Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Specijalni , imaš posebnu temu za zlatnu loptu. Nemoj ovdje sa tim gušiti.
Vom Jäger zum Gejagten
- anonymousHD
- Kontakt:
Kakve veze ima diktator sa **** evropom? Hajde da spominjes Spaniju, ima logike, ali Evropu, pa nije frajer Evropom vladao.
Da je toliko gurao Real, ne bi gradio stadionu Atleticu i Barceloni, ne bi ovi imali vise titula u njegovom periodu u Spaniji. Ukljucis mozak, pogledas titule i onda se zapitas ako imas cime zasto su ispred Reala ovi klubovi bili, pogotovo Atletico. Valjda imas sta da ukljucis u glavi.
Ovi debili bi dali Camp Nou da ovako nesto dozive, pogotovo da uzmu tri zaredom.
Nijedan navijač Barcelone ne bi mijenjao period od 2009-2020 s Realovim.anonymousHD je napisao/la: ↑10 mar 2022, 22:59Kakve veze ima diktator sa **** evropom? Hajde da spominjes Spaniju, ima logike, ali Evropu, pa nije frajer Evropom vladao.
Da je toliko gurao Real, ne bi gradio stadionu Atleticu i Barceloni, ne bi ovi imali vise titula u njegovom periodu u Spaniji. Ukljucis mozak, pogledas titule i onda se zapitas ako imas cime zasto su ispred Reala ovi klubovi bili, pogotovo Atletico. Valjda imas sta da ukljucis u glavi.
Ovi debili bi dali Camp Nou da ovako nesto dozive, pogotovo da uzmu tri zaredom.
Zapitaj se da li to vrijedi i za madridiste

Ne palite se,coelho je stari piroman.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
Pišanje po sirotinji.
Bayern prošle godine ispao od PSG. Real ove godine protiv dosta jačeg Pariza prošao dalje.
Mislim da je sve jasno ko je trenutno jači.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Bas moras biti glup ko tri kurca da ne prepoznas trolove i ozbiljno se raspravljas sa njima 

Nije ni cudo da su opterećeni Realom, u zadnjih 6 utakmica primili 15 golova.
Remember, remember the 5th of November.
-
Nazivanje navijača Bayerna imenima kao: Baustelci, Bauern (seljaci) itd je nivo 10 godišnjaka.
Najbolje bi bilo sa se pravi super liga, nestalo bi ovih sto umanjuju uspijeh i silu Bayerna u roku godinu dana bi se očistio forum od neznalica.
Kažu Bundesliga ovo ono
Lige prvaka samo protiv malih blabla
Bayern je skoro po svim i u svim statistikama sto postoje o Ligi prvaka prvi drugi ili treći najbolj klub.
U zadnjih 5 godina 1 mjesto u Evropi
U zadnjih 10 godina 2 u Evropi
Sto se tice cijele historije LP i tu su 1,2, 3
Bayern je toliko jak da bi ga samo dolazak Salah, Kante i Hakimia činio još boljom ekipom.
U zadnjih 13 godina Real bio 3 puta prvak Spanije… pa gdje je ta sila europska? Gdje su bijele balerine? Dajte ba ljudi budite realni. Nemojte reci pa Barcelona ovo ono, zar se vi ne smatrate jačim, boljim većim klubom od Barce?) Jeste ali malo morgen, ljudi se sa vama igrali kao da ste Elche.
Barca Real od 2008 do 2019
4 pobjede Real
5 remia
18 pobjede Barce
Pametnom dosta da se zna da je Barca bila mnogo bolja i jača ekipa i ne samo oni već i mnogi drugi klubovi.
Zadnja izmjena: WeinhausGisela, dana/u 10 mar 2022, 23:56, ukupno mijenjano 3 puta.
Mia san mia
-
Pa vi se branili protiv PSG 150 minuta Bayern napdao 180 minuta to je ta razlika. Žensko muško… da nekazem p…. i m……
Vidi se po kladionicima ko se smatra jačim još ste iza Chelsea tek peti
Zadnja izmjena: WeinhausGisela, dana/u 10 mar 2022, 23:43, ukupno mijenjano 1 put.
Mia san mia
Treba nam duel Gisela vs Petarda.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
Mislio sam da sam sve vidio, ali ovaj Gisela je prekrivao igrici.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kad sam ga nakantao sa videom od 5-0 mislio sam da će prestati, prestani se brukati ta generacija Barce do 2015 je nešto što se neće ponoviti nikada.WeinhausGisela je napisao/la: ↑10 mar 2022, 23:35Nazivanje navijača Bayerna imenima kao: Baustelci, Bauern (seljaci) itd je nivo 10 godišnjaka.
Najbolje bi bilo sa se pravi super liga, nestalo bi ovih sto umanjuju uspijeh i silu Bayerna u roku godinu dana bi se očistio forum od neznalica.
Kažu Bundesliga ovo ono
Bayern je skoro po svim i u svim statistikama sto postoje o Ligi prvaka prvi drugi ili treći najbolj klub.
Bayern je toliko jak da bi ga samo dolazak Salah, Kante i Hakimia činio još boljom ekipom.
U zadnjih 13 godina Real bio 3 puta prvak Spanije… pa gdje je ta sila europska? Gdje su bijele balerine? Dajte ba ljudi budite realni. Nemojte reci pa Barcelona ovo ono, zar se vi ne smatrate jačim, boljim većim klubom od Barce?) Jeste ali malo morgen, ljudi se sa vama igrali kao da ste Elche.
4 pobjede Real
5 remia
18 pobjede Barce
Pametnom dosta da se zna da je Barca bila mnogo bolja i jača ekipa i ne samo oni već i mnogi drugi klubovi.
Zadnji puta kad je Bayern izbacio Marid evo sad će 10 godina, kad je Ramos pogodio mjesec iz penala, ti nastavljas prditi.
3 LP u zadnjih 20 godina, 6 ukupno, zamisli da klub kojeg favorizujes ima 13 CL šta bi tek pisao.
Evo ti stranica edukuj se, pogledaj ko je na mjestu br.1 u skoro svim kategorijama.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... /rankings/
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Fanovi Reala sliku mogu iskorisiti kao wallpaper s obzirom da je bio Perezova najveća želja.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ma kakvi kobasičari smjesna ekipa.
Ova Realova sezona me neodoljivo podsjeca na Barceloninu remontada sezonu. Super start, kratka rotacija, pad forme, remontada i kasnije pusing od Juvea. Svi elementi su tu, za sada. 

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Kako nam lik objasni kako je bayern najbolji
Zaista se nema vise sta tu dodati, uz fantastican opis realovih balerina, nekakvog elchea i cega vec

Zaista se nema vise sta tu dodati, uz fantastican opis realovih balerina, nekakvog elchea i cega vec

-
Bitno je sa je Bayern u većini Utakmica ušao kao favorit protiv bijelih balerina. I većinom bio bolja ekipa poslje 180 minuta. To sto je Real imao frljoka a Bayern peh to je druga stvar.
Ukupno 26 utakmica
12 3 11 u korist Bayerna. To sto ste prošlih 3 sezona izvukli guzove i niste naletili na Bayern je druga priča. Fasovali bi kao Mia Khalifa u najbolje dane.
Mia san mia
-
Eto to tvoje 0-5emir18 je napisao/la: ↑11 mar 2022, 00:10Kad sam ga nakantao sa videom od 5-0 mislio sam da će prestati, prestani se brukati ta generacija Barce do 2015 je nešto što se neće ponoviti nikada.WeinhausGisela je napisao/la: ↑10 mar 2022, 23:35Nazivanje navijača Bayerna imenima kao: Baustelci, Bauern (seljaci) itd je nivo 10 godišnjaka.
Kažu Bundesliga ovo ono
4 pobjede Real
5 remia
18 pobjede Barce
Zadnji puta kad je Bayern izbacio Marid evo sad će 10 godina, kad je Ramos pogodio mjesec iz penala, ti nastavljas prditi.
3 LP u zadnjih 20 godina, 6 ukupno, zamisli da klub kojeg favorizujes ima 13 CL šta bi tek pisao.
Evo ti stranica edukuj se, pogledaj ko je na mjestu br.1 u skoro svim kategorijama.
https://www.uefa.com/uefachampionsleagu ... /rankings/
Da ga pogledamo kako je nastao i zar su balerine zaista bile 5-0 bolji.
Real 1-0 Bayern
9-18 šuteva na gol
28-72 posjed lopte ( a smatraju se jačom boljim ekipom)
3-15 korner.
Bayern 0-4 Real
19-13 suteva na gol
69 -31 posjed lopte
9-3 Kornera
Eto ti gore sile i Reala. Jel ti ostalo noktiju ili si sve odgrizao, dok si se napatio mečevima protiv Bayerna ili ti Barce ili onih frljoka protiv ostalih.
Ja se samo pitam kako se neko može smatram boljim jačim a sve na kredit kupili,na sreću i frljoka prošli protivnike i u ligi nisu vidjeli meda. To sto se takvi kao ti misle da ste najjači ili najbolji mozes samo sanjat rijetko kad bili i nećete nikad bit.
Zadnja izmjena: WeinhausGisela, dana/u 11 mar 2022, 07:18, ukupno mijenjano 1 put.
Mia san mia
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.