FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovo je teski smjehotres kako ne znaju zatvorit utakmicu i kako glupo lopte gube. Onaj Dest definitivno nije sav svoj.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
Poluvrijeme se ne broji.1921boy je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Xavi je danas izvršio pet izmjena u četiri različita vremenska intervala, ako se ne varam pravilo je u tri vremenska intervala. Nadam se da nećemo podleći nekim sankcijama. Ako je pravilo u međuvremenu promijenjeno neka neko napiše.
Ferran - 46
Nico - 69
Depay i Adama - 75
Dest - 85
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nevjerovatno koliko problema kod prekida.
Onaj golman Elchea je skinuo 5,6 golova danas. Ferran je trebao zabiti hattrick, ali ne zna jbg.
Bitna 3 boda.
Onaj golman Elchea je skinuo 5,6 golova danas. Ferran je trebao zabiti hattrick, ali ne zna jbg.
Bitna 3 boda.
Zadnja izmjena: let3, dana/u 06 mar 2022, 18:19, ukupno mijenjano 1 put.
Hvalamiky_hz je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:17Poluvrijeme se ne broji.1921boy je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:12Xavi je danas izvršio pet izmjena u četiri različita vremenska intervala, ako se ne varam pravilo je u tri vremenska intervala. Nadam se da nećemo podleći nekim sankcijama. Ako je pravilo u međuvremenu promijenjeno neka neko napiše.
Ferran - 46
Nico - 69
Depay i Adama - 75
Dest - 85

Rodjeni su pitarske picke!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Ovo je čist faul bio nad Adamom, ali garant ovaj htio da kompenzuje, pa nije svirao.
Apsolutno zaslužena pobjeda. Jeste da je igra bila nešto lošija, ali ponavljam, ovo se davno moglo riješiti da je De Jong bio prisebniji u prvom dijelu, te da nije bilo glupe greške Pedrija. Evo još jednom se pokazalo da Ferran jednostavno mora da igra. Riješiće on taj problem s realizacijom, ali kad god on igra, opasniji su duplo. Evo i danas je ušao, pa ima tri dobre šanse, jer momak ima strašnu kretnju i osjećaj za prostor. On mora biti u prvih 11, a vjerovatno je to i Xavi uvidio. Također, Adama i Depay su donijeli novu svježinu u napadu, zato je odlična stvar što se može ovoliko rotirati u napadu. Obavezno se veća šansa mora dati i Depayu, veoma dobar igrač. Svaka mu čast na izvedenom penalu, ondje bi se svi usrrali, a on hladan k'o špricer.
Aubameyang je odigrao katastrofalno. Pedrija je davno trebalo izvesti, jer je danas bio užasan. Ne kontam njegovo forsiranje ovoliko, ali možda je Xavi mislio da može neku magiju izvesti do kraja, te da dosta pretrči i pokrije.
Odbrana je bila opet najgora i ona dok se ne rekonstruiše, neće biti bolje.
Još jedna pobjeda, znači će ovaj comeback za dodatno samopouzdanje. Nisam ni imao sumnju da će se preokrenuti, ova ekipa je vratila taj osjećaj i pokazala da to može. Elche simpatična ekipa, dobro su se držali.
Apsolutno zaslužena pobjeda. Jeste da je igra bila nešto lošija, ali ponavljam, ovo se davno moglo riješiti da je De Jong bio prisebniji u prvom dijelu, te da nije bilo glupe greške Pedrija. Evo još jednom se pokazalo da Ferran jednostavno mora da igra. Riješiće on taj problem s realizacijom, ali kad god on igra, opasniji su duplo. Evo i danas je ušao, pa ima tri dobre šanse, jer momak ima strašnu kretnju i osjećaj za prostor. On mora biti u prvih 11, a vjerovatno je to i Xavi uvidio. Također, Adama i Depay su donijeli novu svježinu u napadu, zato je odlična stvar što se može ovoliko rotirati u napadu. Obavezno se veća šansa mora dati i Depayu, veoma dobar igrač. Svaka mu čast na izvedenom penalu, ondje bi se svi usrrali, a on hladan k'o špricer.
Aubameyang je odigrao katastrofalno. Pedrija je davno trebalo izvesti, jer je danas bio užasan. Ne kontam njegovo forsiranje ovoliko, ali možda je Xavi mislio da može neku magiju izvesti do kraja, te da dosta pretrči i pokrije.
Odbrana je bila opet najgora i ona dok se ne rekonstruiše, neće biti bolje.
Još jedna pobjeda, znači će ovaj comeback za dodatno samopouzdanje. Nisam ni imao sumnju da će se preokrenuti, ova ekipa je vratila taj osjećaj i pokazala da to može. Elche simpatična ekipa, dobro su se držali.
Više "sreće" nego pameti. Kao i inače kada vam sudi gospodin Hernandez. Znate i sami da je navučena pobjeda.
Ova ekipa pod vodstvom žutog holandskog kloca, nikad ne bi preokrenula ovakvu utakmicu ! Ne samo to, već izgubila većom razlikom.
Šta znači trener.
Šta znači trener.
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Pobjeda vise nego zasluzeno, Elche moze biti sretan da nije zavrsilo 3-4 razlike,
Ferran mi je strašno drag igrač, jest da je u dvije utakmice mogao dati 6 golova ali popravit će se i realizacija.
Don't hate what you don't understand.
Uvjeren sam kad jednom pročepi da će zabijati kao na traci. Postali smo puno opasniji kada je on ušao u igru. Definitivno ima puno prostora za napredak ali treba ga istrpiti.
Super se pozicionira, otvara se za saigrače, dribla, asistira samo da poradi još na realizaciji i nema sumnje da će nam puno, puno značiti u narednim godinama.
Gledajući ovu utakmicu, vidio sam da Barca trenutno ima lijepo popunjen Roster. Konačno imaju klupu na kojoj je 3-4 igrača koji bi mogli promjeniti tok. Ferran mi je fantastičan i super se uklopio. Xavi je za ovo kratko vrije puno napravio i zaista se radujem idućoj sezoni. Možda treba pod moranje odbranu pojačati, a napad je i više nego dobar trenutno (raznolik sa niskim tehnički jakim igračima a i igračima koji dobro igraju glavom kad se ganja rezultat ili bunari). Tako da se ja pitam odbrana bi bila broj 1 na svim pozicijama da se pojača.
- jasonstatham
- Kontakt:
Dobro je. Tri boda. Ne mogu svaku trpati četiri, mada su četiri bila sasvim realna. Sve kontam evo opet sranja, Granada ili Osasuna. Loša, jako loša igra, ali izvukli su se. Večeras Betis, Atletico, kokice i iks.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Mora se odbrana pojačati na ljeto, MORA. Uostalom, ne sekiram se, i Xavi to sigurno vidi, nije budala da ne vidi da se puca po šavovima i protiv najlošijih ekipa. Više bih volio da se uloži u remont odbrane i dovede dobra štoperčina nego što bih volio vidjeti Hallanda.
Lično su mi želje Sven Botman i Gleison Bremer, pogotovo ovaj drugi. Jeste da su ih već pikirali Milan, Inter i Chelsea, čini mi se.
Christensen, Bremer, Azpilicueta i Gaya - odbrana
Kessie - sredina
Ovim bi ja bio i više nego zadovoljan, uz rješavanje ostatka škarta.
Lično su mi želje Sven Botman i Gleison Bremer, pogotovo ovaj drugi. Jeste da su ih već pikirali Milan, Inter i Chelsea, čini mi se.
Christensen, Bremer, Azpilicueta i Gaya - odbrana
Kessie - sredina
Ovim bi ja bio i više nego zadovoljan, uz rješavanje ostatka škarta.
Tello u zadnjim sekundama prvog poluvremena zabija gol za 1:1 protiv Atletica.
Čovjek preporodio ekipu. Kad se samo sjetim sumornog oktobra i 10. mjesta.- Četiri uzastopne pobede
- Osam mečeva bez poraza (šest pobeda i dva remija)
- Neporaženi u La Ligi od decembra/prosinca
- Trenutno na trećoj poziciji uz meč manje
Xavijeva Barça!
Naravno da će doći i porazi, kad će ga popljuvati dežurni kritičari, ali ovo je impresivno kako je za kratko vrijeme transformisao ekipu gubitnika

- GalileoGalilei
- Kontakt:
Bennacer iz Milana se ubio za Barcin stil, još jedna odlična partija večeras.
Ako je tacnoKatalonski Sport piše da će Christensen ovog tjedna i službeno postati novi igrač Barcelone. Danac je prošao prvi dio medicinskih testova i danas će obaviti i ostatak provjera.
Stoper će u Barcelonu doći bez odštete krajem sezone iz londonskog Chelseaja. Mnogi mediji pišu da će ugovor s katalonskim divom potpisati na pet idućih godina.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.