English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Sramota je ovo sto je Bruno odigrao dans, KDB i on vidi se ta razlika u klasi. Bruno je nekako Coutinho tip zvijezde, dolaze brojke do izražaja jer su svi smeće oko njega.
COYG
COYG
bissaka i glavonja placeni 140m zajedno
posao stoljeca

posao stoljeca
Kakvu utakmicu Brujne odigra... preorao teren i uz to zabio 2 gola i podijelio asistenciju. Vratio je top formu, nema zime. 

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Jao Pepa, ovo je personal 

7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Što to nisi avatar promijenio?
#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
Niko od vas nije bio konkretan u prihvatanju ponude. Valjda ste čekali ovo kolo da procijenite situaciju.

Stoji što se mene tiče. Poslije 38. kola ako budete Top4 šalji avatar za sljedeću sezonu.
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Ma unitedovi bekovi nemaju pomoć i tu puca odbrana kad stoper preuzima.
Sancho je dosao iz ekipe gdje nije igrao odbranu kao i bruno..elanga je još mlad,pogbi se neda
Sancho je dosao iz ekipe gdje nije igrao odbranu kao i bruno..elanga je još mlad,pogbi se neda
Kako nije, kad ti je @topnik replicirao. On uživa u tim igricama.AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 00:19Niko od vas nije bio konkretan u prihvatanju ponude. Valjda ste čekali ovo kolo da procijenite situaciju.![]()
Stoji što se mene tiče. Poslije 38. kola ako budete Top4 šalji avatar za sljedeću sezonu.

A druga stvar, rekao si da Arsenal neće ni pomoću tri zaostale utakmice doći ispred Junajteda na tabeli, tako da si već izgubio. Ponuda se nije odnosila na kraj sezone.

#Voajeroljupci na respiratorima.
Bilo bi dobro da nastavi u ovom ritmu, to bi bilo strasno pojacanje Cityu pred finis sezone.
Realno bio je dobar period u kanalu, ocajna forma ali evo vraca se, danas odradjeno puno posla i bez golova i asistencija, svugdje ga je bilo.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Nije stoperica kriv
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Uvijek nakon što pogledam tekmu Uniteda bude mi laške gledati našu ligu i lakše mi se nositi s činjenicom da istu intenzivno pratim.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Koga pratis intenzivnije, nasu ligu ili United? 

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
AlanSmith14 je napisao/la: ↑07 mar 2022, 00:19Niko od vas nije bio konkretan u prihvatanju ponude. Valjda ste čekali ovo kolo da procijenite situaciju.![]()
Stavi brokulu na avatar
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Maroon1946 i 4 gosta.