FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Hvala Stole na velikom trudu i blagovremenom stampom!Stole iz Bora je napisao/la:[img]http://img9.
imageshack.us/img9/6662/avazt.png[/img]
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
u koliko igramo danas zna li iko? 

Patrick Nyema, Liberijac sa švicarskim pasošem, koji se već nekoliko dana nalazi na pripremama Željezničara u Puli, najvjerovatnije će potpisati ugovor sa aktulenim prvakom.
Korpulentni univerzalac koji može igrati na više pozicija, štoperskoj ili zadnjeg veznog igrača, u kontrolnim mečevima prikazao je solidno znanje, iako je evidentno da mu nedostaje snage.
No, obzirom na igračke kvalitete i vremenski period koji je ostao do početka Premijer lige BiH, menager Amar Osim odlučio je da mu ukaže priliku u nastavku sezone.
Informaciju je potvrdio i team-menager Rusmir Cviko, dodavši da je Osim već razgovarao sa Liberijcem i da je dogovor postignut. Dolazak Liberijca u Plavi tabor postao je izvjesniji nakon što je Vedran Ješe otišao u Kavalu.
Željezničar će danas odigrati i šestu kontrolnu utakmicu, protiv hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa, a sve je izvjesnije je da će u ekipu vratiti Lazar Popović koji nije uspio pronaći angažman u Kazahstanu.
Korpulentni univerzalac koji može igrati na više pozicija, štoperskoj ili zadnjeg veznog igrača, u kontrolnim mečevima prikazao je solidno znanje, iako je evidentno da mu nedostaje snage.
No, obzirom na igračke kvalitete i vremenski period koji je ostao do početka Premijer lige BiH, menager Amar Osim odlučio je da mu ukaže priliku u nastavku sezone.
Informaciju je potvrdio i team-menager Rusmir Cviko, dodavši da je Osim već razgovarao sa Liberijcem i da je dogovor postignut. Dolazak Liberijca u Plavi tabor postao je izvjesniji nakon što je Vedran Ješe otišao u Kavalu.
Željezničar će danas odigrati i šestu kontrolnu utakmicu, protiv hrvatskog prvoligaša Slaven Belupa, a sve je izvjesnije je da će u ekipu vratiti Lazar Popović koji nije uspio pronaći angažman u Kazahstanu.

Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
Čestitamo danas rodjedan momku: Vedran Ješe
)) koji je izjavio "Da s Kavalom je sve zavrsena prica,drago mi je sto je ovo konacno doslo kraju " Na pitanje sta se desavalo sa Zeljeznicarom i odlasak u klub s Grbavice? "Neznam o cemu pricate,meni je danas rodjendan i slavim ga upravo sto nisam otisao u Zelju,jer u BIH za mene postoji samo Olimpic"

U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
Trebalo bi u 13:00Ikos je napisao/la:U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Jucer na terenu su rekli da je u 15:00-15:15...pile87 je napisao/la:Trebalo bi u 13:00Ikos je napisao/la:U ponudi Lutrije za danas stoji 14:30h...twisttm87 je napisao/la:u koliko igramo danas zna li iko?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
- Vasa Ladacki
- Kontakt:
Samo da se nadovezem na ovu pricu oko Amara i priprema. Amar je sef, bog i batina, za ove nase momke. Znaci ne treba uopste sumnjati da li ce biti spremni i kako, navikli smo da sef izvuce maksimum iz svakog od njih, e sad je druga stvar sto po meni Amar i nije neki trener izvan nase lige, znaci za nasu je doslovno Murinho, bukvalno, ali mislim da nigdje drugo ne bi uspio, da mu nije babe tesko da bi ista mogao
Ali opet ponavljam ja u sefa vjerujem i znam da ce im guzove oderati.

Nama je Željo svetinja jedina.
Jebote, ja se tek proudio, a već gubimo.

Trebao si spavatelSaik je napisao/la:Jebote, ja se tek proudio, a već gubimo.![]()

pa da bude 5:0...sreca pa se probudiopile87 je napisao/la:Trebao si spavatelSaik je napisao/la:Jebote, ja se tek proudio, a već gubimo.![]()
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Gubimo 2-0 sace haubica poluvrijeme
pile87 je napisao/la:Gubimo 2-0 sace haubica poluvrijeme
ma prijateljska

mah teske noge trening utakmica i tako vec par dana odlicno je ako mogu izdrzat 90 minuta
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
Neka, neka, možda sad prestanu "čitati fudbalske lekcije protivnicima" i počnu igrati fudbal. 

-
- Kontakt:
Bajro , ima l te na mapi ...
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Levin, NekoSaDaleka, Sarun i 55 gostiju.