English Premier League
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: English Premier League
Dosli smo do onog dijela ciklusa u Arsenalu kad je Arteta dobar i omladina igra 
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Vrijeme je i da Ragnick pokaže kvalitet i napravi sebi ime na Otoku.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Arteta je obično smeće od trenera a Arsenal ima dobru ekipu.
Bolju od WHama i od Totenhema. Od Uniteda ne, ali United ima drugih problema između ostalog i ovaj današnji problem.
Bolju od WHama i od Totenhema. Od Uniteda ne, ali United ima drugih problema između ostalog i ovaj današnji problem.
41:34
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Pa i čekićari i kokoške su bolje od uniteda.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Elanga i Sancho rješavaju derbi 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
AlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:51Pa isto to ja govorim za Arsenalove tri zaostale s obzirom na protivnike.topnik1 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:40Manchester sada moze odigrati jos dvije tekme(s obzirom ko su im protivnici) opet bi bili dva boda ispred Arsenala ali sa 5 utakmica viseAlanSmith14 je napisao/la: ↑26 feb 2022, 18:33
Dva boda ispred Arsenala je sasvim dovoljno da se i nakon vaše 3 zaostale utakmice ostane u Top4.![]()
To je bila moja računica koja je dovela do ''definisanih Top4''.![]()
![]()
![]()
@bega_afc ... više ja vjerujem u vaš neuspjeh nego u Unitedov uspjeh. Naći ćete vi način da završite van Top4.
Ne kladim se. Ali eto može u avatar za cijelu narednu sezonu. To je blaže od odlaska s foruma.![]()

#Voajeroljupci na respiratorima.
Narod koji ne zna da poštuje svoju prošlost, nema ni svoju budućnost!
5 komada ce united primiti.
Ispucali su svu srecu dosad pa ce danas biti redaljka: sterling, bruyne, mahrez, sterling, zinchenko.
Ispucali su svu srecu dosad pa ce danas biti redaljka: sterling, bruyne, mahrez, sterling, zinchenko.
CPOJ
Da vidimo hoce li nas plavio dio Mancestera izdati opet
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- feniksptica
- Kontakt:
U vožnji su, vidjet' ćemo hoće li stići za dva sata.
Štaeovo, Pogba napadač? 
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Očepilo.
Žuti ubija 
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
SM to the R.
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
🔴 Zvijezda Gradačac
🔴 Manchester United
🟢 SS.ba liga | Joint FC
Glup
Gluplji
Ja koji sam vjerovao iole u samoprozvanog trenera
Gluplji
Ja koji sam vjerovao iole u samoprozvanog trenera
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Polahko, tek je pocelo
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Oliver sudi derbi tako sto prekida igru svako pola minute, koji debil