Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dođoše Sarri i Pirlo pa im dadoše zraka nakon što ih je Allegri gušiodinoo je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:20Kulsevski pa kulusevski pa bentancur asistencije, trka, dodavanje, posjed...
Ako ostane ova varalica na klupi ocekujem da za 12-15 mjeseci vlahovic bude nivo belotija, cijena 30 miliona, chiesa nivo berne, cijena 15 miliona, locateli nivo bente, cijena 15 miliona....mi jednostavno tako gusimo fudbal i fudbalere da je to za nepovjerovati.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
Ne znam na koga mislis?J10 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:19Dođoše Sarri i Pirlo pa im dadoše zraka nakon što ih je Allegri gušiodinoo je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:20Kulsevski pa kulusevski pa bentancur asistencije, trka, dodavanje, posjed...
Ako ostane ova varalica na klupi ocekujem da za 12-15 mjeseci vlahovic bude nivo belotija, cijena 30 miliona, chiesa nivo berne, cijena 15 miliona, locateli nivo bente, cijena 15 miliona....mi jednostavno tako gusimo fudbal i fudbalere da je to za nepovjerovati.
Kulusevski nije bio kod sarrija, kod pirla igrao 30 utakmica, ucestvovao u 10ak golova. Prva mu se sezona bila i nije bio katastrofalan. Ugasio se kod maxa, ali i mnogo manje minuta imao.
Chiesa kod pirla bio vise nego dobar.
Locateli nije bio tu.
Bentancur je u slobodnom padu formom, i mogu se sloziti da nije bio dobar ni kod pirla
Sve u svemu, pirlo je "amater" ,sarri je "seljak" i onda dodje najskuplji trener u istoriji kluba, sa pregrst svega i ugusi nas gdje nas venezia, spezia, torino....skoluju u torinu...
-
- Kontakt:
@Italia e buraz,kako si,sta ima 
Ako trenutno gledaš sintera mozes vidjet sta je fudbal.
Trka,kombinatorika,tranzicija,pas igra,proigravanja,presing...
Nemam više šta uširoko objašnjavati.
Naš bi mister na njihovom mjestu vjerovatno postavio trolejbus i bunker 2u1,popio 3-4 komada,osramoti klub i na kraju za izjavu rekao da je zadovoljan.
Naš bi mister na njihovom mjestu vjerovatno postavio trolejbus i bunker 2u1,popio 3-4 komada,osramoti klub i na kraju za izjavu rekao da je zadovoljan.
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ne gledam brate, ali koliko vidim svu tu trku i borbu su strpali u jedno prejednostavno ispadanje vec u prvoj rundi.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑08 mar 2022, 22:32@Italia e buraz,kako si,sta ima
Koliko mene sjecanje sluzi Mister je ispadao/gubio samo od Bayerna, Reala i Barce. I to po belaju, vjerovatno generacijske ekipe haha.
Naravno, sezona u kojoj su kormilo preuzeli Paratici i CR7 nije niti se moze pripisati Allegriju. Tu je neko drugi vukao konce.
Elem, dobra igra, ali nista do nove godine. Ko sa Conteom onomad.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Mislim na istu retoriku ko iz prvog Allegrijevog mandata, guši ih, samo da ode i proigrat će...dinoo je napisao/la: ↑08 mar 2022, 14:27Ne znam na koga mislis?J10 je napisao/la: ↑08 mar 2022, 13:19Dođoše Sarri i Pirlo pa im dadoše zraka nakon što ih je Allegri gušiodinoo je napisao/la: ↑07 mar 2022, 22:20Kulsevski pa kulusevski pa bentancur asistencije, trka, dodavanje, posjed...
Kulusevski nije bio kod sarrija, kod pirla igrao 30 utakmica, ucestvovao u 10ak golova. Prva mu se sezona bila i nije bio katastrofalan. Ugasio se kod maxa, ali i mnogo manje minuta imao.
Chiesa kod pirla bio vise nego dobar.
Locateli nije bio tu.
Bentancur je u slobodnom padu formom, i mogu se sloziti da nije bio dobar ni kod pirla
Sve u svemu, pirlo je "amater" ,sarri je "seljak" i onda dodje najskuplji trener u istoriji kluba, sa pregrst svega i ugusi nas gdje nas venezia, spezia, torino....skoluju u torinu...
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli

Samo idi.
- Burberry46
- Kontakt:
Romeo Agresti : Confirmed: scheduled tomorrow (early afternoon) the meeting between Juventus and Dybala’s agent
Eto sutra bi se konacno moglo rijesiti oko ugovora Dybale.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ipak ne.Burberry46 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 15:29Romeo Agresti : Confirmed: scheduled tomorrow (early afternoon) the meeting between Juventus and Dybala’s agent
Max Allegri
- Burberry46
- Kontakt:
TelenovelaMig_Mig je napisao/la: ↑09 mar 2022, 16:07Ipak ne.Burberry46 je napisao/la: ↑09 mar 2022, 15:29Romeo Agresti : Confirmed: scheduled tomorrow (early afternoon) the meeting between Juventus and Dybala’s agent
#DYBALA
Cambio di programma: la Juventus ha chiesto all’entourage di Dybala di posticipare l’incontro post match contro il Villarreal. Con una data da fissare nei prossimi giorni
Change of plan: Juventus have asked Dybala's entourage to postpone the post-match meeting against Villarreal. With a date to be set in the coming days

1946
- BuffonGigi
- Kontakt:
Fagioli do sad najbolje ocijenjeni igrac Serie B. Ako Max ostane trener, ne gine mu nova posudba naredne sezone.
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Jorginho
★ 38 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Najljepsa drogo ovoga svijeta, tvoj sam ovisnik!
Prije početka sezone sam pisao da bez ikakvih problema može igrati u Juventusu i to je jasno kao dan. Na kraju, Allegri mu ne bi dao ga igra pa je i bolje što je posuđen, ali godinu iskustva je trebao već imati ovdje. Prespreman, inteligencija, tehnika, pas, vizija i na sve to - Juventino. Koliko vidim još je popravio i dugu loptu, a i defanzivu, koristi i lijevu nogu, lahkoća igranja koja osvaja. Mora biti prvotimac naredne sezone.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vrlo je bitno na tu konstataciju dodati barem ono "ja mislim da...".
Generaciju Fagiolija koji je cak prije 2 godine bio nekakav hit Serie A, najbolji igrac jedne ekipe, je dosao u Juve i flopnuo kao niko nikad - Kulusevski.
Berna je dosao sa reputacijom ponajboljeg igraca iz Serie A, pa vidimo sta je trenutno.
Caldara, Rugani, Spinacola i hiljade takvih primjera koji su bili dokazani igraci i u Serie A. Godinama su ljudi pricali o onom Orsoliniju, kakav igrac, talenat, niko mu ne daje sansu, grehota, masina. Evo 25 godina i dalje u Bolonji. Pa dobro, eto ako je glup Juventus i Allegri, ali sto su glupi Real, Barca, Bayern pa ga ne otmu
Daj Boze da ti momci koje vi opisujete uspiju, ali na osnovu prethodnih 15 godina i "uspjesnog" kreiranja Marchisija i eto ovog Keana, ja stvarno ne znam na osnovu cega graditi entuzijazam da bi neko mogao uspjeti.
Generaciju Fagiolija koji je cak prije 2 godine bio nekakav hit Serie A, najbolji igrac jedne ekipe, je dosao u Juve i flopnuo kao niko nikad - Kulusevski.
Berna je dosao sa reputacijom ponajboljeg igraca iz Serie A, pa vidimo sta je trenutno.
Caldara, Rugani, Spinacola i hiljade takvih primjera koji su bili dokazani igraci i u Serie A. Godinama su ljudi pricali o onom Orsoliniju, kakav igrac, talenat, niko mu ne daje sansu, grehota, masina. Evo 25 godina i dalje u Bolonji. Pa dobro, eto ako je glup Juventus i Allegri, ali sto su glupi Real, Barca, Bayern pa ga ne otmu

Daj Boze da ti momci koje vi opisujete uspiju, ali na osnovu prethodnih 15 godina i "uspjesnog" kreiranja Marchisija i eto ovog Keana, ja stvarno ne znam na osnovu cega graditi entuzijazam da bi neko mogao uspjeti.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Smiješno je pričati o Fagioliju i Allegriju. Max ga je prvi prepoznao i vodio na pripreme sa 17 godina.
Kad bude spreman i kad bude bolji od trenutnih veznjaka dobit će priliku.
Kad bude spreman i kad bude bolji od trenutnih veznjaka dobit će priliku.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Znaš da sam ja hrabar sa izjavama.

Po viđenom ima veći prag od Marche, tehnički je jači, a djeluje da je glava baš na mjestu. Naravno, taktički je Marcha bio doktor. Rekao bih da je ligitimni nasljednik.
Na nama je da iskoristimo, mislim da nema dileme i da će naredne sezone biti tu. A svakako je vrijeme da iz svoje škole koristimo potencijal, rijetko se ovo sistemski radilo, pozajmica - praćenje - povratak. Tako treba da se radi.
Momak je dragulj, okrenuti se ovakvim igračima jer u veznom redu 4 godine ne vidimo poboljšanja. Mislim da može registu i mezzalu podjednako igrati, po stilu mi baš izgleda kao neko ko može diktirati igrom i tempom, baš je taj osjećaj kada ga se gleda.
Predikcije su naravno rizik, ali nekako sam uvjeren da ne griješim. Dalje, radije bi svako njega "trpio" i da griješi nego gledao Rabiote i sl.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT