hahahahahahahah, maksuz se regah, a umoran...elSaik je napisao/la:Kažu, za igrače Wolfsburga se svi otimaju, a za Barcelonine niko i ne pita.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
hahahahahahahah, maksuz se regah, a umoran...elSaik je napisao/la:Kažu, za igrače Wolfsburga se svi otimaju, a za Barcelonine niko i ne pita.
Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?
Pa to ti je to.braco je napisao/la:Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?
Mislio je nista od njega u smislu da nece potpisat za Zelju...Devil je napisao/la:Pa to ti je to.braco je napisao/la:Na transfermarket piše da je prešao u Cavalu.blueman-TM87 je napisao/la:Vedran Ješe born (3 February 1981) is a Croatian footballer who plays for Olimpik Sarajevo.In 31 January he signed for greek side Kavala FC
Jel ovo do Wikipedie ili fakat nista od njega?![]()
A ne vidim sto ne bi bilo nista od njega,Kavala je klub sa velikim ambicijama,i uz malo srece mozda bi mogli i do EL.
Dobra su ekipa a od "nasih" tamo su Hrgovic,Vucicevic,Tomasic,Galinovic.
slazem se u potpunostidino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.
Nisam ni ja mislio da se zabrani registracija vec da se to radi sa punim imenom i prezimenom i da svi znamo ko pise umobolne komentare,provocira,vrijeđa i psuje,slazem se stobom da nemora znaciti da mlađi pisu gluposti,to mogu raditi i odrasli kao provokatori drugih navijackih skupina.Na msn-u znas i sam da mozemo otvoriti koliko god hocemo e-mail adresa i sa svake se ovdje registrovati pod drugim nick-om.a kada se registrijume sa punim imenom i prezimenom onda ce se mnogi zamisliti da li im se isplati vrijeđati i psovati.Pozdrav i sve najbolje i ako Bog da se zajedno obradujeme za 90 godisnjicu sa titulom i kupom.tm84 je napisao/la:slazem se u potpunostidino lj je napisao/la:Na ovim forumima treba uvesti pravilo i dozvoliti regestraciju samo sa punim imenom i prezimenom(ako treba i maticni broj) a ne da se pise sa nekim tajnim korisnickim imenom,pa da se najzad stane u kraj ovim imbecilinim, retardiranim komentarima ovih raznoraznih kretena.Ako moderatori nemogu dovesti u red pisanje na forumu onda treba zakljucati sve teme.![]()
ali ja ne bi zabranio registraciju na forum, ja bi uveo uvodni test prilikom kojeg moras pokazati minimalno znanje o sportu, odredjen nivo inteligencije i sto je najbitnije nivo komunikacije... neko sa 15 godina moze biti zreliji nego neko sa 25... nisu tu godine kljucne
Ma ko od nas može znati šta on zamišlja i misli.On je šef i vjerujemo u njega i ekipu a do prvenstva ima još...Samo snažno zna Osim.Vasa Ladacki je napisao/la:Mislim da nije u pitanju jaci protivnik sto Spartak svakako jeste, vec saren sastav koji je Amar izveo i naravno umor igraca. Sef ih maltretira samo tako, dvaputa dnevno trening, odrazi se na utakmicu i snagu. Ne brinem se jer cemo gristi u prvenstvu i biti borbeni. Jedino sto neko rece ovi golovi primljeni, bilo bi ljepo kad bi se to smanjilo, ali opet ponavljam sef kombinuje dosta i nadam se da ce naci najboljih 11, ko god to bio.
Ako dodje Boskovic nece biti takobosnas_ je napisao/la:steta za Jesea,kako bi nam dobro dosao...mislio sam da je njegov dolazak u Zelju zavrsena stvar,ali ocito nije,steta i steta! protiv iole ozbiljnije ekipe mi ne znamo igrati,zato predlazem Osimu da do kraja priprema igramo samo sa treceligasima i cetveroligasima,bar njih mozemo nabijati sa nekoliko golova razlike! Izgleda da je ovaj Svicarac opravdao ocekivanja,jer kako mi javljaju jedan je od najboljih igraca na pripremama,iako je dosao nespreman..ali nama treba pod hitno napadac ili tacnije Ivan Boskovic! pa ljudi mi ganjamo titulu i kup ,na ljeto igramo u Evropi,ali kako sve to izboriti bez vrhunskog napadaca? opet cemo se u Evropi brukati,nabijat ce nas koga god da izaberemo,i onda ce nam trebati pola godine da dodjemo sebi,kao protiv Izraelaca!..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 54 gosta.