Ozbiljan igrač,Sandi došao na preporuku M.Stanića,a Marković(jako pristojno odigrao) preko Brkovića.Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:15Sjeća li se ko majstora Križmana Sandija, jedan od boljih igrača, Slavko ga bezveze udaljio, a među top 3 igrača bio.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Baš. Kvalitetom je Križman nivo iznad lige što je i potvrdio u svojoj karijeri. Odličan šut je imao. Slavko ga polomio seljačkim pripremama i nekom neosnovanom strogoćom.UBIPITAR je napisao/la: ↑11 mar 2022, 00:14Ozbiljan igrač,Sandi došao na preporuku M.Stanića,a Marković(jako pristojno odigrao) preko Brkovića.Manijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:15Sjeća li se ko majstora Križmana Sandija, jedan od boljih igrača, Slavko ga bezveze udaljio, a među top 3 igrača bio.
Željezničar za život cijeli!
A jest nas krenulo sa ovim novim uposlenicima i konkursima.
Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Žali Bože što ovih kadrova nije bilo za stogodišnjicu i sada kada smo akcijali, posebno marketing menadžera/stručnjaka.
Ovako se sve svodilo na dobru volju 3,4 uposlenika administracije koji realno nisu znali (još uvijek ne znaju) gdje udaraju od obaveza.
Željezničar za život cijeli!
Cerimagic ipak ozbiljna ozlijeda znaci..?
- NerminFatic
- Kontakt:
Zna li neko gdje je Kemo zavrsio? U Lokomotivi ga nema cijelu sezonu sto znaci da je na nekoj posudbi garant!
Ja mislim da više stručnjaka kao ovaj treba biti na ovoj temi doista.Meraak1921 je napisao/la: ↑10 mar 2022, 23:08Dobar bio za oko kuceManijakdolopate je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:15Sjeća li se ko majstora Križmana Sandija, jedan od boljih igrača, Slavko ga bezveze udaljio, a među top 3 igrača bio.
-
- Kontakt:
Ako je vjerovat rezultatima nije na posudbi,samo nije u planovima kluba uopsteNerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2022, 19:30Zna li neko gdje je Kemo zavrsio? U Lokomotivi ga nema cijelu sezonu sto znaci da je na nekoj posudbi garant!
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- Bersaga
- Kontakt:
Ima li šta novo za Fataia?
Njegov stariji brat večeras nastupao za FC Arges u play off-u za šampiona u Rumuniji.
Njegov stariji brat večeras nastupao za FC Arges u play off-u za šampiona u Rumuniji.
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
Čudi me kako Stanojević u ovoj izjavi za Avaz nije naveo to kako je Cocu bukvalno molio da priča sa Edisom da dođe kod nas, lafo nisu mu bitne pare, zna da je teška situacija i tako dalje. 

Rodjeni su pitarske picke!
-
- Kontakt:
Mi ne mozemo u Evropu i ako budemo cetvrti, jedino Borac da osvoji kup.
-
- Kontakt:
Menadžera pod ruku, neka mu kupi kakvu pudlicu i neka šeta po Sarajevu, ucjenjivao je klub i završio kako treba.NerminFatic je napisao/la: ↑11 mar 2022, 19:30Zna li neko gdje je Kemo zavrsio? U Lokomotivi ga nema cijelu sezonu sto znaci da je na nekoj posudbi garant!
Svako ko bi ga vratio ponizio bi klub, bolje je Drinu trpiti.
Sve pametnice nas klub je sretan što ima ovako veliki broj stručnjaka,moralnih vertikala. Sve znaju,baratuju informacijama,nema sta.
Ne postoji igrač kojeg nisu popljuvali,tjerali i hrakali. Nevjerojatni navijač.
Nagradno pitanje postoji li ijedan igrač u bližoj historiji da nije ispljuvan? Jedan samo?
Ne postoji igrač kojeg nisu popljuvali,tjerali i hrakali. Nevjerojatni navijač.
Nagradno pitanje postoji li ijedan igrač u bližoj historiji da nije ispljuvan? Jedan samo?

Sad će ovi šatro što budu na treningu a ne znaju ni ko trenira
kaže ja mislim da sam ga vidio ko da je u Bangladešu
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Nisam ga vidio.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:58Jel treniro Fatai?
Lahko ga je prepoznati, igra u napadu, nosi žute kopačke.
Malo sam se zadržao. Ispušio jednu cigaru i voz. Ako je ko kansije naletio neka javi
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Meščini ništa od toga.ExBlueone je napisao/la: ↑12 mar 2022, 15:01Nisam ga vidio.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑12 mar 2022, 14:58Jel treniro Fatai?
Lahko ga je prepoznati, igra u napadu, nosi žute kopačke.
Malo sam se zadržao. Ispušio jednu cigaru i voz. Ako je ko kansije naletio neka javi
Nije da nismo navikli.
Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 9 gostiju.