FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pet miliona kapak za Arauja, ova uprava ne treba ici stopama bivse uprave i razbacivati se platama kao da sutra ne postoji, ako tebi sa 23 godine nije dosta pet miliona eura godisnje i status prvotimca goni se onda u pm.
Betis - Eintracht (1:2)
Porto - Lyon (0:1)
Konkurenti u EL.
Porto - Lyon (0:1)
Konkurenti u EL.
Rodjeni su pitarske picke!
Hvala Laporti što je dozvolio da Messi ode i da počne jedna nova era.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Je li sad nekima jasno zasto sam govorio da je napredak Barcelone moguc tek kad Messi ode iz kluba?
Izgleda da će naši pokušati uključiti Emiliana Martíneza iz Aston Ville u deal sa Coutinhom.
Rodjeni su pitarske picke!
kako mesi doktorski uze pare šeicima za hodanje po terenu, veci je mangup od onih delegata sto su strancima vijećnicu prodavali
evo peta godina okruglo kako goat hoda dok mu ekipa ispada
steta sto nisu nasi utrpali kakav gol benfici u onom kriznom periodu, da smo se provukli u osminu finala mogli bi se sigurno ponosati sa svim ovim ekipama
steta sto nisu nasi utrpali kakav gol benfici u onom kriznom periodu, da smo se provukli u osminu finala mogli bi se sigurno ponosati sa svim ovim ekipama
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Kao da samo on uzima pare, a šta rade drugi igrači?Romariooo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:00kako mesi doktorski uze pare šeicima za hodanje po terenu, veci je mangup od onih delegata sto su strancima vijećnicu prodavali

Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 mar 2022, 23:04, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Ma Messi je potrosen, ali i Ney je isto kanta vode.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
[/quote]
vise je koristi imao United od Ronalda ove godine nego PSG od Messija, nevjerojatna kurcobolja
Neymar, Suarez i on lagano MLS da ozive MSN to je nivo igre za njih, previsok je ritam Evropa
Neymar, Suarez i on lagano MLS da ozive MSN to je nivo igre za njih, previsok je ritam Evropa
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
i nejmar je ohebina, njegova prodaja parizu je bila odlicna, samo da su i mesija im uvalili dvije godine prije i uzeli lovu veliku
a drugi je sad par opanaka sto bi bacili pare bezveze ko i one od nejmara
stari su npr i benzema i modric pa ljudi doktorski odigraju jer nema kod njih kurcobolje
steta mbapea ako ode u real zaista, igracina prave kome se igra lopte i trudi se, ne znam sto i nasi ne pregovaraju s njim, ako kontaju dati 70 miliona za halanda, a mbape ce biti dzaba, nek mu ponude asttonomsku platu, on bi lod nas razarao, ta prica oko reala ne znam koliko je daleko otisla, mozda ima kakve sanse i za njega
a drugi je sad par opanaka sto bi bacili pare bezveze ko i one od nejmara
stari su npr i benzema i modric pa ljudi doktorski odigraju jer nema kod njih kurcobolje
steta mbapea ako ode u real zaista, igracina prave kome se igra lopte i trudi se, ne znam sto i nasi ne pregovaraju s njim, ako kontaju dati 70 miliona za halanda, a mbape ce biti dzaba, nek mu ponude asttonomsku platu, on bi lod nas razarao, ta prica oko reala ne znam koliko je daleko otisla, mozda ima kakve sanse i za njega
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Prije Mbape no Haland
[/quote]
[/quote]
-
- Kontakt:
Otiso je da osvoji i osvojio kurcinu
- Felixians4
- Kontakt:
Zapravo je Neymar bio baš kvalitetan u završnici duela u Parizu i večeras,trudio se u oba smjera,dijelio ključna dodavanja,no mislim da je on morao van u trenutku kad je Paredesa povukao,ali hbg sad. To sam vas pitao već ima li kakve šanse za Mbappea(kog ste navodno odbili kao teenagera),a ipak izgleda da je RMA tu zakapario stvar. I još im on da 2 komada,a oni ih okrenu njegovim kolegom iz vrha napada reprezentacije,nisu mogli ljepši scenarij zamisliti.
Mbappe je done deal za Real
PSG je imao 1% sanse da ga zadrži osvajanjem LP i tih 1% je isparilo večeras
PSG je imao 1% sanse da ga zadrži osvajanjem LP i tih 1% je isparilo večeras
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
sto bi bio done deal, mozda mu se svidja i projekat barce vdje bi bio glavni baja, mozda ode i u englesku radi izazova te lige, moze frajer gdje hoce, sto bi sad real bio jedina opcija ako nista nije potpisano
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- Felixians4
- Kontakt:
vrlo je logično da je real madrid iz najmanje 5 bitnih razloga,a prvi je što valjda navija za njih.
Da ima neke šanse, već bi se pisalo o tome. Povezuje se milion igrača sa Barcelonom barem od strane ovih nižerazrednih novinara, a Mbappe niti jednom. To valjda nešto govori i ne treba se pretjerano baviti tom pričom. I generalno se Mbappe nije povezivao sa nekim drugim klubom. Šansa je propuštena 2017te.
Treba biti oprezan ako Haaland propadne. Možda bolje ganjati neko prelazno rješenje kao što je Auba, nego se kladiti na neke pušikurce tipa Lautaro, Schick pa i Isak.
Što se Messija tiče, njega očito samo još svjetsko drži. Inače bi se oprostio već ove sezone.
Nejasno da onoliko drka khurac po Francuskoj i onda dođe LP i ni tu mu se ne igra. 
Treba biti oprezan ako Haaland propadne. Možda bolje ganjati neko prelazno rješenje kao što je Auba, nego se kladiti na neke pušikurce tipa Lautaro, Schick pa i Isak.
Što se Messija tiče, njega očito samo još svjetsko drži. Inače bi se oprostio već ove sezone.

Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Igralo mu se u prvom samo potrčat ne može. Samo pas igra mu ostala
Neymar ipak dogodine zlatna lopta
Neymar ipak dogodine zlatna lopta
messilla je napisao/la: ↑09 mar 2022, 23:57Da ima neke šanse, već bi se pisalo o tome. Povezuje se milion igrača sa Barcelonom barem od strane ovih nižerazrednih novinara, a Mbappe niti jednom. To valjda nešto govori i ne treba se pretjerano baviti tom pričom. I generalno se Mbappe nije povezivao sa nekim drugim klubom. Šansa je propuštena 2017te.
Što se Messija tiče, njega očito samo još svjetsko drži. Inače bi se oprostio već ove sezone.Nejasno da onoliko drka khurac po Francuskoj i onda dođe LP i ni tu mu se ne igra.
![]()
cesto se desi da se i dovede neki igrac o kojem se nije nista pisalo, ili koji se tek pominjao koji dan prije potpisa, dok se nisu ostvarivali transferi o kojima se mjesecima pisalo
ne vjerujem ni ja da bi mbape mogao kod nas, al po meni dosta je bolja opcija od halanda, a i besplatan je, tako da ako npr planiras 70 miliona dati za halanda, ne vidim zasto ne probati mbapea umjesto njega, tih 75 miliona iskoristiti za astronomsku platu igracu, pa ako hoce ako nece
dosta se pise da je i za nas done deal cetiri besplatna igraca, kristensen, azpilicueta, mazrui i kesi, vidjecemo hocel doci sva cetvorica, bilo bi extra da svi dodju i to bi bilo najvaznije, a sto se tice napadaca probar mbapea, ako ne onda halanda, ako ne i on onda ne srljati, imaju aubamejang, depaj i dejong, moze se i s njima gurati sledeca sezona, ne treba dovoditi nista prosjecno, ili top klasa ili nista
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
Ma, imaš Desta a hoćeš Mazrauia, čemu?
Fratezi iz Sasuola je zanimljiv veznjak.
Belanova iz Kaljarija desni bek.
To nisu skupi igrači, a mladi, željni dokazivanja.
Fratezi iz Sasuola je zanimljiv veznjak.
Belanova iz Kaljarija desni bek.
To nisu skupi igrači, a mladi, željni dokazivanja.
[/quote]
[/quote]
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.