Postao/la Interista di cuore » 03 feb 2011, 18:49
ok,greske se desavaju i sigurno da imaju uticaja,al brate dragi glupo je da se Marotta i Del Neri vade na to,Juve bi i sa svim tim greskama moro dobijat utakmice protiv Parme,Baria,Udinesea i slicnih ekipa...
ono protiv Palerma je sramota sta nije svirano,pogotovo prvi penal kad je rukom igro neko,pa i ono na Matriu,al da je taj isti Matri pogodio koju sansu sad bi bila druga prica...
nemojte me pogresno shvatit,al sudijske greske su najmanji problem koji Juventus trenutno ima i glupo mi je da se sad previse potencira ta prica.slazem se,treba izvrsit pritisak jer onakve greske se ne smiju desavat,al ne treba sad to pretvarat u glavni problem zasto Juve nema rezultata...
Cvrsca ruka Juventusu treba (neko poput Capella,ali ako je moguce mladji),ali i bolja selekcija pojacanja...
Jos jedan problem,sad na kraju Juve ako se odluci da otkupi Aquilania,Matria,Quagliarellu i ne znam koga jos mora dat minimalno 40 miliona eura,zasto ce se onda dovest novi igraci ? ne znam,previse se cini mi se Marotta zaletio sa svim posudbama...Plus igraci kooji ni u snu ne bi vidjeli dresa Juvea da je normalna situacija,tipa Motte,Martineza,Rinauda,ovakvog Grossa,Grygere,Amauria i ostalih polovnjaka koji su se nakupili...
i da,zasto Hasan ne igra ? za klasu je bolji od Grossa,Grygere i ekipe koja igra na bekovima.
eto,nemojte mi zamjerit,al to je neko moje vidjenje situacije u kojoj je Juve trenutno,a to je sramota i steta za Italiju i italijanski fudbal.nadam se da ce vec od iduce sezone bit u vrhu tabele i borit se za scudetto.
I'm getting better looking everyday. I can't wait for tomorrow.
Chi per l'Inter vive, non muore mai...