Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Očekujem akcize i pdv da padnu u Domu naroda.
Inače, cijena nafte pala za 13% u odnosnu na prethodno zatvaranje.
Inače, cijena nafte pala za 13% u odnosnu na prethodno zatvaranje.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- feniksptica
- Kontakt:
Kad ce ono glasanje za zabranu pusenja u zatvorenom prostoru ?
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Konacno rade svoj posao. Pozdravljam...
ma cisto sumnjam da ce biti u skorije vrijemefeniksptica je napisao/la: ↑09 mar 2022, 20:33Kad ce ono glasanje za zabranu pusenja u zatvorenom prostoru ?

- feniksptica
- Kontakt:
Pocela je raja pusit opasno los duha, rak od njega bjezi smeta mu.
Prica otac ko u ratu se snalaze ljudi.
Prica otac ko u ratu se snalaze ljudi.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Godina je izbora sumnjam da bi prvenstveno B i S korpusu bilo u interesu da obaraju ove zakone zbog pritisaka opozicije. H korpus će svakako imati tu najznačajniju ulogu zbog mnogih poluga koje imaju u svim nivoima vlasti i oni će odlučiti.
Mada moje skromno mišljenje je da će usvojiti jer je donešen rok 6 + 3 (mjeseci) što nam kazuje da će period trajanja predloženih mjera trajati do kraja godine u zavisnosti kada se Bjeloglavi Sup sazove sjednicu doma pućanstva. Također, mislim da i odluka za PDV važi za isti period.
Tako blizu, a tako daleko.
PDV ne bi smio postojati nikako na osnovne zivotne potrepstine, al pozdravljam ovih 5%
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
Ne znam proces kupovine i skladisenja ali rodjak mi kaze htio kupit zlatnu polugu da se osigura koliko toliko i rece mi da nije mogo nigdje naci. Slovenija.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sa politicke strane dugo bolji dan nije bio,nesto se desava

Akcize,PDV,odbijen SNSD sa ovim nekim smjesnim zakonom vezano za negiranje genocida,Parlametarci osudili Rusiju i pozvali na pomoc Ukrajini,cak i Covic izasao sa tim da bi trebali predati za ubrzani ulazak u EU.
Sto bi se reklo na hajr i na dobro.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Dobro je, mislio sam da je ova današnja epizoda bila neka halucinacija koju sam doživio.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Kim ima najjacu prdaru na dunjaluku.

- OldFashioned
- Kontakt:
Neretljak HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- kraljttbvb
- Kontakt:
Ja garantujem da mi muski bolje znamo nabrojati uloske od zena, a one ih nesto sakrivaju u fiseke i slicnoAshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:14Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi.![]()
![]()

Gledas utakmicu ili seriju/film, a vazda reklama: sa krlcima, bez krilca, upijajuci, ovakvi, onakvi

Kako mene jedna mlada na trafici gleda kad ih dodjem kupiti

Gleda ispod oka i smjeska se

Taktika mu da dodje i igra za kikiriki.
Ja se ne bi šugo i igrao za 3 500 kuna

Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.
Ja ipak mislim da ovaj dečko ima nekih zdravstvenih problema i da su to i lovac i voditelj primjetili. Jer poznavajuči Deana na mnoge ove odgovore ne bi ostao tek tako suzdržan, nego bi dao neki komentar u svom stilu, čak je i emisiju odjavio van svog stila.
Inače Potjera je jako gotivan kviz i bude svakakvih slučajeva i stručnjaka, a pogotovo je bila gotivna dok je Tarik bio voditelj. Ovaj mi voditelj skoro svaku noć izvuče živac nekim svojim hvalisanjem.
Inače Potjera je jako gotivan kviz i bude svakakvih slučajeva i stručnjaka, a pogotovo je bila gotivna dok je Tarik bio voditelj. Ovaj mi voditelj skoro svaku noć izvuče živac nekim svojim hvalisanjem.
Tako blizu, a tako daleko.
Skok je bio drastican jer se OPEC organizacija do sada opirala pozivima, prije svih Amera, da povecaju proizvodne kapacitete.
Cijene sirove nafte jucer su pale a jedan od razloga je stav UAE kojim podrzavaju povecanje proizvodnje, cime ce potaknuti ostale clanice OPEC-a na pomenuto povecanje te ublazavanje zabrinutosti glede opskrbe.
Potencijala da bi se kompenzirale sankcije Rusiji na ovom polju ima, ali previranja u odnosima te zauzimanje odredjenih stavova, svakako ce uticati na ova kolebanja.
Cist primjer Rusije i Arabije koje su na pocetku pandemije postigle sporazum o smanjenju proizvodnje nafte nastojeci da sprijece kolaps trzista. Samo nakon te izjave, cijene su skocile preko 10 %.
Msm da ce ovo ipak biti povratak Irana na veliku binu a glede mogucnosti te opreme koplje su iznad jedne Venecuele.
Za potrosace je bitno znati da se gleda prosjek ovih vrijednosti te zalihe na terminalima glavnih prometnika. Po isteku tih zaliha, trguje se prema novim ugovorenim cijenama.
Cijene sirove nafte jucer su pale a jedan od razloga je stav UAE kojim podrzavaju povecanje proizvodnje, cime ce potaknuti ostale clanice OPEC-a na pomenuto povecanje te ublazavanje zabrinutosti glede opskrbe.
Potencijala da bi se kompenzirale sankcije Rusiji na ovom polju ima, ali previranja u odnosima te zauzimanje odredjenih stavova, svakako ce uticati na ova kolebanja.
Cist primjer Rusije i Arabije koje su na pocetku pandemije postigle sporazum o smanjenju proizvodnje nafte nastojeci da sprijece kolaps trzista. Samo nakon te izjave, cijene su skocile preko 10 %.
Msm da ce ovo ipak biti povratak Irana na veliku binu a glede mogucnosti te opreme koplje su iznad jedne Venecuele.
Za potrosace je bitno znati da se gleda prosjek ovih vrijednosti te zalihe na terminalima glavnih prometnika. Po isteku tih zaliha, trguje se prema novim ugovorenim cijenama.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Josko je za Tarika institucija. Tarik je bio izuzetno iritantan kad zna neki odgovor pa se mnogo pravi pametan, cesto je znao i podyebavat takmicare. Josko je gospodin za njega.Civa je napisao/la: ↑10 mar 2022, 10:22Ja ipak mislim da ovaj dečko ima nekih zdravstvenih problema i da su to i lovac i voditelj primjetili. Jer poznavajuči Deana na mnoge ove odgovore ne bi ostao tek tako suzdržan, nego bi dao neki komentar u svom stilu, čak je i emisiju odjavio van svog stila.
ZZ
Slažem se, Joško po meni bolji u formatu Potjere. Neka Tarika u Milijunašumoj uzor-S.G je napisao/la: ↑10 mar 2022, 10:51Josko je za Tarika institucija. Tarik je bio izuzetno iritantan kad zna neki odgovor pa se mnogo pravi pametan, cesto je znao i podyebavat takmicare. Josko je gospodin za njega.Civa je napisao/la: ↑10 mar 2022, 10:22Ja ipak mislim da ovaj dečko ima nekih zdravstvenih problema i da su to i lovac i voditelj primjetili. Jer poznavajuči Deana na mnoge ove odgovore ne bi ostao tek tako suzdržan, nego bi dao neki komentar u svom stilu, čak je i emisiju odjavio van svog stila.

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 15 gostiju.