Fakt.orIz FSBiH je za Faktor potvrđeno da do danas (utorak) nije zakazana vanredna sjednica Disciplinske komisije, a da će redovna biti održana, kako je ranije predviđeno u utorak (DK FSBiH zasjeda nakon dva odigrana premijerligaška kola).
Kazne? Još se čekaju izvještaju službenih lica, a nezvanično, osim novčanih, koje će gotovo sigurno biti izrečene za oba kluba, nije isključeno da bude i dodatnih kazni. Tako je moguće da navijači Sarajeva dobiju zabranu odlaska na gostovanja, dok bi s druge strane "disciplinci" mogli "zatvoriti" južnu tribinu za najvatrenije navijače Želje.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
**** majku, uleti ti stoka na tvom terenu i ti snosiš posljedice nerada onih curica iz Securitasa i nezainteresovane policije. Da Bog sačuva.LjoZee je napisao/la: ↑08 mar 2022, 22:48Fakt.orIz FSBiH je za Faktor potvrđeno da do danas (utorak) nije zakazana vanredna sjednica Disciplinske komisije, a da će redovna biti održana, kako je ranije predviđeno u utorak (DK FSBiH zasjeda nakon dva odigrana premijerligaška kola).
Kazne? Još se čekaju izvještaju službenih lica, a nezvanično, osim novčanih, koje će gotovo sigurno biti izrečene za oba kluba, nije isključeno da bude i dodatnih kazni. Tako je moguće da navijači Sarajeva dobiju zabranu odlaska na gostovanja, dok bi s druge strane "disciplinci" mogli "zatvoriti" južnu tribinu za najvatrenije navijače Želje.
A zatvaranje juga bi nam bila usluga. Sjetite se preokreta protiv Radnika. Gorilo bi sve ispod krova, uvjeren sam!
Željezničar za život cijeli!
Ne znam što pišeš post,kad pojma nemaš o momku,pišeš gluposti i još omalovažavaš igrača svog kluba.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
- kontrasviju
- Kontakt:
Zašto ne bi mogao Kovačević upravo na lijevog beka? Ostalo može isto kao protiv pitara u tom slučaju.
1921
- manijacikonjic87
- Kontakt:
kako bi bilo dobro da uhljupi zavrse nerijeseno.. uski da kiksaju protiv posusja a mi da uzmemo leotara.. u treci krug bi usli bodovno izjednaceni sa levatima ali kao 5. na tabeli.. savrseno bi nam odgovaralo...
Mi smo Željini, Željo je naš !
- manijacikonjic87
- Kontakt:
ma ko ih hebe naravno al bi nama X najvise odgovarao

Mi smo Željini, Željo je naš !
- jointunija
- Kontakt:
Jeko Kovačević?kontrasviju je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:57Zašto ne bi mogao Kovačević upravo na lijevog beka? Ostalo može isto kao protiv pitara u tom slučaju.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Onaj što je dao repa Ivkoviću da mu da ugovor.jointunija je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:55Jeko Kovačević?kontrasviju je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:57Zašto ne bi mogao Kovačević upravo na lijevog beka? Ostalo može isto kao protiv pitara u tom slučaju.

-
- Kontakt:
E moj @barbareZeljin, evo gdje ti dres završi.
@KANA
@dejo
https://www.olx.ba/artikal/47141524/dre ... car-zeljo/

@KANA
@dejo
https://www.olx.ba/artikal/47141524/dre ... car-zeljo/
- jointunija
- Kontakt:
Nema gaSudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:00Onaj što je dao repa Ivkoviću da mu da ugovor.jointunija je napisao/la: ↑09 mar 2022, 11:55Jeko Kovačević?kontrasviju je napisao/la: ↑09 mar 2022, 10:57
Zašto ne bi mogao Kovačević upravo na lijevog beka? Ostalo može isto kao protiv pitara u tom slučaju.![]()
-
- Kontakt:
Tu je, trenira.jointunija je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:06Nema ga
-
- Kontakt:
Ovo je neko machku provalio profil
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
- jointunija
- Kontakt:
Vištica je tu,ovog nema.SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:06Tu je, trenira.
-
- Kontakt:
Gledao sam treninge prije derbija, tu je bio. Za danas i jučer ne znam.jointunija je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:13Vištica je tu,ovog nema.
Ni ja ga nisam vidio od početka priprema,@Sudo da nisi Musića pomješao s njim?SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:17Gledao sam treninge prije derbija, tu je bio. Za danas i jučer ne znam.
MIGRANTI iz METROPOLE!
-
- Kontakt:
Nisam 100%, Musić isti stari s onom trakom. Vidio sam ga 2 puta u sedmici prije derbija. Nisam valjda prolup'o.UBIPITAR je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:26Ni ja ga nisam vidio od početka priprema,@Sudo da nisi Musića pomješao s njim?SudoHusika je napisao/la: ↑09 mar 2022, 12:17Gledao sam treninge prije derbija, tu je bio. Za danas i jučer ne znam.

Pričamo o beku Kovačeviću onom iz Austrije.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Procitah negdje da bi Fatai uskoro trebao doci u Sarajevo, da potpise ugovor sa nama... Sada hoce li biti ili ne, na stranici nekoj izbaceno prije dva tri dana 

Trenutno korisnika/ca: Anpa, bosnas_, Lokomotifa i 43 gosta.