43Blago Rusima i Amerima kad imaju budale koji ce ginuti za njihove lažne ideale.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Sad jede 3X teletinu u sedmici?
⚜️~⚜️~⚜️
Hrvatska je napadnuta! Eu je nadadnuta. NATO je napadnut! Kakav drugačiji zaključak možemo izvesti iz sinoćnjeg pada krstarećeg projektila na centar Zagreba. Možda je gađanje Jaruna bio splet nečijeg neznanja, nesnalaženja sa aplikacijom google maps, zastarjele tehnologije koja je nakon desetljeća skladištenja u nekom vlažnom hangaru zakazala. Možda se prastari ruski izviđački dron oteo kontroli nekom mladom ukrajinskom ili ruskom vojniku, ali rezultat je isti. Poput zalutalog metka teškog šest tona, pogodio je Zagreb, glavni grad Hrvatske, članice NATO-a i Europske unije. Sreća u nesreći je da je dron bio naoružan tek kamerom koja je pri padu u samoj blizini studentskog doma mogla snimiti tek užasnuta lica mladih parova u jarunskom šumarku. Što da se radilo o zalutaloj raketi sa bojevim punjenjem?
Ta je raketa iz Ukrajine prije ulaska u hrvatski zračni prostor preletjela je Rumunjsku i Mađarsku, također članice NATO-a. I nije oborena! Kako? Da se to dogodilo prije mjesec dana, možda bi se i mogli opravdati da se nismo nadali da će nam nešto doletjeti iz Ukrajine, no nakon što već petnaest dana tamo bijesni ozbiljan rat koji prijeti eskalacijom i širenjem na europsko područje, nakon prijetnje Kremlja da će požaliti svi koji pružaju vojnu pomoć Ukrajini, a posebice nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio pripravnost nuklearnog oružja, nitko ne bi smio reći da ih je dolijetanje projektila uhvatilo nespremne.
Nažalost bili su nespremni! Rumunji, Mađari, Hrvati i cijeli NATO. Ta raketa trebala je biti oborena već iznad Rumunjske, a kada je već preletjela i Mađarsku, oboriti je nakon što je sat vremena letjela nad članicama NATO-a, trebala je valjda hrvatska protuzračna obrana. I zato pomalo nestvarno zvuče riječi hrvatskog ministra obrane Maria Banožića koji tvrdi da 'ovo vjerojatno nije bila prijetnja za Hrvatsku' te kako građani ne trebaju biti u strahu.
- Sustav domovinske sigurnosti nije zakazao. Pratili smo od ulaska u Hrvatsku do pada. Snimili smo je našim radarima. Mi imamo radarski sustav, on je umrežen, automatiziran i uvezen u sustav NATO-a. U ovom trenutku ne znam koji ju je radar snimio, vjerojatno radar sa Sljemena koji je na najboljoj poziciji-poručio je ministar Banožić nakon pada šest tona teške krstareće rakete na centar Zagreba.
Još 'jača' je izjava načelnika Glavnog stožera OS RH Roberta Hranja. - Za incident smo doznali istog trenutka nakon samog pada. Što bismo mogli napraviti u vremenu od sedam minuta, realno?- pita se Hranj. A mi ga s pravom pitamo koliko vremena treba takvoj ili sličnoj raketi da u Hrvatsku doleti iz recimo Srbije ili BiH?
Ta je raketa iz Ukrajine prije ulaska u hrvatski zračni prostor preletjela je Rumunjsku i Mađarsku, također članice NATO-a. I nije oborena! Kako? Da se to dogodilo prije mjesec dana, možda bi se i mogli opravdati da se nismo nadali da će nam nešto doletjeti iz Ukrajine, no nakon što već petnaest dana tamo bijesni ozbiljan rat koji prijeti eskalacijom i širenjem na europsko područje, nakon prijetnje Kremlja da će požaliti svi koji pružaju vojnu pomoć Ukrajini, a posebice nakon što je ruski predsjednik Vladimir Putin naredio pripravnost nuklearnog oružja, nitko ne bi smio reći da ih je dolijetanje projektila uhvatilo nespremne.
Nažalost bili su nespremni! Rumunji, Mađari, Hrvati i cijeli NATO. Ta raketa trebala je biti oborena već iznad Rumunjske, a kada je već preletjela i Mađarsku, oboriti je nakon što je sat vremena letjela nad članicama NATO-a, trebala je valjda hrvatska protuzračna obrana. I zato pomalo nestvarno zvuče riječi hrvatskog ministra obrane Maria Banožića koji tvrdi da 'ovo vjerojatno nije bila prijetnja za Hrvatsku' te kako građani ne trebaju biti u strahu.
- Sustav domovinske sigurnosti nije zakazao. Pratili smo od ulaska u Hrvatsku do pada. Snimili smo je našim radarima. Mi imamo radarski sustav, on je umrežen, automatiziran i uvezen u sustav NATO-a. U ovom trenutku ne znam koji ju je radar snimio, vjerojatno radar sa Sljemena koji je na najboljoj poziciji-poručio je ministar Banožić nakon pada šest tona teške krstareće rakete na centar Zagreba.
Još 'jača' je izjava načelnika Glavnog stožera OS RH Roberta Hranja. - Za incident smo doznali istog trenutka nakon samog pada. Što bismo mogli napraviti u vremenu od sedam minuta, realno?- pita se Hranj. A mi ga s pravom pitamo koliko vremena treba takvoj ili sličnoj raketi da u Hrvatsku doleti iz recimo Srbije ili BiH?
Ide Putin dalje, ovo je samo pocetak
Gdje ce ic, ekonomija im propala u 2 dana. Ide jedino potencijalno u svoj bunker
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
-
- Kontakt:
Katastrofa.Drape je napisao/la: ↑11 mar 2022, 15:12Hrvatska je napadnuta! Eu je nadadnuta. NATO je napadnut! Kakav drugačiji zaključak možemo izvesti iz sinoćnjeg pada krstarećeg projektila na centar Zagreba. Možda je gađanje Jaruna bio splet nečijeg neznanja, nesnalaženja sa aplikacijom google maps, zastarjele tehnologije koja je nakon desetljeća skladištenja u nekom vlažnom hangaru zakazala. Možda se prastari ruski izviđački dron oteo kontroli nekom mladom ukrajinskom ili ruskom vojniku, ali rezultat je isti. Poput zalutalog metka teškog šest tona, pogodio je Zagreb, glavni grad Hrvatske, članice NATO-a i Europske unije. Sreća u nesreći je da je dron bio naoružan tek kamerom koja je pri padu u samoj blizini studentskog doma mogla snimiti tek užasnuta lica mladih parova u jarunskom šumarku. Što da se radilo o zalutaloj raketi sa bojevim punjenjem?
-
- Kontakt:
Evo još ludaka koji idu da se bore u Ukrajini za Ruse:
- ASD
- Kontakt:
Nije lako biti Rinat Ahmetov ovih dana.
Stao na stranu Ukrajine, a poslovi mu trenutno pod kontrolom Rusije.
Stao na stranu Ukrajine, a poslovi mu trenutno pod kontrolom Rusije.

Ovo je žešća glupost i propaganda, kojim novcem će uopšte transportovati njih 10ak da glume komandose u Ukrajini. Garant ne znaju ni engleski ni ruski, kako će komunicirati međusobno u haosu iza linijaBIHpatriota je napisao/la: ↑11 mar 2022, 15:29Evo još ludaka koji idu da se bore u Ukrajini za Ruse:

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Svi sad lafo znali i vidjeli letjelicu ali je niko nije htio dirati. Tako će kad i atomske polete, znamo vidimo
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li ima iko pismen da se bori na strani agresora? Ovaj ne zna citat.BIHpatriota je napisao/la: ↑11 mar 2022, 15:29Evo još ludaka koji idu da se bore u Ukrajini za Ruse:

Hoće ljudi da iskoriste priliku da vide malo EUBIHpatriota je napisao/la: ↑11 mar 2022, 15:29Evo još ludaka koji idu da se bore u Ukrajini za Ruse:

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bavariapivo i 44 gosta.