Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

miky_hz
Kontakt:

Re: Chat - bez ratnih i političkih tema

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2022, 12:21

AshburtonG je napisao/la:
09 mar 2022, 12:14
StevieG8 je napisao/la:
09 mar 2022, 12:03
Mislim da ovo ne spada u domen politike nego je vise socioloski osvrt; ne mogu da vjerujem koliki backlash i haos se dize zbog besplatnih ulozaka, zar je moguce da je kod nas menstruacija toliko taboo tema :shock:
Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi. :tokralju: :rol:
I muške sramota kondom kupit :mrgreen:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 09 mar 2022, 13:16

miky_hz je napisao/la:
09 mar 2022, 12:21
StevieG8 je napisao/la:
Mislim da ovo ne spada u domen politike nego je vise socioloski osvrt; ne mogu da vjerujem koliki backlash i haos se dize zbog besplatnih ulozaka, zar je moguce da je kod nas menstruacija toliko taboo tema :shock:
Pa ovaj forum ti je najbolji pokazatelj koliko je nase drustvo zapravo sovinisticko i zaostalo. Zene i dalje kriju uloske, jer ih je sramota kad neko vidi. :tokralju: :rol:
:rol: mogu mislit kakvih bi prica ovdje mogli cuti o toj kupovini, cant wait
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

jolicnikola
Kontakt:

Post Postao/la jolicnikola » 09 mar 2022, 13:20

miky_hz je napisao/la:
09 mar 2022, 12:21
StevieG8 je napisao/la:
da bi se ložili na Ćamilu, eto recimo

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 mar 2022, 13:54

StevieG8 je napisao/la:
09 mar 2022, 13:16

:rol: mogu mislit kakvih bi prica ovdje mogli cuti o toj kupovini, cant wait
Ne krijem previše stvari o sebi na forumu, ali tu povlačim crtu privatnosti :rol:
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 09 mar 2022, 14:20

Ja sam imao ogroman crnjak u DMu, mozda ovdje par tuzlaka zna plavusu koja radi u DMu u Mercator Centru. :mrgreen:
Ono kad dodjes dole, klasicna dijasporska prica, ugovoris prije dolaska tih par lokalnih radodaljki i dugogodisnjih musterija. Ja se s tom malom znao cut s vremena na vrijeme i ono neka fina konverzacija, glumio ja postenog lika. Ja svratio do DMa, ajde usput kupim i kondome za navecer, a nisam znao da ova radi u DMu. Brate koji crnjak, u zemlju kad nisam propao, dopisujes se s curom i onda ti ona otkuca na kasi kondom za drugu. :rol:

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 mar 2022, 14:30

09 mar 2022, 14:20
Ja sam imao ogroman crnjak u DMu, mozda ovdje par tuzlaka zna plavusu koja radi u DMu u Mercator Centru. :mrgreen:
Ono kad dodjes dole, klasicna dijasporska prica, ugovoris prije dolaska tih par lokalnih radodaljki i dugogodisnjih musterija. Ja se s tom malom znao cut s vremena na vrijeme i ono neka fina konverzacija, glumio ja postenog lika. Ja svratio do DMa, ajde usput kupim i kondome za navecer, a nisam znao da ova radi u DMu. Brate koji crnjak, u zemlju kad nisam propao, dopisujes se s curom i onda ti ona otkuca na kasi kondom za drugu. :rol:
Što bi bio crnjak, pa samo se dopisuješ sa vremena na vrijema ? Nije ti djevojka , pa da joj zasmeta ...
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 09 mar 2022, 14:44

Pa crnjak je sto me cura nakon toga izbrisala sa svega, a ja nisam udario jos jednu crticu.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 09 mar 2022, 16:54

Da odamo poštovanje čovjeku koji je posljednje dane dao nauci, zahvaljujući kojem ćemo imati sigurno dosta bolju budućnost povodom ove tematike:

:salut:

Da preskočimo nepotrebna moralisanja:
“…was a candidate for this newest attempt only because he otherwise faced certain death — ineligible for a human heart transplant, bedridden and on life support, and out of other options.”
Barnardov pacijent (prva transplantacija ljudskog srca) je živio 18 dana nakon zahvata. Naravno, drugo je 1967. a drugo današnji period, ali jasno je u sklopu konteksta napretka.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 09 mar 2022, 17:10

09 mar 2022, 14:44
Pa crnjak je sto me cura nakon toga izbrisala sa svega, a ja nisam udario jos jednu crticu.
crnjak je samo ako je taj kondom još uvijek zapakovan.

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 09 mar 2022, 17:36

ASD je napisao/la:
09 mar 2022, 17:10
09 mar 2022, 14:44
crnjak je samo ako je taj kondom još uvijek zapakovan.
:rol:

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2022, 18:50

Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?

Sjecam se polovinom decembra litar dizela bio cirka 2,3 KM. Sada 3 mjeseca poslije litar dizela cirka 3,1. Znaci u 3 mjeseca poskupio za u prosjeku oko 8 bonova.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

bombaysaphire
Kontakt:

Post Postao/la bombaysaphire » 09 mar 2022, 19:02

meho-medo je napisao/la:
09 mar 2022, 18:50
Kakve su procjene dokle je vrh ovih cijena goriva hoce li doci do aprila ili maja do 4 marke po litru i kada bi mogao krenuti pad?

Sjecam se polovinom decembra litar dizela bio cirka 2,3 KM. Sada 3 mjeseca poslije litar dizela cirka 3,1. Znaci u 3 mjeseca poskupio za u prosjeku oko 8 bonova.
Biće 5 KM , i tu će stati .
Naši navijači se sjajno zabavljaju. Maskoti EURO-a pjevaju "glupane, glupane, n****i se k****e", a on ne razumije pa pleše.
Dame i gospodo , najčitaniji sportski portal u državi !!!

Otelo
Kontakt:

Post Postao/la Otelo » 09 mar 2022, 19:05

meho-medo je napisao/la:

https://www.marketwatch.com/investing/f ... electronic

Već polako pada cijena. Sad, šta to znači, pojma nemam, ali ne može biti loše.

Vjerovatno @asteriks može detaljno objasniti.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 09 mar 2022, 19:07

bombaysaphire je napisao/la:
09 mar 2022, 19:02
meho-medo je napisao/la:

Biće 5 KM , i tu će stati .
Ma neće toliko
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

meho-medo
Kontakt:

Post Postao/la meho-medo » 09 mar 2022, 19:27

Otelo je napisao/la:
09 mar 2022, 19:05
meho-medo je napisao/la:

https://www.marketwatch.com/investing/f ... electronic

Već polako pada cijena. Sad, šta to znači, pojma nemam, ali ne može biti loše.

Vjerovatno @asteriks može detaljno objasniti.
Pa da po ovom je krenulo padati, vrh je bio onih 130 dolara.
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2022, 19:37

. Usvojen prijedlog o ukidanju akciza: Gorivo jeftinije 40 feninga
Samo sto sada treba cekat da se ovi u domu naroda sastanu pa da i oni potvrde odluku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 09 mar 2022, 19:39

miky_hz je napisao/la:
09 mar 2022, 19:37
Samo sto sada treba cekat da se ovi u domu naroda sastanu pa da i oni potvrde odluku.
I dok se oni sastanu pa potvrde, eto nama opet cijene po 3 mambe i sa ukinutim akcizama :crazy:

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 09 mar 2022, 19:40

Kako vidim cijena na trzistu pada. Nece biti 3, mozda 2.5

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 09 mar 2022, 19:44

MaroonBjelave je napisao/la:
09 mar 2022, 19:39
miky_hz je napisao/la:
09 mar 2022, 19:37
I dok se oni sastanu pa potvrde, eto nama opet cijene po 3 mambe i sa ukinutim akcizama :crazy:
Tako nekako i ja kontam,evo logicki pumpe su sinoc digle cijene za pola marke,ovi nek spuste tih 40 feninga opet je skocilo gorivo,a sto kazes dok se oni sastanu ko zna koliko to moze otic.Vidjet cemo.

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87 i 14 gostiju.