Juventus FC
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Sve preko 8M je previse za Dybalu u ovom trenutku, i to mu je puno, ali kao kapiten ekipe, i ako zeli ostati u Torinu treba ga ispostovati.
Ako ce otici u rivala ili negdje drugo za 1-2 M koga hebe, previse se njemu dala prilika da bi se natezao ovoliko.
Sam treba da je realan, da je zadnji par sezone previse van terena da bi uzimao vise.
Ako ce otici u rivala ili negdje drugo za 1-2 M koga hebe, previse se njemu dala prilika da bi se natezao ovoliko.
Sam treba da je realan, da je zadnji par sezone previse van terena da bi uzimao vise.
1992-1995 nikad zaboraviti...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
FC Ljuta Krajina
FC Ljuta Krajina
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ako ode ide gdje mu je i mjesto, mentalni patuljak.
Nece nedostajati ni sekunde, samo je problem sto nas je vukao za nos u smislu da se prije 2,3 sezone mogle uzeti pare a sada je za dz.
Kod mene je otisao u Man City.
Kakvo kvalitetno iskrivljivanje istine i mitomanija po uzoru na ove komsijske proruske mitomanske teorije.
Nije te zavlacio jer jos uvijek otvoreno i direktno zeli ugovor sa ekipom.
Najveca zvijezda kluba odbio da bude prodan, vec da ostane i izbori se sa idiotima koji su planski unistavali (i unistili) klub. Vratio se i iskljucivo zbog njega i njegovih golova/asistencija smo uzeli posljednji Scudetto.
Dan danas ceka ugovor, iako ima mogucnost da debelo naplati ugovor od neke druge ekipe, koja bi, kao nekad Juventus, za besplatnog igraca ponudila ogromne novce i na platu i na menadzera. On jos uvijek nije nista dogovorio, vec ceka ugovor sa Juventusom.
Da li ce otici ili ne, nemamo pojma i mozemo samo pusiti ovu jeftinu novinarsku pricu na kojoj ljudi zaradjuju, a mi im pomazemo u tome. Ali pricati da te zavlacio, da je nesto lose uradio, radi. Nemoj da se tim glupostima bavimo. Sve sto je imalo ikakvog kvaliteta (a da nije rodom iz Italije) je Juventus dozivjelo kao prolaznu stanicu i cim su ostvarili odredjene ciljeve, uspjesno su se zaputili u neke nove avanture:
1. Vidal
2. Pogba
3. Tevez
4. Morata
5. Ronaldo
6. Cancelo
7. Dani Alves
8. Coman
Pjanica smo uspjeli otjerati zbog ove brazilske greske, samo jos Dybalu nismo uspjeli unistiti/prodati. Dozivamo nekakvog Rominog kvaziigraca koji je dozivio 30 povreda iako nije ni napunio 21. godinu. Zasto ? Drazi nam je Romin potencijal (sa debelom historijom povreda) koji nema ni dvocifren broj golova, od nekog ko nam je donosio titule i titule

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
Arthur > Pjanic, bar danas, a i tad kad je bila razmjena, nikakvo tjeranje nego dobar posao. Valjda Pjanicev nivo pokazuje.
Cancelo > Lichtsteiner, ono što Portugalac igra zadnje 2,5 sezone Lichtsteiner ne bi za 2 zivota.
Sto se tice Dybale, neostvaren igrač, sa i bez povredama, ni blizu se nije razvio kao sto je bilo očekivano, ide 29 godina. S druge strane, Zaniolo je najveći Italijanski talent unazad par godina i definitivno se mora uzeti u obzir. I Dybala je injury prone, ali bar Zaniolo spreman moze odigrati cijelu utakmicu da ne dise na skrge. Da je ovo prije 4-5 godina rekao bih ne kada su italijanski igrači bili nikakvi, sada ima smisla okrenuti se domacoj školi.
Cancelo > Lichtsteiner, ono što Portugalac igra zadnje 2,5 sezone Lichtsteiner ne bi za 2 zivota.
Sto se tice Dybale, neostvaren igrač, sa i bez povredama, ni blizu se nije razvio kao sto je bilo očekivano, ide 29 godina. S druge strane, Zaniolo je najveći Italijanski talent unazad par godina i definitivno se mora uzeti u obzir. I Dybala je injury prone, ali bar Zaniolo spreman moze odigrati cijelu utakmicu da ne dise na skrge. Da je ovo prije 4-5 godina rekao bih ne kada su italijanski igrači bili nikakvi, sada ima smisla okrenuti se domacoj školi.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
-
- Kontakt:
Zaniolo kvazi igrač,daj dobro je više
SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Dybala je uno di noi, i tu nema polemike, price, diskusije.Italia je napisao/la: ↑06 mar 2022, 14:59Kakvo kvalitetno iskrivljivanje istine i mitomanija po uzoru na ove komsijske proruske mitomanske teorije.
Nije te zavlacio jer jos uvijek otvoreno i direktno zeli ugovor sa ekipom.
Najveca zvijezda kluba odbio da bude prodan, vec da ostane i izbori se sa idiotima koji su planski unistavali (i unistili) klub. Vratio se i iskljucivo zbog njega i njegovih golova/asistencija smo uzeli posljednji Scudetto.
Dan danas ceka ugovor, iako ima mogucnost da debelo naplati ugovor od neke druge ekipe, koja bi, kao nekad Juventus, za besplatnog igraca ponudila ogromne novce i na platu i na menadzera. On jos uvijek nije nista dogovorio, vec ceka ugovor sa Juventusom.
Da li ce otici ili ne, nemamo pojma i mozemo samo pusiti ovu jeftinu novinarsku pricu na kojoj ljudi zaradjuju, a mi im pomazemo u tome. Ali pricati da te zavlacio, da je nesto lose uradio, radi. Nemoj da se tim glupostima bavimo. Sve sto je imalo ikakvog kvaliteta (a da nije rodom iz Italije) je Juventus dozivjelo kao prolaznu stanicu i cim su ostvarili odredjene ciljeve, uspjesno su se zaputili u neke nove avanture:
1. Vidal
2. Pogba
3. Tevez
4. Morata
5. Ronaldo
6. Cancelo
7. Dani Alves
8. Coman
Pjanica smo uspjeli otjerati zbog ove brazilske greske, samo jos Dybalu nismo uspjeli unistiti/prodati. Dozivamo nekakvog Rominog kvaziigraca koji je dozivio 30 povreda iako nije ni napunio 21. godinu. Zasto ? Drazi nam je Romin potencijal (sa debelom historijom povreda) koji nema ni dvocifren broj golova, od nekog ko nam je donosio titule i tituleKao sto je Demiral vredniji od Bonuccija, Cancelo od Lichtsteinera itd.
U vrijeme kad su odlazili pogba, cancelo, vidal....sigurno da je mogao i on, tj imao je ponuda sigurno i htio je ostati.
To sam siguran ko u ovaj snijeg sto gledam.
Medjutim, ostao je, nudilo mu se, kolko (ko to zna, sto kazes) 7,8,9...miliona, bonusi, kapiten, 10ka...on odbija, ugovor izlazi, on trazi vise....
Ok, i ja da sam menadzer i vidim platu ramseya, rabiota...trazio bih vise itd.
Medjutim broj 2, ne pricam ja o ugovoru i lojalnosti, ja pricam (mislim, imam pravo) da je on zavrsen igrac (na moju ogromnu zalost, jer ga volim(o) vise od mnogih drugih koji su mozda i vise zasluzili, ali vrijeme odradilo svoje.
Sa te , igracke, strane gledano, zavukao nas je sa enormno malim brojem utakmica, enormno losim prosjekom kvaliteta igara kada je i bio tu. I zbog toga , SAMO ZBOG TOGA, mislim da je vrijeme za jedan ultra prijateljski razlaz. Eee, ako to uzmem u obzir, smatram da se to moglo uraditi prije 2 godine i uzeti 50,60 miliona.
Ali da ne bude general poslije bitke, ok, vrijedilo je pokusati ga oziviti, nije upalilo...nema svrhe vise pokusavati.
Ovo nije okretanje istine, ovako stoji istina.
Nemamo od dybale hajra.
Zaniolo nikakvo rijesenje (ranije sam pisao svoje misljenje o acl igracima)
Ako dybala ostane, super.
Ako ode, steta sto nemamo para dovesti novu desetku.
To su cinjenice.
- akisarajevo92
- Kontakt:
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ovo za Dybalu samo da se nesto pise. Poznato je da igraci koji u Juventusu ne produze 18 mjeseci prije isteka ugovora i ne ostanu. Kada je zadnja godina ugovora i ne pokusava se produziti. Ali samo da mediji piskaraju. Zna se da ce u Inter godinu dana.
-
- Kontakt:
Znaci osim poklona od njihovog golmana kao uvijek igra je ispod nivoa?
-
- Kontakt:
Ljudi nas uce Kako se treba igrati. Mi ne znamo izvesti lopte Gore Kako treba. Sve nekakve visoke lopte a da ne govorim za tempoJuventinoVero je napisao/la: ↑06 mar 2022, 18:38Imali smo jednu finu kontru, ali golman skinuo juanu
A gdje nam je vezni red? 

Sad ce neko reci da nam fali pola ekipe ..
Gledaj ne znamo ni kontre izvesti nego izgubismo loptu.. svasta
Nisu u stanju protiv Spezie igrat. Kadar ne treba ni komentarisat. Ili ovako zelimo igrat, ne znam

Pacov zvani bunker mrtvi
ne postoji kohezija izmedju sredine terena i napadaca, i ovi par kontri i poluprilika koje kreiraju po utakmici tako lahko prodaju da se ponekad zapitass dali uopste treniraju zajedno. Ovaj fudbal koji pruza Alegrijeva ekipa je toliko ocajan da ne postoji ekipa koja se moze porediti sa ovim Juventusom. Ovo malo navijaca sto dolazi da gleda antifudbal ce uskoro otjerati.
Proslo kolo nas fiorentina oducila od fudbala, evo danas i slabasna Spezia drzi egal i vrlo lahko mogu do jednog boda.
Alegri out
Proslo kolo nas fiorentina oducila od fudbala, evo danas i slabasna Spezia drzi egal i vrlo lahko mogu do jednog boda.
Alegri out

*38* SCUDETTI VINTI SUL CAMPO*
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.