Atletika
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- branimir85
- Kontakt:
Re: Atletika
Malo gledam razne rezultate pošto se održavaju mnoga državna prvenstva Indoor i ostao sam šokiran kad sam pročitao da je Čičarova pobjedila u visu u putinovoj vukojebini. Ja sam mislio da je se ona oprostila.
Bol na prvenstvu Nizozemske na 400m istrčala top 20 All time rezultat 50,30s(da ne bude zabune ,Indoor).
Baš me zanima šta će biti s ovim SP u Beogradu,koje treba uskoro da počne.
Bol na prvenstvu Nizozemske na 400m istrčala top 20 All time rezultat 50,30s(da ne bude zabune ,Indoor).
Baš me zanima šta će biti s ovim SP u Beogradu,koje treba uskoro da počne.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Valeria Adams objavila kraj karijere,velika karijera po meni najveće bacačice kugle svi vremena,iako njen PB je
tek na 178.mjestu All Time,ali to samo govori kakvim su se konjskim dopingom udarale ove krajem 70-tih i kroz 80-te,samo jedan hitac u top 100 je poslije 1991god. i to od Vite Pavlysh koja je isto produkt tog vremena i koja je isto pala na anabolike.
U međuvremenu WA izbacio ruse i bjeloruse sa svi natjecanja.
https://www.worldathletics.org/news/pre ... nd-belarus
Mislim da je i ovo SP u Beogradu u pitanju,jer su neki sportaši poput Kszczota postavili pitanje sigurnosti jer im je problem nastupiti u državi koja nije osudila rat u Ukrajini.
tek na 178.mjestu All Time,ali to samo govori kakvim su se konjskim dopingom udarale ove krajem 70-tih i kroz 80-te,samo jedan hitac u top 100 je poslije 1991god. i to od Vite Pavlysh koja je isto produkt tog vremena i koja je isto pala na anabolike.
U međuvremenu WA izbacio ruse i bjeloruse sa svi natjecanja.
https://www.worldathletics.org/news/pre ... nd-belarus
Mislim da je i ovo SP u Beogradu u pitanju,jer su neki sportaši poput Kszczota postavili pitanje sigurnosti jer im je problem nastupiti u državi koja nije osudila rat u Ukrajini.
"S jednim milijunom dolara ili s pet, deset ili sto, opet možeš samo jednom dnevno ručati i večerati. "
- branimir85
- Kontakt:
Malo sam pogledao snimak maratona iz Tokija,brutalno vrijeme Kipchogea za pobjedu kao i Kipruta na 2 .mjestu.Čini se da je u završnici imao i vjetar u prsa koji ga je možda usporio malo za još bolje vrijeme.
Još mu fale Boston i NY da upotpuni kolekciju svi 6 najveći maratona.
Kod Ž Kosgei izdominirala još jedan maraton, treći najbrži maraton na AllTime listi.
U međuvremenu Nilsen s motkom 6.05,a Swoboda nastavlja sa sjajnim trkama na 60m.Postala je deseta žena koja je trčala ispod 7.00 ,njen rezultat 6.99.
Još mu fale Boston i NY da upotpuni kolekciju svi 6 najveći maratona.
Kod Ž Kosgei izdominirala još jedan maraton, treći najbrži maraton na AllTime listi.
U međuvremenu Nilsen s motkom 6.05,a Swoboda nastavlja sa sjajnim trkama na 60m.Postala je deseta žena koja je trčala ispod 7.00 ,njen rezultat 6.99.
Duplantis skočio 6,19 u Beogradu
- branimir85
- Kontakt:
jel ovaj fotograf iza njega uopšte znao da on napada svjetski? ne bi reko da jeste, mondo se zalijeće na 6,19 a čovjek mrtav hladan odloži kameru na pod
inače ovo je bilo knap da više knap ne može biti, vidjećemo koliko on još ima u nogama i bicepsima i tricepsima

inače ovo je bilo knap da više knap ne može biti, vidjećemo koliko on još ima u nogama i bicepsima i tricepsima
- branimir85
- Kontakt:
Malo sam ispratio rezultate na NCAA indoor prvenstvu,pošto ima mnogo jako zanimljivi mladi nada ,ali i već dokazani.
Ross na 400m istrčao još jednu super brzu utrku,44.62 što je 3.rezultat svi vremena indoor.
Jedva čekam sezonu na otvorenom kad se ukrste Ross,Gardnier,James,Zambrano,Norman,Cherry,Williams ,a i WVN jako ozbiljno trenira.
Jasmine Moore uzela zlato i u troskoku i skoku u dalj.Steiner na 200m 22.16, 5.najbrža utrka na 200m indoor,a nedavno je postavila i 2.rezultat svi vremena gdje je samo velika Ottey ispred nje.
Cunnigham vrhunski 7.38 na 60m h,samo od njega je ove godine brži Holloway.
Izašla je i entry lista za SP u Beogradu.
https://assets.aws.worldathletics.org/d ... b3e441.pdf
Par sekundi sam se premišljao tko je Vuleta.
Ross na 400m istrčao još jednu super brzu utrku,44.62 što je 3.rezultat svi vremena indoor.
Jedva čekam sezonu na otvorenom kad se ukrste Ross,Gardnier,James,Zambrano,Norman,Cherry,Williams ,a i WVN jako ozbiljno trenira.
Jasmine Moore uzela zlato i u troskoku i skoku u dalj.Steiner na 200m 22.16, 5.najbrža utrka na 200m indoor,a nedavno je postavila i 2.rezultat svi vremena gdje je samo velika Ottey ispred nje.
Cunnigham vrhunski 7.38 na 60m h,samo od njega je ove godine brži Holloway.
Izašla je i entry lista za SP u Beogradu.
https://assets.aws.worldathletics.org/d ... b3e441.pdf
Par sekundi sam se premišljao tko je Vuleta.

Isključivo Arena ima prava za ovo SP, evo rasporeda:
petak
od 9.30h i 17.25h | AS4 BiH
subota
od 9.15h | AS4 BiH i od 17.30h | AS1 Srb
nedjelja
od 10h i 16.30h | AS4 BiH
petak
od 9.30h i 17.25h | AS4 BiH
subota
od 9.15h | AS4 BiH i od 17.30h | AS1 Srb
nedjelja
od 10h i 16.30h | AS4 BiH
- branimir85
- Kontakt:
Jače pojačaj to isključivo..ja sigurno isključivo necu gledati na toj šugavoj televiziji.

- branimir85
- Kontakt:
Još 2 dana do početka dvoranskog SP ,naravno ne tako bitno kao ono na ljeto,ali opet bit će tu dosta veliki zvijezda
koji dvoransku sezonu shvaćaju ozbiljno.Malo sam provjeravao WR indoor i outdoor ,naravno za discipline koje se
redovno održavaju i u dvorani i na otvorenom i postoji 5 sportaša/ica koje drže WR Indoor i Outdoor.
Rojas- 15.43m(I)-15.67(O)
Komen(3000m)-7;24,90(I)-7;20,67(O)
Stotomayor-2.43m(I)-2.35(O)
Crouser-22.82m(I)-23.37m(O)
Mondo-6.19m(I)-6.15m(O)
Neke discipline i dvoboji koje treba ispratiti:
60m M-Povratak Colemana i dvoboj protiv Jacobsa i Bracya
800m M-jako otvorena utrka s više mogući pobjednika
15000m M-Jakob I.,Tefera i Kipsang
3000m M-Etijopljani vs Krop
60m(H)-super brzi Holloway
Motka-Mondo i njegova inspiracija za novi WR,te mogućnost Nielsena da opet popravi svoj PB
Kugla-Nije isključeno da Crouser opet baci neki WR
60m Ž-Može li Swoboda opet ispod 7,00
400m Ž-Bol u pokušaju da se još približi granici od 50.00
800m Ž-Može li mlada britanka do svjetskog zlata,nakon europskog iz prošle godine
1500m Ž-Tsegay
60m(h) Ž-Williams,Anderson,Cummingham,Samba ..
Vis Ž-dvoboj Patterson i Mahuchikh
Motka Ž-amerikanke protiv Šutej
Dalj Ž-Španović u pohodu na još jedno dvoransko zlato
Troskok Ž-Kad je Rojas tu WR je uvijek ugrožen.
koji dvoransku sezonu shvaćaju ozbiljno.Malo sam provjeravao WR indoor i outdoor ,naravno za discipline koje se
redovno održavaju i u dvorani i na otvorenom i postoji 5 sportaša/ica koje drže WR Indoor i Outdoor.
Rojas- 15.43m(I)-15.67(O)
Komen(3000m)-7;24,90(I)-7;20,67(O)
Stotomayor-2.43m(I)-2.35(O)
Crouser-22.82m(I)-23.37m(O)
Mondo-6.19m(I)-6.15m(O)
Neke discipline i dvoboji koje treba ispratiti:
60m M-Povratak Colemana i dvoboj protiv Jacobsa i Bracya
800m M-jako otvorena utrka s više mogući pobjednika
15000m M-Jakob I.,Tefera i Kipsang
3000m M-Etijopljani vs Krop
60m(H)-super brzi Holloway
Motka-Mondo i njegova inspiracija za novi WR,te mogućnost Nielsena da opet popravi svoj PB
Kugla-Nije isključeno da Crouser opet baci neki WR
60m Ž-Može li Swoboda opet ispod 7,00
400m Ž-Bol u pokušaju da se još približi granici od 50.00
800m Ž-Može li mlada britanka do svjetskog zlata,nakon europskog iz prošle godine
1500m Ž-Tsegay
60m(h) Ž-Williams,Anderson,Cummingham,Samba ..
Vis Ž-dvoboj Patterson i Mahuchikh
Motka Ž-amerikanke protiv Šutej
Dalj Ž-Španović u pohodu na još jedno dvoransko zlato
Troskok Ž-Kad je Rojas tu WR je uvijek ugrožen.
- branimir85
- Kontakt:
Vrhunski troskok Lazara Martineza u prvom finalu SP 17.64m ,koji mu je donio zlato ispred olimpijskog prvaka Picharda.
Veliko iznenađenje je ispadanje Aregawia na 3000m u Q.U večernjem programu još 4 finala i završnica Ž petoboja .
Veliko iznenađenje je ispadanje Aregawia na 3000m u Q.U večernjem programu još 4 finala i završnica Ž petoboja .
oborio lični rekord za skoro pola metra? 
jeli ima mjerač vjetra u dvorani?

jeli ima mjerač vjetra u dvorani?

- branimir85
- Kontakt:
Ma nije on nikakvo iznenađenje za one koji prate
Sa 16 god imao je troskoke preko 17m,svj.prvak do U18 i U20 ,držao do nedavno WR U18,skinuo ga još jedan sjajni
kubanac,jednostavno previše problema s ozljedama je imao,nadam se da neće završiti kao Tamgho kojeg su isto ozljede uništile.Ako su ti problemi iza njega očekujem ga na granici od 18m u sezoni na otvorenom.Troskok bi trebao biti top jer je i veliki Taylor najavio povratak nakon ozljede koja ga je udaljila od OI.

Sa 16 god imao je troskoke preko 17m,svj.prvak do U18 i U20 ,držao do nedavno WR U18,skinuo ga još jedan sjajni
kubanac,jednostavno previše problema s ozljedama je imao,nadam se da neće završiti kao Tamgho kojeg su isto ozljede uništile.Ako su ti problemi iza njega očekujem ga na granici od 18m u sezoni na otvorenom.Troskok bi trebao biti top jer je i veliki Taylor najavio povratak nakon ozljede koja ga je udaljila od OI.
- branimir85
- Kontakt:
SMU jako dominanta ,iako ništa nije trčala odavno.
Bol je i pukla dobrano glavom pri padu,fina grafika za sad
Bol je i pukla dobrano glavom pri padu,fina grafika za sad

- branimir85
- Kontakt:
Tentoglou ima u nogama WIR od Lewisa ako pogodi skok,sva tri jako duga,ali za sad samo jedan ispravan.
Vrhunski 8.55m je sasvim dovoljno za zlato.
- branimir85
- Kontakt:
Sjajni 60m Kambudji
Top 10 svi vremena u dvorani,iako malo neočekivano iz drugog plana.
Swoboda realno podbacila,nakon što je imala vrhunsku dvoransku sezonu.
Odlično finale u Ž kugli,a Belgijanke se specijalizirale za petoboj/sedmoboj.

Top 10 svi vremena u dvorani,iako malo neočekivano iz drugog plana.
Swoboda realno podbacila,nakon što je imala vrhunsku dvoransku sezonu.
Odlično finale u Ž kugli,a Belgijanke se specijalizirale za petoboj/sedmoboj.
- branimir85
- Kontakt:
Baš mi je super drago za Mahuchikh i njeno zlato
Uzela zlato s skokom od 2.02m WL,Patterson srebro s 2.00m,a Dubovitskay bronca s 1.98 što je i AIR.
U sedmoboju je ostala samo još jedna disciplina 1000m,koja se trči vrčrs.Ehammer imaprednost od 23 boda pred Warnerom.Čini mi se da nije bilo nikakvi iznenađenja u ostalim disciplinama osim što je Hodgkinson morala odustati od 800m zbog ozljede.
Od 18:00 kreće večernji program,8 finala i završetak sedmoboja,bit će vatromet.

U sedmoboju je ostala samo još jedna disciplina 1000m,koja se trči vrčrs.Ehammer imaprednost od 23 boda pred Warnerom.Čini mi se da nije bilo nikakvi iznenađenja u ostalim disciplinama osim što je Hodgkinson morala odustati od 800m zbog ozljede.
Od 18:00 kreće večernji program,8 finala i završetak sedmoboja,bit će vatromet.
ne bi ja reko da iko ima WIR u nogama, ni muški ni ženski. strašni su to rezultatibranimir85 je napisao/la: ↑18 mar 2022, 19:51Tentoglou ima u nogama WIR od Lewisa ako pogodi skok,sva tri jako duga,ali za sad samo jedan ispravan.
- branimir85
- Kontakt:
Ja mislim da može ,naravno ako bude dvoransku sezonu uzimao ozbiljno ima superiornu tehniku te noge od gumejestamaji je napisao/la: ↑19 mar 2022, 14:38ne bi ja reko da iko ima WIR u nogama, ni muški ni ženski. strašni su to rezultatibranimir85 je napisao/la: ↑18 mar 2022, 19:51Tentoglou ima u nogama WIR od Lewisa ako pogodi skok,sva tri jako duga,ali za sad samo jedan ispravan.
i tek ulazi u najbolje godine.
- branimir85
- Kontakt:
SMU u trening modu do zlata na 400m.
Warner očekivano,2.najbolji sedmobojaš u dvorani po bodovima.Samo je veliki Eaton imao par bolji sedmoboja.
Morris odbranila naslov u motki,bronca za Šutej.

Warner očekivano,2.najbolji sedmobojaš u dvorani po bodovima.Samo je veliki Eaton imao par bolji sedmoboja.
Morris odbranila naslov u motki,bronca za Šutej.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 1 gost.