FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Otkaz je trebao biti nakon pita na Tušnju, ali da ne bi bilo kasno, već sutra mu uručiti 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Strucnjak je opet vratio Civu na stopera i evo ne moze ae sastavit s loptom. Cak je i za gol kriv. Idi idi neznalice
Volim tebe, više od sebe
Bilo je vrijeme još u avgustu, samo ljudi su slijepi pored očiju. Protiv pita na Tušnju je pokazao svu svoju limitiranost.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Zizovic ocigledno ima fetis da igrace stavlja na pozicije koje ne znaju igrati
Jedan grad, jedna ljubav!
-
- Kontakt:
Ako iko ovo iz uprave prati, oni sa ovom neznalicom vec danas moraju zavrist. Inace ce otjerat i ovo malo raje sa Tusnja. Za 40 min mi priliku nismo napravili.
Volim tebe, više od sebe
Ma kad ti nemaš šuta za 40 min sve ti je jasno. Igra se svela na golmana i zadnju liniju i to je to nešto se proba naprijed al ili izgube loptu ili je opet vrate nazad FUJ
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
-
- Kontakt:
Volim tebe, više od sebe
Nije mi nikako jasno, kako sam praktično jedini vidio gdje će ovo sa bezmudim voditi. Od 3-4. kola, dok smo pobjeđivali, vidjelo se da čovjek ne zna. Mnogi ste me napadali, ne zamjerim, ali brate ovo je bilo očito da čovjek nema koncepciju.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
ja se uvijek slazem sa tobom
Malo nas je I sreca pogledala jer smo igrali sa 2 totalno nespremne ekipa koje nisu imale ni kadar a i nisu trebale bit u PL(leotar i radnik) malo I srece, al ovo sad sto gledamo je realnost
Ovo sto sam vidio je bogu plakat et.. Sta su oni radili mjesec dana na pripremama
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
kad sam ja pisao da Sloboda na srecu cupa rezultate ovdje haos bio
nego ako ne preokrenemo danas, vrijeme je. Ne moze jedna pobjeda u 16 utakmica, najlakse je krenuti od trenera i najbezbolnije.
dati nekom priliku da se uigra malo sa ekipom kroz Zrinjski i uzvrat kupa pa onda krenuti
nego ako ne preokrenemo danas, vrijeme je. Ne moze jedna pobjeda u 16 utakmica, najlakse je krenuti od trenera i najbezbolnije.
dati nekom priliku da se uigra malo sa ekipom kroz Zrinjski i uzvrat kupa pa onda krenuti
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Kod rahmetli Sakiba ova taktika je prolazila,golman Mujkic izbije,a u napadu si imao dvojicu koja su se znala zagraditi i primit loptu,a nekad su znali postici gol (Mujic i Tosunovic).. a sad nemas trenera kako treba,a pogotov napadaca ,koji jedva sutne loptu do protivnickog golmana..
Nadam se danas porazu samo ako ce Secer i Nino otpustit Zizovica .
Nadam se danas porazu samo ako ce Secer i Nino otpustit Zizovica .
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
I da, imamo prilično bolju i talentovaniju ekipu, od ovog posušja i sličnih, ali to se ni u jednoj utakmici ove sezone nije vidjelo. Kreten ne zna izvući najbolje od njih.
Da ne govorim, kolika bi nam trebala biti prednost što je ekipa za naše prilike dugo na okupu. I umjesto da budu uigraniji, sve nam je gora igra.
Ne bi me iznenadilo da ga igrači bojkotuju...
Da ne govorim, kolika bi nam trebala biti prednost što je ekipa za naše prilike dugo na okupu. I umjesto da budu uigraniji, sve nam je gora igra.
Ne bi me iznenadilo da ga igrači bojkotuju...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Katastrofa ziva, sta si radio na pripremama Zizovicu konjino.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.