Juventus FC

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

Mig_Mig
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mig_Mig » 08 mar 2022, 12:21

Cim Casano govori protiv kluba i Maxa, znam da smo na pravom putu. :D
Max Allegri

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 08 mar 2022, 13:19

dinoo je napisao/la:
07 mar 2022, 22:20
Kulsevski pa kulusevski pa bentancur asistencije, trka, dodavanje, posjed... :(
Ako ostane ova varalica na klupi ocekujem da za 12-15 mjeseci vlahovic bude nivo belotija, cijena 30 miliona, chiesa nivo berne, cijena 15 miliona, locateli nivo bente, cijena 15 miliona....mi jednostavno tako gusimo fudbal i fudbalere da je to za nepovjerovati.
Dođoše Sarri i Pirlo pa im dadoše zraka nakon što ih je Allegri gušio

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 08 mar 2022, 13:43

🇮🇹 By OptaPaolo: tra i difensori con piú di 15 presenze in questa Serie A, Matthijs De Ligt è quello che è stato saltato meno volte in dribbling (solo 2 in 23 gare giocate).
🇬🇧 By OptaPaolo: only 2 times a player has completed a dribble past Matthijs De Ligt in the Serie A 2021/22, less than any other defender with more than 15 apps in the current competition
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

dinoo
Kontakt:

Post Postao/la dinoo » 08 mar 2022, 14:27

J10 je napisao/la:
08 mar 2022, 13:19
dinoo je napisao/la:
Ako ostane ova varalica na klupi ocekujem da za 12-15 mjeseci vlahovic bude nivo belotija, cijena 30 miliona, chiesa nivo berne, cijena 15 miliona, locateli nivo bente, cijena 15 miliona....mi jednostavno tako gusimo fudbal i fudbalere da je to za nepovjerovati.
Ne znam na koga mislis?
Kulusevski nije bio kod sarrija, kod pirla igrao 30 utakmica, ucestvovao u 10ak golova. Prva mu se sezona bila i nije bio katastrofalan. Ugasio se kod maxa, ali i mnogo manje minuta imao.
Chiesa kod pirla bio vise nego dobar.
Locateli nije bio tu.
Bentancur je u slobodnom padu formom, i mogu se sloziti da nije bio dobar ni kod pirla

Sve u svemu, pirlo je "amater" ,sarri je "seljak" i onda dodje najskuplji trener u istoriji kluba, sa pregrst svega i ugusi nas gdje nas venezia, spezia, torino....skoluju u torinu...

RAGIBIZSTRMINA
Kontakt:

Post Postao/la RAGIBIZSTRMINA » 08 mar 2022, 22:32

@Italia e buraz,kako si,sta ima 😁

Ako trenutno gledaš sintera mozes vidjet sta je fudbal.
Trka,kombinatorika,tranzicija,pas igra,proigravanja,presing...
Nemam više šta uširoko objašnjavati.

Naš bi mister na njihovom mjestu vjerovatno postavio trolejbus i bunker 2u1,popio 3-4 komada,osramoti klub i na kraju za izjavu rekao da je zadovoljan.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆

FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍

"No Mikey,no no Mikey that was so no right".

Super Max! 🧡

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 08 mar 2022, 22:57

RAGIBIZSTRMINA je napisao/la:
08 mar 2022, 22:32
@Italia e buraz,kako si,sta ima 😁

Ako trenutno gledaš sintera mozes vidjet sta je fudbal.
Trka,kombinatorika,tranzicija,pas igra,proigravanja,presing...
Nemam više šta uširoko objašnjavati.

Naš bi mister na njihovom mjestu vjerovatno postavio trolejbus i bunker 2u1,popio 3-4 komada,osramoti klub i na kraju za izjavu rekao da je zadovoljan.
Ne gledam brate, ali koliko vidim svu tu trku i borbu su strpali u jedno prejednostavno ispadanje vec u prvoj rundi.

Koliko mene sjecanje sluzi Mister je ispadao/gubio samo od Bayerna, Reala i Barce. I to po belaju, vjerovatno generacijske ekipe haha.

Naravno, sezona u kojoj su kormilo preuzeli Paratici i CR7 nije niti se moze pripisati Allegriju. Tu je neko drugi vukao konce.

Elem, dobra igra, ali nista do nove godine. Ko sa Conteom onomad.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

J10
Kontakt:

Post Postao/la J10 » 08 mar 2022, 23:30

dinoo je napisao/la:
08 mar 2022, 14:27
J10 je napisao/la:
08 mar 2022, 13:19
dinoo je napisao/la:
Ne znam na koga mislis?
Kulusevski nije bio kod sarrija, kod pirla igrao 30 utakmica, ucestvovao u 10ak golova. Prva mu se sezona bila i nije bio katastrofalan. Ugasio se kod maxa, ali i mnogo manje minuta imao.
Chiesa kod pirla bio vise nego dobar.
Locateli nije bio tu.
Bentancur je u slobodnom padu formom, i mogu se sloziti da nije bio dobar ni kod pirla

Sve u svemu, pirlo je "amater" ,sarri je "seljak" i onda dodje najskuplji trener u istoriji kluba, sa pregrst svega i ugusi nas gdje nas venezia, spezia, torino....skoluju u torinu...
Mislim na istu retoriku ko iz prvog Allegrijevog mandata, guši ih, samo da ode i proigrat će...

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 09 mar 2022, 11:43

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

VelaHavle
Kontakt:

Post Postao/la VelaHavle » 09 mar 2022, 12:50

:rol:

Samo idi.

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 mar 2022, 15:29

Romeo Agresti : Confirmed: scheduled tomorrow (early afternoon) the meeting between Juventus and Dybala’s agent

Eto sutra bi se konacno moglo rijesiti oko ugovora Dybale.
1946

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO

Mig_Mig
Kontakt:

Post Postao/la Mig_Mig » 09 mar 2022, 16:07

Burberry46 je napisao/la:
09 mar 2022, 15:29
Romeo Agresti : Confirmed: scheduled tomorrow (early afternoon) the meeting between Juventus and Dybala’s agent

Ipak ne.
🇦🇷 #DYBALA 🇦🇷

🇮🇹 Cambio di programma: la Juventus ha chiesto all’entourage di Dybala di posticipare l’incontro post match contro il Villarreal. Con una data da fissare nei prossimi giorni
🇬🇧 Change of plan: Juventus have asked Dybala's entourage to postpone the post-match meeting against Villarreal. With a date to be set in the coming days
Max Allegri

Burberry46
Kontakt:

Post Postao/la Burberry46 » 09 mar 2022, 16:13

Mig_Mig je napisao/la:
09 mar 2022, 16:07
Burberry46 je napisao/la:
09 mar 2022, 15:29

Ipak ne.
🇦🇷 #DYBALA 🇦🇷

🇮🇹 Cambio di programma: la Juventus ha chiesto all’entourage di Dybala di posticipare l’incontro post match contro il Villarreal. Con una data da fissare nei prossimi giorni
🇬🇧 Change of plan: Juventus have asked Dybala's entourage to postpone the post-match meeting against Villarreal. With a date to be set in the coming days
Telenovela :damn:
1946

BuffonGigi
Kontakt:

Post Postao/la BuffonGigi » 09 mar 2022, 21:44

Fagioli do sad najbolje ocijenjeni igrac Serie B. Ako Max ostane trener, ne gine mu nova posudba naredne sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)

caseres
Kontakt:

Post Postao/la caseres » 10 mar 2022, 03:23

Jorginho
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2022, 08:55

Prije početka sezone sam pisao da bez ikakvih problema može igrati u Juventusu i to je jasno kao dan. Na kraju, Allegri mu ne bi dao ga igra pa je i bolje što je posuđen, ali godinu iskustva je trebao već imati ovdje. Prespreman, inteligencija, tehnika, pas, vizija i na sve to - Juventino. Koliko vidim još je popravio i dugu loptu, a i defanzivu, koristi i lijevu nogu, lahkoća igranja koja osvaja. Mora biti prvotimac naredne sezone.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Italia
Kontakt:

Post Postao/la Italia » 10 mar 2022, 09:22

Vrlo je bitno na tu konstataciju dodati barem ono "ja mislim da...".

Generaciju Fagiolija koji je cak prije 2 godine bio nekakav hit Serie A, najbolji igrac jedne ekipe, je dosao u Juve i flopnuo kao niko nikad - Kulusevski.
Berna je dosao sa reputacijom ponajboljeg igraca iz Serie A, pa vidimo sta je trenutno.

Caldara, Rugani, Spinacola i hiljade takvih primjera koji su bili dokazani igraci i u Serie A. Godinama su ljudi pricali o onom Orsoliniju, kakav igrac, talenat, niko mu ne daje sansu, grehota, masina. Evo 25 godina i dalje u Bolonji. Pa dobro, eto ako je glup Juventus i Allegri, ali sto su glupi Real, Barca, Bayern pa ga ne otmu :roll:

Daj Boze da ti momci koje vi opisujete uspiju, ali na osnovu prethodnih 15 godina i "uspjesnog" kreiranja Marchisija i eto ovog Keana, ja stvarno ne znam na osnovu cega graditi entuzijazam da bi neko mogao uspjeti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia

J1897
Kontakt:

Post Postao/la J1897 » 10 mar 2022, 09:57

Rabiot ce uvijek imati prednost tako da…

IlCapitano
Kontakt:

Post Postao/la IlCapitano » 10 mar 2022, 11:19

Smiješno je pričati o Fagioliju i Allegriju. Max ga je prvi prepoznao i vodio na pripreme sa 17 godina.

Kad bude spreman i kad bude bolji od trenutnih veznjaka dobit će priliku.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 10 mar 2022, 11:34

Italia je napisao/la:
10 mar 2022, 09:22
Vrlo je bitno na tu konstataciju dodati barem ono "ja mislim da...".
Znaš da sam ja hrabar sa izjavama. :bih:
Po viđenom ima veći prag od Marche, tehnički je jači, a djeluje da je glava baš na mjestu. Naravno, taktički je Marcha bio doktor. Rekao bih da je ligitimni nasljednik.
Na nama je da iskoristimo, mislim da nema dileme i da će naredne sezone biti tu. A svakako je vrijeme da iz svoje škole koristimo potencijal, rijetko se ovo sistemski radilo, pozajmica - praćenje - povratak. Tako treba da se radi.
Momak je dragulj, okrenuti se ovakvim igračima jer u veznom redu 4 godine ne vidimo poboljšanja. Mislim da može registu i mezzalu podjednako igrati, po stilu mi baš izgleda kao neko ko može diktirati igrom i tempom, baš je taj osjećaj kada ga se gleda.

Predikcije su naravno rizik, ali nekako sam uvjeren da ne griješim. Dalje, radije bi svako njega "trpio" i da griješi nego gledao Rabiote i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Andrej
Kontakt:

Post Postao/la Andrej » 10 mar 2022, 12:03

Odgovori

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.