I muške sramota kondom kupitAshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:14Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi.![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
I muške sramota kondom kupitAshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:14Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi.![]()
![]()
miky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:21I muške sramota kondom kupitAshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:14Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi.![]()
![]()
![]()
da bi se ložili na Ćamilu, eto recimomiky_hz je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:21I muške sramota kondom kupitAshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:14Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi.![]()
![]()
![]()
Ne krijem previše stvari o sebi na forumu, ali tu povlačim crtu privatnosti
Što bi bio crnjak, pa samo se dopisuješ sa vremena na vrijema ? Nije ti djevojka , pa da joj zasmeta ...AshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 14:20Ja sam imao ogroman crnjak u DMu, mozda ovdje par tuzlaka zna plavusu koja radi u DMu u Mercator Centru.![]()
Ono kad dodjes dole, klasicna dijasporska prica, ugovoris prije dolaska tih par lokalnih radodaljki i dugogodisnjih musterija. Ja se s tom malom znao cut s vremena na vrijeme i ono neka fina konverzacija, glumio ja postenog lika. Ja svratio do DMa, ajde usput kupim i kondome za navecer, a nisam znao da ova radi u DMu. Brate koji crnjak, u zemlju kad nisam propao, dopisujes se s curom i onda ti ona otkuca na kasi kondom za drugu.![]()
crnjak je samo ako je taj kondom još uvijek zapakovan.AshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 14:44Pa crnjak je sto me cura nakon toga izbrisala sa svega, a ja nisam udario jos jednu crticu.
ASD je napisao/la: ↑09 mar 2022, 17:10crnjak je samo ako je taj kondom još uvijek zapakovan.AshburtonG je napisao/la: ↑09 mar 2022, 14:44Pa crnjak je sto me cura nakon toga izbrisala sa svega, a ja nisam udario jos jednu crticu.
Biće 5 KM , i tu će stati .meho-medo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 18:50Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?
Sjecam se polovinom decembra litar dizela bio cirka 2,3 KM. Sada 3 mjeseca poslije litar dizela cirka 3,1. Znaci u 3 mjeseca poskupio za u prosjeku oko 8 bonova.
https://www.marketwatch.com/investing/f ... electronicmeho-medo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 18:50Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?
Sjecam se polovinom decembra litar dizela bio cirka 2,3 KM. Sada 3 mjeseca poslije litar dizela cirka 3,1. Znaci u 3 mjeseca poskupio za u prosjeku oko 8 bonova.
Ma neće tolikobombaysaphire je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:02Biće 5 KM , i tu će stati .meho-medo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 18:50Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?
Pa da po ovom je krenulo padati, vrh je bio onih 130 dolara.Otelo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:05https://www.marketwatch.com/investing/f ... electronicmeho-medo je napisao/la: ↑09 mar 2022, 18:50Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?
Već polako pada cijena. Sad, šta to znači, pojma nemam, ali ne može biti loše.
Vjerovatno @asteriks može detaljno objasniti.
Samo sto sada treba cekat da se ovi u domu naroda sastanu pa da i oni potvrde odluku.. Usvojen prijedlog o ukidanju akciza: Gorivo jeftinije 40 feninga
Tako nekako i ja kontam,evo logicki pumpe su sinoc digle cijene za pola marke,ovi nek spuste tih 40 feninga opet je skocilo gorivo,a sto kazes dok se oni sastanu ko zna koliko to moze otic.Vidjet cemo.MaroonBjelave je napisao/la: ↑09 mar 2022, 19:39I dok se oni sastanu pa potvrde, eto nama opet cijene po 3 mambe i sa ukinutim akcizama![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.