kelly--skrtel---agger----johnson
-meireles-gerrard--lucas
kuyt suarez
carrol

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
------Lucas------ILoveLFC je napisao/la:reina
-meireles-gerrard--lucas
kuyt suarez
carrol
Zašto je ofanzivno ? Pa jedan destruktivac i dva kreatora ispred.LFC_LAVOV je napisao/la:------Lucas------ILoveLFC je napisao/la:reina
-meireles-gerrard--lucas
kuyt suarez
carrol
Meireles-Gerrard pre ofanzivno
Rizah je napisao/la: Long live the King
monoloze nemoj molim te svaki put unosit neki pesimizam pusti nas da uzivamo, nije to toliko teskoMonolog je napisao/la:Čestitke na pobjedi, Meireles se probudio(u ovom trenutku je on taj koji drži Liverpool). Nisam očekiv'o golijadu, Stoke je ekipa koja se prilično dobro brani, a kako ste vi ostali bez Torresa te krenuli u meč sa Kuytom, onda se moglo i pretpostaviti da će odluka pasti u 2. poluvremenu.
Što se tiče tekme, Begović me oduševio intervencijama, a drago mi je da je Suarez zabio na prvom meču(iako je ono moralo biti mnogo bolje, jer da je bio bilo koji drugi igrač u defanzivi, ono ne bi bio gol), te da Liverpool konačno liči na nešto.
No u nedjelju je pravi ispit, a s obzirom da je Chelsea dig'o formu, imam osjećaj da ćete se ipak morati vratiti kući kratkih rukava.
Eh nek si mu rek'o svaka ti cast. On vazda nesto misli da cemo mi vako, da cemo nako. Sta me boli neka stvar za Chelsea i za nedjelju. Ja sam vidio svasta lijepo nocas i to me interesuje.Mure_LFC je napisao/la: monoloze nemoj molim te svaki put unosit neki pesimizam pusti nas da uzivamo, nije to toliko tesko![]()
ma nije to ni bitno ko je u kakvoj formi. to je sad vise od obicne utakmice. ja bi bio zadovoljan i bodom.Monolog je napisao/la:Čestitke na pobjedi, Meireles se probudio(u ovom trenutku je on taj koji drži Liverpool). Nisam očekiv'o golijadu, Stoke je ekipa koja se prilično dobro brani, a kako ste vi ostali bez Torresa te krenuli u meč sa Kuytom, onda se moglo i pretpostaviti da će odluka pasti u 2. poluvremenu.
Što se tiče tekme, Begović me oduševio intervencijama, a drago mi je da je Suarez zabio na prvom meču(iako je ono moralo biti mnogo bolje, jer da je bio bilo koji drugi igrač u defanzivi, ono ne bi bio gol), te da Liverpool konačno liči na nešto.
No u nedjelju je pravi ispit, a s obzirom da je Chelsea dig'o formu, imam osjećaj da ćete se ipak morati vratiti kući kratkih rukava.
Takvi nam igrači trebaju,a ne manekeni kao što je Torres.OTNYS_YNWA je napisao/la:Meireles ima 27 godina, još 4 sezone na vrhunskom nivou a onda nazad u Portugal kao jedan od igrača koji je
najviše doprinio savremenom Liverpoolu.
Ono što nam je trebalo smo sigurno dobili u Carrollu i Suarezu, pravi borci koji će se vraćati po loptu, bez imalo
bojaznosti okrenuti prema golu i probati ugroziti golmana.
najbolje je kad covjek ovako na kraju posta sam sebi uputi kritikuvolimliverpool je napisao/la:Pa ljudi moji,jeste li vidjeli tog momka?
Jeste li vidjeli tu njegovu borbenost?Ja mislim da Suarez za jednu utakmicu pretrči više nego Torres za tri.![]()
Pa momka ima na sve strane,brate moj.Samo jednu grešku je napravio kada nije primio loptu kod aut linije.Vidim niko ne spomenu njegovu fintu?
Ono je sjajan dečko,ono je igračina.Suarez je bolji igrač od Fernanda Torresa.
Sjetite se samo mog posta nakon što sam čuo da je došao.Ovaj igrač ne može biti flop.Nema šanse da to bude.
Hvalio sam ga nenormalno,ali to je veliki majstor.
Možete samo da zamislite tandem Suarez-Carrol.Suarez "malac" koji trči i bori se na sve strane,Carrol dobar u skok igri i spušta mu lopte.Samo možete to da zamislite,ljudi moji.Mašina će da melje sve redom,citiram nekoga gore.
Euforija nam je uvijek bila problem,ne treba se uzdizati u nebesa,ipak igramo protiv preporođenog Chelsea i bit' će teško pobijediti.
Mislim da treći put ponavljam da je neko na Facebooku,na stranici Liverpoola,rekao da Carrola neće biti još jedan mjesec.
YOU'LL NEVER WALK ALONE.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.