Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Mislim, ne trazi se od panjeva tipa Pelegrini, Rugani, Berna da izmisljaju neke akcije ali Loka, Rabio, Artur nisu u stanju drzati vezni red niti poslat jednu dugu loptu u prostor s tim da Morata i Kuardado koji je do sad igrao naprijed nisu aman zaman radili neka utrcavanja. Haj vidjet cemo do kraja kako ce se ovo zavrsit 

Allegri ostao u 2015 godini otprilike. Zaista trener s kojim se ne može na duze računati, doslovno će biti dobar ako mu se 600M eura potroši, ali uvjeren sam da bi tada i ja bio dovoljan kao trener.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Spezia mi baca na Shakhtar iz Donjecka kako stoje na terenu. Ljudi su zasluzili bar jedan gol.
*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Ljudi du zasluzili da nas dobiju i to bez razmisljanja.. ja ne znam ko od napadaca zeli igrati ovu Allegriovsku igru?
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Kakvo je ovo sudjenje 

1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
Ovo je nesto najgore sto sam u zivotu gledao ..fuj
Izbacuje Vlahovica a ulazi Kean? Kakve to ima fajde? Kad ti je igra sranje..
Pa dobro, ovo da igramo na rezultat to stoji ali ne i protiv faking Spezie koja ti 40 minuta skoluje ekipu 

Rabiot je uz Kulusevskog najgori igrač koji je došao u zadnjih 10 godina. Skandal od igrača.
Sad ce se pisati 14 tekmi bez poraza i sl., ali ovo je grozno.
Jbt ovo su tekme koje se 4-0 dobijaju. Neka Vlahovic zapamti kada ce 20 preci u ovom dresu.
Sad ce se pisati 14 tekmi bez poraza i sl., ali ovo je grozno.
Jbt ovo su tekme koje se 4-0 dobijaju. Neka Vlahovic zapamti kada ce 20 preci u ovom dresu.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 mar 2022, 19:54, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Koliko je Rabiot los toliko je i nasa igra od pocetka.. nesto najgore i dosadnjije sto sam gledo
kao protiv Fiorentine i veceras nezasluzna pobjedna. Ukupno 3 suta u okvir gola u 180 min. i o cemu vise da pricamo. 

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Tako je, 14 utakmica bez poraza. - 6 ako se ne varam sa ovakvim skartom od ekipe.
Rabiota sto prije kutarisati. A Bogami i Arthura dok ima ikakvu cijenu, jer sve sto pruza je polovican ucinak. Kao Rabiot nekada. Step by step.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- IlCapitano
- Kontakt:
Ne interesuje me kako, kad, gdje, ko, s kim, protiv koga. Samo što više pobjeda uzeti, ući u LP i od ljeta ozbiljnije stvari da se rade
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Odradjeno. Arthur i Rabio pokazali malo energije,ostali kao da su natjerani na utakmicu. Napokon 6dana pauze, da svi dodju do sebe. Idemo dalje.
Max Allegri
-
- Kontakt:
@Italia
Vol 39836383
Šta reći na današnji antifudbal mistera,šta reći na to da te Spezia školuje?
Vol 39836383
Šta reći na današnji antifudbal mistera,šta reći na to da te Spezia školuje?
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Cime te skolovala? Uzela 3 boda? Izbacila iz lige? Ponizili nas igrom? Igrali koliko im se dalo da igraju, sa ovih zadnjih 10 minuta gdje se pokazala mentalna nesposobnost. 3 boda idemo dalje.RAGIBIZSTRMINA je napisao/la: ↑06 mar 2022, 19:59@Italia
Vol 39836383
Šta reći na današnji antifudbal mistera,šta reći na to da te Spezia školuje?![]()
-5* ipak
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Igru brisi bodove pisi, ako nista 200 minuta bez primljenog gola
.
Glupost je da strepis u zadnjim minutama i nisi sposoban zadnji 15tak minuta kontrolisati utakmicu protiv Spezie, ali suvisno je pisati.

Glupost je da strepis u zadnjim minutama i nisi sposoban zadnji 15tak minuta kontrolisati utakmicu protiv Spezie, ali suvisno je pisati.
1992-1995 nikad zaboraviti...
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
15 ili 45 

Ako cu gledati samo rezultat onda imam livescore ...jbm ti ovakav Juventus ...ne bi za ovo dao ni 2 marke da uzivo gledam
- IlCapitano
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.