Kakva privilegijaDonnie Darko je napisao/la:samo crkvice.adis.p je napisao/la:jel za cijeli ze-do kanton il samo podrucije zenice......Emir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije![]()
![]()

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kakva privilegijaDonnie Darko je napisao/la:samo crkvice.adis.p je napisao/la:jel za cijeli ze-do kanton il samo podrucije zenice......Emir_ZENICA je napisao/la:Za Zenicke skolarce...razmatra se odluka da se prekine skola radi epidemije![]()
![]()
slobodno sada ce ynwa doci i da ti kazeThe Game je napisao/la:MozesT-MAC je napisao/la:ajmo vozaci...
interesuje me nesto...
znam da je prije bio zakon u kojem pise da ako imas ''P'' ne mozes voziti poslije 11 navece...
al cujem da je to ko nesto ukinuto..pa me interesuje,da li mogu ja sa ''P'' voziti poslije 11...![]()
e jbg, onda sam se ja zajeb.., mislim pogresno protumacioEmir_ZENICA je napisao/la:Ne moze,mozes samo ako imas starijeg vozaca od 2 godine iskustva
dje si bosco legendo? Sta ima novo jel ima snega?Bosco je napisao/la:Mozes jarane poslije 11, ukinut je taj zakon.
Nema snega alfa. Šta ima kod tebe, slabo te u zadnje vrijeme.alfarouqaminu je napisao/la:dje si bosco legendo? Sta ima novo jel ima snega?Bosco je napisao/la:Mozes jarane poslije 11, ukinut je taj zakon.
Bosco je napisao/la:Nema snega alfa. Šta ima kod tebe, slabo te u zadnje vrijeme.alfarouqaminu je napisao/la:dje si bosco legendo? Sta ima novo jel ima snega?Bosco je napisao/la:Mozes jarane poslije 11, ukinut je taj zakon.
opLakahEmir_ZENICA je napisao/la:Osnovna ? ili Obdaniste ?
Mont0 je napisao/la:Ljudi, imam dva pitanjaSta se desilo onoj stranici atdhe.net, veceras mi nesto nije htjelo, pise nesto "the domain name has...", jel prestala sa radom ili samo preselila na novu adresu? I drugo, gdje mogu pogledati "The Lord of the Rings - Return of the King" na Internetu, bez da mi nakon pet minuta kaze da cekam 55, da bih gledao slijedecih pet. Hvala unaprijed.
Pardon sto sam vam narusio spammersku harmoniju.
za adthe nisam siguran, evo alfa ti je nesto objasnioMont0 je napisao/la:Ljudi, imam dva pitanjaSta se desilo onoj stranici atdhe.net, veceras mi nesto nije htjelo, pise nesto "the domain name has...", jel prestala sa radom ili samo preselila na novu adresu? I drugo, gdje mogu pogledati "The Lord of the Rings - Return of the King" na Internetu, bez da mi nakon pet minuta kaze da cekam 55, da bih gledao slijedecih pet. Hvala unaprijed.
Pardon sto sam vam narusio spammersku harmoniju.
svaki put kada treba callMont0 je napisao/la:Hvala jos jednom obojici!
a sta ako je nategnu i Ivica i KarabaticJohnyx95 je napisao/la:Stranica na fb :
Ako Ivica nategne Blanku, za 20-ak god razvaljujemo i u skijaškim skokovima.![]()
![]()
legendo, sta bi sa stok sitijem?legenda reala je napisao/la:alfaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: muhamedhulk, Nebeski i 5 gostiju.