Siniša Saničanin
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Siniša Saničanin
Izgleda da je izgubio povjerenje Stanojevića. Ako na ljeto vrate onog stopera iz Olympiacosa, Saničanin će sigurno otići. Trebalo bi i u reprezentaciji tražiti novo rješenje za tog lijevog stopera, početi gurati Muharemovića recimo.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Treba nam novo rješenje na gotovo svakoj poziciji, ovo je ubjedljivo najgori igrački kadar reprezentacije u historiji. Svi igrači rezerve u ispodprosječnim evropskim klubovima ili igraju u mrtvoj turskoj ligi. Užas.
Ali kako je moguće da standardni clan reprezentacija izgubi mjesto u mrtvom Partizanu ?
Ma pusti ih...u posljednjih 9 utakmica samo jednom presjedio na klupi, i to sinoc protiv Sparte.
Ako to znači da je klupiran onda ok.
Ne kažem da mozda neće preseliti na klupu vremenom, ali ne treba pretjerivati.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Mrtav je trenutno Sanicanin sa svojom (ocajnom) formom, a ne Partizan.
Vujacic za klasu jaci stoper trenutno, bio je odlican u Pragu preksinoc, pravi sef odbrane, a i celavi Miletic je od njega korisniji i sigurniji. Sanicanin je dobio poslednju priliku u Nisu i opet je bio medju dva najslabija igraca Partizana na terenu (uz rezervnog desnog beka Zivkovica). Ispucao je sve kredite. Ako dodje Sveta na leto iz Olija, mislim da mu sleduje transfer, tj. izlazna vrata. Zapravo je sigurno, jer Partizan svakako planira da dovede novog stopera na leto.
@ hurem
Videcemo. Trener zna bolje od svih nas. Ali, mislim da ce manje dobijati prostora. Igrace jos sigurno, jer Partizan gura i dalje na tri fronta (prvenstvo, kup, evro-scena), odmarace se igraci, cistiti kartoni itd, kombinovati kadrovski, ali Sinisa Sanicanin vise nije zacementiran u startnoj postavi.
Ne razumiješ. Standardni clan reprezentacije Bosne i Hercegovine bi barem trebao biti i standardan u ispodprosječnim klubovima.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑19 feb 2022, 06:56Mrtav je trenutno Sanicanin sa svojom (ocajnom) formom, a ne Partizan.
Vujacic za klasu jaci stoper trenutno, bio je odlican u Pragu preksinoc, pravi sef odbrane, a i celavi Miletic je od njega korisniji i sigurniji. Sanicanin je dobio poslednju priliku u Nisu i opet je bio medju dva najslabija igraca Partizana na terenu (uz rezervnog desnog beka Zivkovica). Ispucao je sve kredite. Ako dodje Sveta na leto iz Olija, mislim da mu sleduje transfer, tj. izlazna vrata. Zapravo je sigurno, jer Partizan svakako planira da dovede novog stopera na leto.
@ hurem
Videcemo. Trener zna bolje od svih nas. Ali, mislim da ce manje dobijati prostora. Igrace jos sigurno, jer Partizan gura i dalje na tri fronta (prvenstvo, kup, evro-scena), odmarace se igraci, cistiti kartoni itd, kombinovati kadrovski, ali Sinisa Sanicanin vise nije zacementiran u startnoj postavi.
Ovo je samo pokazatelj u kakvom smo qrcu.
Nažalost. Jedina uzdanica u odbrani nam je Ahmedhodzic, a i on je izabrao očajan klub. Ali mislim da za njega nema zime.
I Dedić će biti solidan bek. Mislim da će imati mjesta u ligama petice.
Sanicanin igra odlicno poluvrijeme vs Feyenoorda 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ma on je nama u reprezentaciji bitan, sa svim manama i kvalitetima koje posjeduje, tu nema spora.
Nisam gledao 1.poluvrijeme ali vidim u drugom da su faktički sami sebe pobijedili. Previše grešaka i izgubljenih lopti igraca Partizana na svojoj polovini terena. Golman rupa na golu.
Sanicanin kriv za 5.gol, nisam uspio upratiti da li je bio offside.
Sanicanin kriv za 5.gol, nisam uspio upratiti da li je bio offside.
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Kriv, nekriv, član si odbrane koja je primila pet golova. Baš su grozni bili u drugom poluvremenu.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
Steta samo sto nije ostao u svlacionici na poluvremenu

Ubedljivo najgori igrac Partizana u zadnjoj liniji ovog proleca, gori i od nesrecnog Marka Zivkovica kojeg je skartirao jos pre 9 godina Vuk Rasovic kao netalentovanog.
Sanicanin kako igra ove sezone, ne bi mogao igrati ni u Novom Pazaru, a kamoli Partizanu.
Danas on i golman Popovic ponovo oterani na klupu. Nadam se da ih vise necu gledati u Partizanu, njih je zlocin vise i nominovati i gledati.
Sanicanin se izbrukao i u Nisu, i na derbiju i protiv Fajenorda. Ja ne znam koji bi njemu trener vise pruzio novu sansu nakon svih propustenih. Idi covece igraj u nekom manjem klubu gde mozes da igras, u Partizanu on vise nema sta da trazi. Gotovo je.
Dobio je priliku ovu sezonu - nema kvalitet za Partizan. Ni blizu onoga sto se trazi. Zalutao.
Nema kvalitet za Partizan ali ima za prvih jedanaest reprezentacije BiH, to najbolje opisuje trenutno stanje bh. fudbala.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:01Steta samo sto nije ostao u svlacionici na poluvremenu![]()
Ubedljivo najgori igrac Partizana u zadnjoj liniji ovog proleca, gori i od nesrecnog Marka Zivkovica kojeg je skartirao jos pre 9 godina Vuk Rasovic kao netalentovanog.
Sanicanin kako igra ove sezone, ne bi mogao igrati ni u Novom Pazaru, a kamoli Partizanu.
Danas on i golman Popovic ponovo oterani na klupu. Nadam se da ih vise necu gledati u Partizanu, njih je zlocin vise i nominovati i gledati.
Sanicanin se izbrukao i u Nisu, i na derbiju i protiv Fajenorda. Ja ne znam koji bi njemu trener vise pruzio novu sansu nakon svih propustenih. Idi covece igraj u nekom manjem klubu gde mozes da igras, u Partizanu on vise nema sta da trazi. Gotovo je.
Dobio je priliku ovu sezonu - nema kvalitet za Partizan. Ni blizu onoga sto se trazi. Zalutao.
- EpateguiHuleteti
- Kontakt:
On ne moze da igra vise ni u Vojvodini iz koje je dosao u Partizan!Vucevich je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:13Nema kvalitet za Partizan ali ima za prvih jedanaest reprezentacije BiH, to najbolje opisuje trenutno stanje bh. fudbala.EpateguiHuleteti je napisao/la: ↑13 mar 2022, 18:01Steta samo sto nije ostao u svlacionici na poluvremenu![]()
Igrao je letos dosta dobro, forsiran je otpocetka, jesenas je bio u padu forme, a ovog proleca je kriminalan!
On ocigledno ili ima nekih privatnih problema ili je nedovoljno fokusiran na fudbal (sto mi zvuci nestvarno) ili je jednostavno dosegao svoje limite pretprosle sezone. Ovaj sadasnji Sanicanin ne lici na predjasnjeg.
Zao mi je licno Cakija Urosevica i Vujacica u Partizanu. Momci igraju odlicnu sezonu u crnom-belom dresu, imaju najbolje sezone u karijeri, ali pored ova tri dunstera, Sanicanina, Zivkovica i Popovica, sav njihov ucinak pada u vodu.

Jedan od najgorih ikada koji su nosili dres reprezentacije BiH.
Zadnja izmjena: Vucevich, dana/u 25 mar 2022, 21:57, ukupno mijenjano 1 put.
Tek mi je sad jasno zašto je Partizan plafon tvoje karijere 
Momak zaluto ovdje nizerazredni igrac, rang Borca BL.