09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 09.02.2011: Mexico - Bosna i Hercegovina
@ ra1981
Jel to iz neke knjige brate ?
Izronio je Stari za one što ga vole (Juli 23, 2004)
"Od Tirane do Marakane"KONGO je napisao/la:@ ra1981

sta ovo sad slusam naseg selektora kaze da RAHIMIC nije dobijo vizu za SAD a da ni DZEKO isto nije dobijo vizu ili ga samo ovo safet pusta da se uigrava sa MAN CITY pred gradski derbi pametan potez SUSICA mozemo i bez DZEKE protiv MEKSIKA bitno je da se DZEKO uklopi u city i da zabija 

30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Radilo se o ovom portalu i pisalo je i da selektor razmišlja da Džeku ostavi na klupi.Principatus je napisao/la: Jer su nasi novinari i pred zadnju prijateljsku utakmicu mnogo toga izmislili, naprimjer da Spahic nece igrati. A ovaj se cudio otkud im te informacije/gluposti, posebno sto isti novinari uopste nisu bili na press konferenciji, samo ovi sa BHT, ali svi su te novosti kao ekskluzivu donosili. Takav novinar mogu i ja da budem, bez problema i investicija.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
Zašto kompleks? Jer sam rekao kako jeste? A nađi jednu slovnu grešku koju sam na komentarima ostavio, pa mi ga spuštajaleksandar_veliki je napisao/la:Znas decko, vidim da imas kompleks ovog portala, no to je tvoj problem. Za razliku od mnogih novinari ovog portala bili su u Slovackoj, a vijest koju spominjete ovaj portal je prenio sa jednog Slovackog. Samo da se zna, a ti sad lagano trazi kakvu slovnu gresku pa nam je ostavi na komentare.Željovac je napisao/la:Radilo se o ovom portalu i pisalo je i da selektor razmišlja da Džeku ostavi na klupi.Principatus je napisao/la: Jer su nasi novinari i pred zadnju prijateljsku utakmicu mnogo toga izmislili, naprimjer da Spahic nece igrati. A ovaj se cudio otkud im te informacije/gluposti, posebno sto isti novinari uopste nisu bili na press konferenciji, samo ovi sa BHT, ali svi su te novosti kao ekskluzivu donosili. Takav novinar mogu i ja da budem, bez problema i investicija.

Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
@Zeljovac da je neko pametniji na tvom mjestu.Sad bi se tako zestoko naljutio da vise nikad nebi stupio na ovaj forum i bilo sta slicno sto ga veze sa tim.
Drukcije raja nebi ni prodisala ciste have.
Drukcije raja nebi ni prodisala ciste have.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Iskreno receno i ne cijenim puno nase novinare i uglavnom ne podrzavam veliku vecinu njihovog pisanja, zelje za senzacijom po svaku cijenu...posebno ne one koji su spremni na svakojake hajke i spletke, ali ako bi se morala dati i neka prolazna ocjena, onda bi ovaj portal bio negdje pri vrhu toga reda. Razumijem da se potkrade poneka pogreska vise tehnicke prirode kao sto su ta preuzimanja vijesti i slicno, ali brate sta reci za novinara koji napise npr. "Druze Ciro mi te se kunemo", a posle par sedmica predvodi hajku na istog. A niti je trebalo da se kune, kao niti da organizuje hajku...bar ne dok je jos u igri bio prolaz za SP. To je samo jedan primjer a mogu se za kratko vrijeme naci i hiljade drugih, slicnih.
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
I moram još da primijetim da ti nije smetalo ismijavanje od strane Principatusa dok god vas se ne imenuje, što sam jedino i uradio, bez omalovažavanja.aleksandar_veliki je napisao/la:Znas decko, vidim da imas kompleks ovog portala, no to je tvoj problem. Za razliku od mnogih novinari ovog portala bili su u Slovackoj, a vijest koju spominjete ovaj portal je prenio sa jednog Slovackog. Samo da se zna, a ti sad lagano trazi kakvu slovnu gresku pa nam je ostavi na komentare.Željovac je napisao/la:Radilo se o ovom portalu i pisalo je i da selektor razmišlja da Džeku ostavi na klupi.Principatus je napisao/la: Jer su nasi novinari i pred zadnju prijateljsku utakmicu mnogo toga izmislili, naprimjer da Spahic nece igrati. A ovaj se cudio otkud im te informacije/gluposti, posebno sto isti novinari uopste nisu bili na press konferenciji, samo ovi sa BHT, ali svi su te novosti kao ekskluzivu donosili. Takav novinar mogu i ja da budem, bez problema i investicija.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
igleda da cemo na ovoj utakmici jedva sastaviti 11 igraca i 2,3 zamjene... vec sad imamo 3,4 igraca koji 'ne mogu' izvadit' vize... 'ne mogu' pod navodnike jer ne zele da putuju... daleko je... nekolicina njih je promjenila klubove, jos su u fazi prilagodjavanja, a predstoje i vazne utakmice za vikend... nijednom treneru nje drago da mu se igrac vrati 24h prije utakmice i to nakon 30 sati putovanja, utakmice, a jet lag da i ne spominjemo... i razumljivo je da klubovi na sve moguce nacine zele izbjec' pustanje igraca, pa makar i na nacin da ih kobajagi ne pustaju da izvade vizu, da su povrijedjeni (barem koji sahat)... na kraju krajeva klubovi ih i plaćaju, tako da je to u jednu ruku i razumljivo...
u ovom slucaju se opet manifestuje nesposobnost ljudi u savezu, koji su ugovorili utakmicu u cetvrtak ujutro s protivnikom na drugom kontinentu... zbog cega??? pisljivih 250 000 dollara... pa te pare bi im city dao, samo da dzeku ne zovu...
u ovom slucaju se opet manifestuje nesposobnost ljudi u savezu, koji su ugovorili utakmicu u cetvrtak ujutro s protivnikom na drugom kontinentu... zbog cega??? pisljivih 250 000 dollara... pa te pare bi im city dao, samo da dzeku ne zovu...
Glavobolje za Sušića: Američka provjera iz snova prerasla u fijasko s vizama
Sušić: A htio sam izvesti najbolji tim
Svi smo bili zadovoljni kada je objavljena informacija da će nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pripremni meč uoči važnog kvalifikacionog duela s Rumunijom igrati protiv Meksika. Odličan protivnik i prava provjera za izabranike Safeta Sušića koja može dati odgovor na pitanje imamo li pravo nadati se ičemu u ciklusu za Euro 2012.
No, sada se svi sve više počinjemo pitati na šta će gostovanje u Atlanti ličiti. Koga će Sušić staviti u ekipu? Ko će uopće ići u Ameriku?
Problemi u nizu
Selektor je odmah poštedio Semira Štilića putovanja. Bilo je još zahtjeva za izuzeće, na koje Sušić s pravom nije želio pristati. No, onda su se počeli nizati problemi na koje ne može utjecati.
Elvir Rahimić nije stigao izvaditi vizu, jer nije imao vremena da preda zahtjev. Mladom Muhamedu Bešiću u Američkoj ambasadi u Njemačkoj rekli su da po vizu dođe za mjesec. Edin Džeko bio je previše zaokupljen Mančester sitijem da bi skoknuo do 290 kilometara udaljenog Londona, a Senijad Ibričić i njegov novi klub Lokomotiv iz Španije zavapili su za poštedom. Safet Nadarević imao je volju, ali ne i dovoljno sreće, jer Ambasada SAD u Istanbulu neće raditi do 9. februara.
Na pitanje ko će ići u Ameriku, odgovor ne zna niko.
Posljednji test
- Nije dobro. Htio sam u Atlanti izvesti najbolju ekipu, ne samo zato što respektujem protivnika nego zato što nam je to posljednja provjera. Želio sam da na teren izvedem ekipu koja bi igrala protiv Rumunije. No, plašim se da to neću moći učiniti, ali šta da radim - pita se Sušić.
Selektor se našao u situaciji da će u utakmici koja predstavlja ključnu provjeru pred Rumune možda morati zakrpiti ekipu kako zna i umije, čime bi kompletna korist od ovog meča mogla pasti u vodu, jer ishod u tom slučaju, vjerovatno, neće predstavljati pravo mjerilo.
Razgovor sa Mančinijem
Selektor je, kaže, pozvao menadžera Sitija Roberta Mančinija (Mancini) da vidi kakva je situacija s Džekom.
- Mančester siti je, očito, učinio sve kako bi spriječio Džeku da putuje u SAD. Zvao sam Mančinija i od njega zatražio da pusti Edina da u četvrtak otputuje u London ili da osigura da on bude u nedjelju navečer ovdje kako bismo problem njegove vize rješavali u ponedjeljak u Sarajevu, na dan putovanja u SAD. U tom slučaju, morali bismo sve završiti do 13 sati, kada polijećemo - pojašnjava Sušić.
Razlog za Sitijevu indiferentnost prema ovom problemu je u tome što je 12. februara na programu gradski derbi s vodećim Junajtedom.
Ako jednog pustiš, onda je gotovo
Kada je riječ o Ibričiću, Sušić ne želi popustiti. Senijada hoće u ekipi i ne namjerava udovoljiti njegovoj i Lokomotivovoj molbi za izuzeće.
- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao - kaže Sušić.
Sušić: A htio sam izvesti najbolji tim
Svi smo bili zadovoljni kada je objavljena informacija da će nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine pripremni meč uoči važnog kvalifikacionog duela s Rumunijom igrati protiv Meksika. Odličan protivnik i prava provjera za izabranike Safeta Sušića koja može dati odgovor na pitanje imamo li pravo nadati se ičemu u ciklusu za Euro 2012.
No, sada se svi sve više počinjemo pitati na šta će gostovanje u Atlanti ličiti. Koga će Sušić staviti u ekipu? Ko će uopće ići u Ameriku?
Problemi u nizu
Selektor je odmah poštedio Semira Štilića putovanja. Bilo je još zahtjeva za izuzeće, na koje Sušić s pravom nije želio pristati. No, onda su se počeli nizati problemi na koje ne može utjecati.
Elvir Rahimić nije stigao izvaditi vizu, jer nije imao vremena da preda zahtjev. Mladom Muhamedu Bešiću u Američkoj ambasadi u Njemačkoj rekli su da po vizu dođe za mjesec. Edin Džeko bio je previše zaokupljen Mančester sitijem da bi skoknuo do 290 kilometara udaljenog Londona, a Senijad Ibričić i njegov novi klub Lokomotiv iz Španije zavapili su za poštedom. Safet Nadarević imao je volju, ali ne i dovoljno sreće, jer Ambasada SAD u Istanbulu neće raditi do 9. februara.
Na pitanje ko će ići u Ameriku, odgovor ne zna niko.
Posljednji test
- Nije dobro. Htio sam u Atlanti izvesti najbolju ekipu, ne samo zato što respektujem protivnika nego zato što nam je to posljednja provjera. Želio sam da na teren izvedem ekipu koja bi igrala protiv Rumunije. No, plašim se da to neću moći učiniti, ali šta da radim - pita se Sušić.
Selektor se našao u situaciji da će u utakmici koja predstavlja ključnu provjeru pred Rumune možda morati zakrpiti ekipu kako zna i umije, čime bi kompletna korist od ovog meča mogla pasti u vodu, jer ishod u tom slučaju, vjerovatno, neće predstavljati pravo mjerilo.
Razgovor sa Mančinijem
Selektor je, kaže, pozvao menadžera Sitija Roberta Mančinija (Mancini) da vidi kakva je situacija s Džekom.
- Mančester siti je, očito, učinio sve kako bi spriječio Džeku da putuje u SAD. Zvao sam Mančinija i od njega zatražio da pusti Edina da u četvrtak otputuje u London ili da osigura da on bude u nedjelju navečer ovdje kako bismo problem njegove vize rješavali u ponedjeljak u Sarajevu, na dan putovanja u SAD. U tom slučaju, morali bismo sve završiti do 13 sati, kada polijećemo - pojašnjava Sušić.
Razlog za Sitijevu indiferentnost prema ovom problemu je u tome što je 12. februara na programu gradski derbi s vodećim Junajtedom.
Ako jednog pustiš, onda je gotovo
Kada je riječ o Ibričiću, Sušić ne želi popustiti. Senijada hoće u ekipi i ne namjerava udovoljiti njegovoj i Lokomotivovoj molbi za izuzeće.
- Kada jednog pustiš, onda je gotovo, jer će svi tražiti isto. Nije Ibričić jedini koji je tražio izuzeće tako da bih, udovoljivši njemu, došao u vrlo nezgodnu situaciju s drugim igračima. Šta bih njima rekao - kaže Sušić.
slazem se s pojedincima , prenaporan put , a slijedi bitan period za vecinu igraca .. trebali smo na kosevo dovest bugare i nek gone lopte
slicni su rumunima

..Siamo l'armata Rossonera..
kad glup i gluplji dogovaraju tekme , rezultat je ovo.........
znaci u atlanti imamo 15 igraca i ockivani sastav mozda ovakav
.....................begovic................(mada ko da gledam poceti ce hasagic
)
mujdza.............pandza........spahic................lulic
...............salihovic..............medunjanin..............
..................pjanic.............misimovic..................
.......................muslimovic...ibisevic....................
na klupi vranjes, mravac i subasic ....znaci ovi iz veze i napada moraju svih 90 izdrzat..
moj Safete moj Safete

znaci u atlanti imamo 15 igraca i ockivani sastav mozda ovakav
.....................begovic................(mada ko da gledam poceti ce hasagic

mujdza.............pandza........spahic................lulic
...............salihovic..............medunjanin..............
..................pjanic.............misimovic..................
.......................muslimovic...ibisevic....................
na klupi vranjes, mravac i subasic ....znaci ovi iz veze i napada moraju svih 90 izdrzat..
moj Safete moj Safete
Zeca i Jahica obavezno treba pozvat (naravno ako imaju vizu)
Ako vec ovih pomenutih 5-6 igraca fali, neznam razlog zasto ne bi dodatno pozvao 3-4 igraca. Mogao je komotno dodati jos i Bicakcica, mada sumnjam da i on ima vizu.

Ako vec ovih pomenutih 5-6 igraca fali, neznam razlog zasto ne bi dodatno pozvao 3-4 igraca. Mogao je komotno dodati jos i Bicakcica, mada sumnjam da i on ima vizu.
Ma znam ko ce sigurno igrat. Vedo i Sejo kraljevi, ima da preoru teren u Atlanti 

Ne kontam kako je Dzeko mogao neki dan u Wolfsburg ici a sad ne moze do Londona svratit.sta ga to oni vas dan zadrzataju.Ujutro poslije treninga lagano da ode i eto..
A ja ne znam vise ni sta je u nasim glavama pa smo ovako bezobrazni.Prvo se traze kvalitetni protivnici pa kad vam se nadje kukate da je nepROmisljeno itd.Da sad protiv Bugara igramo pricalo bi se kako su lopovi sigurno vise para uzeli od njih nego od Mexikanaca.
Ovo je bas bila da tako kazem dobra volja Saveza i Susica da odigraju ovu tekmu ali eto neiskusto tih istih je rezultovalo ovim.Ovdje mi Susic bas izgleda nekako smotan,naivan i neiskusan.Vjerovatno se i on uklopio u nas tim ko i Dzeko u svoj
..
A pozive vjerovatno nece dobiti niko novi jer kad ce oni stici vize izganjati..
Mozda zvat nekog talenta iz Amerike
.
A ja ne znam vise ni sta je u nasim glavama pa smo ovako bezobrazni.Prvo se traze kvalitetni protivnici pa kad vam se nadje kukate da je nepROmisljeno itd.Da sad protiv Bugara igramo pricalo bi se kako su lopovi sigurno vise para uzeli od njih nego od Mexikanaca.
Ovo je bas bila da tako kazem dobra volja Saveza i Susica da odigraju ovu tekmu ali eto neiskusto tih istih je rezultovalo ovim.Ovdje mi Susic bas izgleda nekako smotan,naivan i neiskusan.Vjerovatno se i on uklopio u nas tim ko i Dzeko u svoj

A pozive vjerovatno nece dobiti niko novi jer kad ce oni stici vize izganjati..
Mozda zvat nekog talenta iz Amerike

1. Kenan Hasagić
2. Asmir Begović
3. Emir Spahić
4. Mensur Mujdža
5. Adnan Mravac
6. Boris Pandža
7. Safet Nadarević
8. Ognjen Vranješ
9. Muhamed Bešić
10. Muhamed Subašić
11. Senad Lulić
12. Elvir Rahimić
13. Miralem Pjanić
14. Haris Medunjanin
15. Sejad Salihović
16. Senijad Ibričić
17. Zvjezdan Misimović
18. Edin Džeko
19. Vedad Ibišević
20. Zlatan Muslimović
Znaci trenutno putovali bi sa 15 igraca u Ameriku.
Ali ja mislim da ce Susic ipak reagovati, i pozvati jos 2-3 igraca.
2. Asmir Begović
3. Emir Spahić
4. Mensur Mujdža
5. Adnan Mravac
6. Boris Pandža
7. Safet Nadarević
8. Ognjen Vranješ
9. Muhamed Bešić
10. Muhamed Subašić
11. Senad Lulić
12. Elvir Rahimić
13. Miralem Pjanić
14. Haris Medunjanin
15. Sejad Salihović
16. Senijad Ibričić
17. Zvjezdan Misimović
18. Edin Džeko
19. Vedad Ibišević
20. Zlatan Muslimović
Znaci trenutno putovali bi sa 15 igraca u Ameriku.
Ali ja mislim da ce Susic ipak reagovati, i pozvati jos 2-3 igraca.
neznam kako ce pjanic igrat ? operisan covjek jest ne mozee aa zec nemoze vizu izvadit jer neradi ambasada rekao je to nadarevic al eto neka hasagic igra zadnjeg a begovic na golu 

Pjanic je javio da moze igratkristian je napisao/la:neznam kako ce pjanic igrat ? operisan covjek jest ne mozee aa zec nemoze vizu izvadit jer neradi ambasada rekao je to nadarevic al eto neka hasagic igra zadnjeg a begovic na golu

citao sam da je govorio da ce bit spreman protiv rumunije aa sad neznam kako ce moci ako mu bude na glavu lopta isla kako ce , zamisli neki jaci duel glavama ili da ka neko kopackom po bradi pukne hahah joj koji smo mi baksuziii a vjerujte da miske igra u prvoj u galati nebi ni on putovao ovako nema izboraB0SANAC je napisao/la:Pjanic je javio da moze igratkristian je napisao/la:neznam kako ce pjanic igrat ? operisan covjek jest ne mozee aa zec nemoze vizu izvadit jer neradi ambasada rekao je to nadarevic al eto neka hasagic igra zadnjeg a begovic na golu
Pa nece zubalom i zvaljama marisat loptu,a ustalom za par sedmica da je glavu operisao proslo bi a kamoli tri cetiri zuba da vadi.Nije oci vadio.kristian je napisao/la:citao sam da je govorio da ce bit spreman protiv rumunije aa sad neznam kako ce moci ako mu bude na glavu lopta isla kako ce , zamisli neki jaci duel glavama ili da ka neko kopackom po bradi pukne hahah joj koji smo mi baksuziii a vjerujte da miske igra u prvoj u galati nebi ni on putovao ovako nema izboraB0SANAC je napisao/la:Pjanic je javio da moze igratkristian je napisao/la:neznam kako ce pjanic igrat ? operisan covjek jest ne mozee aa zec nemoze vizu izvadit jer neradi ambasada rekao je to nadarevic al eto neka hasagic igra zadnjeg a begovic na golu
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.