Champions League 2021/2022
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo
Re: Champions League 2021/2022
Hej bez Casemira i Mendya iz ulupat 3-1
Kakav podvig Madrida.

Kakav podvig Madrida.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Carlo je gotov trener , to znaju i svi navijaci RM, ali da kako je večeras naštocao onog levata Pochettina, aferim
prvi pametan potez mu je bio vađenje raspale kese Asensia, kasnije je osvježio ekipu sa izmjenama, jest da ih je glupan Donaruma vratio u život, al trebalo je ipak preokrenuti sve za par minuta.
Benzema je neko cudo koje je teško objasniti. Kako stari sve bolje igre. Bolji sa 34, nego sa 25
nije normalan lik.

Benzema je neko cudo koje je teško objasniti. Kako stari sve bolje igre. Bolji sa 34, nego sa 25

Tritolone je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:23Jel onaj TAA uvijek onakva rupetina u obrani? Ne znam jel uvijek tako ali daleko najlosiji igrac Liverpoola u ove dvije utakmice, sjecam se kad je Hakimi dolazio kod nas da su ga uspoređivali sa njim, ali pisali kako je Hakimi losiji u obrani, ali on je Maldini licno za TAA.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dolazi i tebi iz guzice u glavu, Modrić-Xavi to je taj nivou još jedno Pirlo može tu od novije ere.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
- anonymousHD
- Kontakt:
Jednostavno, ovo je nase takmicenje. Volim te Real Madrkd
Nije to do golmana, vec do Benzeme. U svakoj situaciji je on bio glavni glumac.

Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Pa Modric je cak i bolji od Xavija.
Top3 veznjaka svih vremena sigurno.
Rafa Nadal!
EDIN DŽEKO!!!
EDIN DŽEKO!!!
Istina,ali mozemo reci da je zamalo izgubio sa Carvajalom,rovitim Krossom i bezmudnim Asensiom u pocetnoj.Lucas kakav god da je za Carvajala je trenutno Dani Alves u najboljim danima,Kroos i kad je zdrav on je realno veliki dizelas i nadam se da ce sa ovom utakmicom konacno neko shvatiti da je CMK zavrsena stvar,mlade noge,fizicki spremne su jedina mogucnost da igras velike utakmice,naravno i Modric koji je zaspao u 28oj,ubio si ih presingom zadnjih 30 minuta,a to sa CMKom je nemoguce,tu samo zonska odbrana dolazi u obzir,a ako zelis biti top top ekipa bez presinga to vise ne dolazi u obzir.Za kraj Rodrygo je puno bolja opcija od Asensia desno jer mu je puno manje potrebno vremena da primi loptu,da se okrene,da krene u dribling,kod Asensia je sve to slow motion,a to moze da prodje protiv mallorce pa da se namjestis pa da je raspalis sa 25 metara,u KO fazi LP nea sanse.LlullSergio je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:02
Carlo Ancelotti je dobio utakmicu izmjenama, da to udje negdje u zapisnik.
Jel to prvi put u svojoj trenerskoj karijeri.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.

Da vadim postove iz 2012. kada ste ga nazivali skočimišem, a Rajaz pisao kako bukvalno može birati koga će istjerati iz prvih 11 uključujući i buljookog Ozila ?
Biće da si me zamijenio za nekog pa ću ti oprostiti ovaj put.
- Felixians4
- Kontakt:
a sloboodno i njemu može ić error za goal pa bi išlo ispod šestice.Arvid je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:36Tritolone je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:23Jel onaj TAA uvijek onakva rupetina u obrani? Ne znam jel uvijek tako ali daleko najlosiji igrac Liverpoola u ove dvije utakmice, sjecam se kad je Hakimi dolazio kod nas da su ga uspoređivali sa njim, ali pisali kako je Hakimi losiji u obrani, ali on je Maldini licno za TAA.
bježi,razlika između ponajboljih europskih i neeuropskih igrača je upravo što u pravilu se nikako u kontinuitetu ne možeš osloniti na ove druge i uvijek moraš strepiti od njihovih pizdarija,kikseva,a bome i stvaranja klanova koji razjebu ekipu.
Bila je rasprava na temi La lige Xavi-Modric-Iniesta mnogi culesi smatraju da nije ni top10, ne mogu sad tražiti, to su samo neznalice govorile, ja sam uvijek bio za Luku.
Benzema, Lewandowski. Ovim redoslijedom.
Dva napadaca kakva se vise nikad nece pojaviti
Modric.. je Modric. On je klasa za sebe.
Dva napadaca kakva se vise nikad nece pojaviti
Modric.. je Modric. On je klasa za sebe.
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
?Felixians4 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:42
a sloboodno i njemu može ić error za goal pa bi išlo ispod šestice.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Ima li neko da postavi pregled utakmice ili samo golove?
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
Ima svjetsko ove godine, pomjerice se balon za poslije. Mada ako Francuska uzme, vjerovatno ide Karimu Velikom.

Remember, remember the 5th of November.
- Felixians4
- Kontakt:
pa hakimi je između ostalih(začetak s neymarom gore kod šesnaesterca reala već) glavni krivac za 2-1. tako da kako stoji na WS s pravom Marquinhosu i Donnarrummi greška za pogodak,i njemu bi iako to oni algoritmom stavljaju za grešku kad si imao dodir s loptom,a tu je Marokanac "samo" zaspao pri pokušaju offside zamke.Arvid je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:45?Felixians4 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:42
a sloboodno i njemu može ić error za goal pa bi išlo ispod šestice.
btw. sergio ramos jel slavi il?
Zadnja izmjena: Felixians4, dana/u 09 mar 2022, 23:51, ukupno mijenjano 1 put.
To se kolege zajebavale.emir18 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:43Bila je rasprava na temi La lige Xavi-Modric-Iniesta mnogi culesi smatraju da nije ni top10, ne mogu sad tražiti, to su samo neznalice govorile, ja sam uvijek bio za Luku.
Dvije najbolje 6-ice u modernom fudbalu. Bilo koga da staviš u prvih 11 nisi pogriješio. Iniesta je 8-ica.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.