Samo smo izg od Napolija 0-1 kuci, 7-4-1 imamo sa top 7 ekipaTritolone je napisao/la: ↑07 mar 2022, 12:34Nisam vjerovao da Milan moze pobjediti Napoli u gostima, bez poraza (cini mi se) u derbi utakmicama ove sezone, ali uopce mi ne bi bilo cudno kad bi protiv Empolia kiksali za vikendSpalletti opet kad je biti ili ne biti gubi konce, po tko zna koji put u karijeri.
Serie A
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
Milan ima najlaksi raspored narednih 5 meceva.
I tu moze sve da rijesi sa 15 bodova.
U svakoj drugoj opciji (da osvoji 10,12...) onda se otvara more scenarija pred finalnih 5 kola.
I tu moze sve da rijesi sa 15 bodova.
U svakoj drugoj opciji (da osvoji 10,12...) onda se otvara more scenarija pred finalnih 5 kola.
Zaboravio sam na to, ali imate h2h bolji od vecine ekipa. Pisao sam i prosle sezone da imate jako dobru ekipu, jedino mi je Pioli bio malo sumnjiv zbog epizode kod nas i u Laziu kad mu se ekipa raspala, ali izgleda da je i on nesto naucio s vremenom.
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
-
- Kontakt:
Sve govori da će se za naslov boriti milanski klubovi
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
milan ima daleko tezi raspored od intera i napolija, njihovi su manje-vise podjednaki
napoli nije zasluzio pobjedu na olimpicu, lazio se ispromasivao, a oni su zabili dva gola sutevima s distance
na svom terenu protiv milana su djelovali potpuno nemocno, kao da se bore za opstanak, a ne za scudetto
inter ima laksi raspored od milana i ako njihovi napadaci (lautaro, dzeko, sanchez i j. correa) budu zabijali, osvojiti ce scudetto
na svom terenu protiv milana su djelovali potpuno nemocno, kao da se bore za opstanak, a ne za scudetto
inter ima laksi raspored od milana i ako njihovi napadaci (lautaro, dzeko, sanchez i j. correa) budu zabijali, osvojiti ce scudetto
Još samo da Pioli nauci pripremiti ekipu protiv lakših protivnika i Scudetto je naš 

Il Club più titolato al mondo!
Milan:
Empoli H
Cagliari A
Bologna H
Torino A
Genoa H
Inter:
Torino A
Fiorentina H
Juventus A
Verona H
Spezia A
Kako rekoh, narednih 5 milan sigurno laksi raspored.
3 kuci, inter 2, inter ima gostovanje nama, plus viole i veronu koje su nagazne mine.
koga briga za narednih pet tekmi, pricam o rasporedu do kraja sezone
H2h imamo bolji od svih osim napolija, sa njima je isti, dakle i slucaju istog broja bodova sa njima odlicivala bi gol razlika gdje su oni sad bolji za 4 gola.
Ali mi imamo daleko najtezi raspored od svih, zadnjih 5 kola nam je bas tezak raspored, ali ako zelis biti prvi na cilju moras biti bolji od ostalih

- Romagnoli13
- Kontakt:
Zlatan se vratio i neka bude zdrav sljedecih 5-6 utakmicama makar. Jeste djed ali njegovo iskustvo i liderstvo može biti od velike koristi protiv ovih "manjim" ekipa. Mada je Milan dokazao ove sezone da može i bez njega.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Milan igra upravo 5 utakmica na kojima se uzima skudeto, na njima je sve, skudeto se ne uzima protiv direktni rivala. Iako je Inter i dalje prvi favorit, i ako ovo ne uzmu veliki su luzeri.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
Jedini luzeri su u Juventusu. Ako ne osvoje. Najplaćeniji trener,prvi favoriti i najbolja ekipa. Sve je ovo važilo prije sezone.
A i Inter je zbog svih ovih razloga osim najbolje ekipe prošle sezone morao uzet. Tako da,ako je važilo prošle sezone,ne vidim što to ne bi važilo i ove? Il je to tako samo kad su Inter i Conte u pitanju? Oh wait...
Prije sezone se sumnjalo da li će Inter u LP nakon ljetnjeg mercata,a sad su luzeri ako ne uzmu
A uzet će
A i Inter je zbog svih ovih razloga osim najbolje ekipe prošle sezone morao uzet. Tako da,ako je važilo prošle sezone,ne vidim što to ne bi važilo i ove? Il je to tako samo kad su Inter i Conte u pitanju? Oh wait...

Prije sezone se sumnjalo da li će Inter u LP nakon ljetnjeg mercata,a sad su luzeri ako ne uzmu

A uzet će

Ognuno ha la propria storia, noi abbiamo la nostra e ne siamo orgogliosi.
To nema smisla sto si napisao.
Juventus ni po cemu nije bio prvi favorit, a jos manje s Ronaldom koji je otišao nakon 1 kola. Ekipa koja je jedva bila 4 i bez nekog wow mercata.
Prognoze su bile top 4, moja bila 5 mjesto.
Juventus ni po cemu nije bio prvi favorit, a jos manje s Ronaldom koji je otišao nakon 1 kola. Ekipa koja je jedva bila 4 i bez nekog wow mercata.
Prognoze su bile top 4, moja bila 5 mjesto.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Apsolutno prvi favorit. Po svim tv kućama,opinionistima a bgm i kladionicama.
A i ona najskuplji trener=titula važi.
A i ona najskuplji trener=titula važi.
Srecom pamcenje me jos sluzi. Juventus je mogao biti favorit samo po smijesnim komentatorima Arene koji ne znaju ni dan danas sta govore.
Da je Juventus bio prvi favorit Allegri bi se spremao za otkaz, a i navijacka baza bi mu trazila glavu. Ovako niko o tome ne prica niti je to ikakva mogućnost.
Da je Juventus bio prvi favorit Allegri bi se spremao za otkaz, a i navijacka baza bi mu trazila glavu. Ovako niko o tome ne prica niti je to ikakva mogućnost.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ne služi izgleda. Ne pričam o areni. Pričam o Italij.
https://www.google.com/amp/s/m.tuttospo ... e_e_a_1_90
Ovo je npr prvo izašlo kad sam guglo. Apsolutni favorit.
https://www.google.com/amp/s/m.tuttospo ... e_e_a_1_90
Ovo je npr prvo izašlo kad sam guglo. Apsolutni favorit.