Manchester City FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Manchester City FC
Yaya van tima zbog grlobolje, Kolo na klupi.
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.
Visca el Višća!
Visca el Višća!
- Megamon
- Kontakt:
Strasan City al' i Silva.Svaka cast,jako mi je drago zbog DzekA.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Ziga opet ziga 

Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...
Ali Kolarov je bila Govedarica...marconato je napisao/la:Ziga opet ziga

Sir Alex Ferguson je pametan čovjek, to pokazuje i činjenica da se riješio Teveza, koji zabije gol, ali uguši zato barem 90% akcija ostatka tima.
Lik cijelu utakmicu nije dodao ni jednu jedinu loptu za Edina Džeku.
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...
Željo i samo Željo...
City i Roberta Mancinija treba tuziti za nanosenje dusevne boli.. Ja veceg mrcvarenja, gore igre, i vise indolencije i nonsalantnosti nikad u zivotu nisam vidio. Pa njima trener i ne treba, svakako izadju i rade sta je kome qrcu ceif.
Ne dao bog da se ovo cesce mora gledati, pa obolio sam od PTSP-a posle 3,4 utakmice.
Ne dao bog da se ovo cesce mora gledati, pa obolio sam od PTSP-a posle 3,4 utakmice.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
- Los_Blanos2
- Kontakt:
AYAN je napisao/la:Sir Alex Ferguson je pametan čovjek, to pokazuje i činjenica da se riješio Teveza, koji zabije gol, ali uguši zato barem 90% akcija ostatka tima.

El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Raul artista siempre madridista
FK Željezničar
Podrška Papetu
Dzeko los skroz vuce se ko mrtav konj ako ovako nastavi ne gine mu klupa pogotovo kad se vrati Baloteli..
1974---1975---1976---2001---2013---2020
http://sportsport.ba/forum/viewtopic.ph ... tart=17380Saurman je napisao/la:Dzeko los skroz vuce se ko mrtav konj ako ovako nastavi ne gine mu klupa pogotovo kad se vrati Baloteli..
Imas temu Edin Dzeko.
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Gled'o sam tekmu i moram priznati da City igra sve gore i gore. Dakle, dolaskom Džeke se promijenila taktika, tako da se sve čini kao da je on bukvalno višak. Kada se već promijenila taktika(dakle, kada Mancini igra sa 2 napadača), moglo bi se malo raditi i na uigravanju tima, zar ne? Ono je baš raštimana mašina prepuna antitalenata, preplaćenih igrača te egoista i prekaljenih staraca. Da se razumijemo, ne branim Edina, danas je bio jedan od slabijih u timu, a cijeli tim je bio loš.
Dakle, kada se već forsira igra sa 2 napadača(s tim da je Tevez nešto povučeniji, te se često vraća po loptu), onda trebaju prodornija krila(halo, Džeko je doveden da zabija, dakle mora nekako dobiti loptu, ili po bokovima ili kroz sredinu). Johsnon je povrijeđen, SWP je katastrofalan(ne sjećam se kad je zadnji put odigr'o meč), Milner je uzalud bačen novac. Silva je jedini koji može proigrati napadače(to smo i znali), te je i večeras uknjižio asistenciju. No, svakako je previše griješio tako da mu ni ta asistencija neće u mnogočemu povećati ocjenu. Tevez jeste zabio, opet je trč'o k'o lud, al' je činjenica da nije niti jednu loptu uputio ka Edinu, te je previše kompikov'o. Jednostavnost je ono što donosi golove i bodove, a ne komplikovanje, no to će morati Roberto da objasni svojim igračima.
Vieira je toliko loše odigr'o da je to za ne povjerovati. Pa bolje da je mrtav De Jong ost'o na terenu, negoli onakav Vieira. Davno je prošlo njegovo vrijeme. Danas se može pohvaliti Kolarov, no i on je griješio. Žao mi je samo Richardsa kojem želim brz oporavak.
Dakle, kada se već forsira igra sa 2 napadača(s tim da je Tevez nešto povučeniji, te se često vraća po loptu), onda trebaju prodornija krila(halo, Džeko je doveden da zabija, dakle mora nekako dobiti loptu, ili po bokovima ili kroz sredinu). Johsnon je povrijeđen, SWP je katastrofalan(ne sjećam se kad je zadnji put odigr'o meč), Milner je uzalud bačen novac. Silva je jedini koji može proigrati napadače(to smo i znali), te je i večeras uknjižio asistenciju. No, svakako je previše griješio tako da mu ni ta asistencija neće u mnogočemu povećati ocjenu. Tevez jeste zabio, opet je trč'o k'o lud, al' je činjenica da nije niti jednu loptu uputio ka Edinu, te je previše kompikov'o. Jednostavnost je ono što donosi golove i bodove, a ne komplikovanje, no to će morati Roberto da objasni svojim igračima.
Vieira je toliko loše odigr'o da je to za ne povjerovati. Pa bolje da je mrtav De Jong ost'o na terenu, negoli onakav Vieira. Davno je prošlo njegovo vrijeme. Danas se može pohvaliti Kolarov, no i on je griješio. Žao mi je samo Richardsa kojem želim brz oporavak.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
- -Paja
- Kontakt:
City pokraden, cist penal nakon igranja rukom pri vodstvu Citya se ne svira, a penal za Brum je u najmanju ruku diskutabilan da su periferci igrali umjesto Citya ono penal ne bi bio.
Dio Arsenala
- Thunderstruck
- Kontakt:
Da su Shitijevci veliki kao periferci možda penal i ne bi bio sviran 

"It's hard to believe it's not Scholes, it's Carrick you know..."
City je danas morao bukvalno krvi proliti da bi uzeli bod Birminghamu.
Mrzak mi je ovaj Brum samo tako,od svih ekipa koje se bore za opstanak najvise bih volio da se oni ne izbore.

Mrzak mi je ovaj Brum samo tako,od svih ekipa koje se bore za opstanak najvise bih volio da se oni ne izbore.

Zola in, Zola passes, Zola scores !
- -Paja
- Kontakt:
Guran od sudija nema veze sa velicinom jer inace sudije ne bi gurale periferce.Thunderstruck je napisao/la:Da su Shitijevci veliki kao periferci možda penal i ne bi bio sviran
Dio Arsenala
@Monolog
I ja sam stekao takav dojam. Nije tesko uociti da oni uopste NE ZNAJU zasto su kupili Dzeku i kakav je on igrac, i da ga je potrebno hraniti sa krila. Vec sam negdje pisao, da je on igrao za Birmingem danas, zabio bi bar dva gola, jer su ljudi 15tak extra centarsuteva uputili u sesnaesterac Man Citya, dok je City uputio - NULA!!
City aka frustracija. Ne znam hocu li ih moci vise gledati.
I ja sam stekao takav dojam. Nije tesko uociti da oni uopste NE ZNAJU zasto su kupili Dzeku i kakav je on igrac, i da ga je potrebno hraniti sa krila. Vec sam negdje pisao, da je on igrao za Birmingem danas, zabio bi bar dva gola, jer su ljudi 15tak extra centarsuteva uputili u sesnaesterac Man Citya, dok je City uputio - NULA!!
City aka frustracija. Ne znam hocu li ih moci vise gledati.
-
- Kontakt:
Komedija od momčadi...
Sve nas veže plava boja i bratstvo klubova naših - LONDON CHELSEA FC - INTERNAZIONALE MILANO FC - SS LAZIO ROMA - GLASGOW RANGERS FC - HAMBURGER SV - GNK DINAMO ZAGREB - FK ŽELJEZNIČAR SARAJEVO - KKS LECH POZNAN
Chelsea_CBH je napisao/la:Komedija od momčadi...
tacno, sa komedijom od napadaca u liku teveza i sa komedijom od trenera koji svu svoju filozofiju temelji na tevezu, a da je to jedan obicni propalitet dovoljno pokazuje cinjenica da ga je Ferguson prekrizio kao tehnoloski vishak
nema potpisa
Dzeko nije dobijo ni jednu jedinu loptu da barem pokusa ugroziti protivnicki go.
Smjesna mi je kompletna ekipa.
Smjesna mi je kompletna ekipa.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Je li sve u redu sa Richardsom ?
Nikako da nadjem tu informaciju...
Nikako da nadjem tu informaciju...

Zola in, Zola passes, Zola scores !
Trenutno korisnika/ca: sarajevskiMarlboro i 9 gostiju.