Svaka čast realno, smije li se znati šta si slavio?
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- Bersaga
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
- NotOccasionalFan
- Kontakt:
Jaaaa volim taj sex!
Da nisi kakav sampanjac čelo otvarao
Svaki od njih je jučer ginuo za loptu što me najviše obradovalo, Hajdarevic i Galić jučer klasa.
-
- Kontakt:
Iskreno se nadam da je vama, koji niste imali opravdan razlog da izostanete, bar malo žao što niste došli da podržite klub sinoć. Igrače koji srcem igraju, grupu koja je na jednom visokom nivou i ljude iza kulisa koji se nekako bore da držimo glavu iznad vode. 9000 je super brojka ali smo morali malo bolje.
Hajdar, Galić, Coca i Hodžić po meni, iako je nezahvalno izdvajati bilo koga poslije onakvog pristupa. Mislim da je Edis, poslije odličnog poluvremena, pogriješio sa izmjenama, pogotovo sa izbacivanjem Mekića. Dobro se na kraju završilo, a bilo je dosta dosta prostora za nas. A i starci su zaplesali u par navrata, pogotvo Štilić sa svojim bravurama dok je imao kuveta.
Odličan derbi, bravo momci!!!
Hajdar, Galić, Coca i Hodžić po meni, iako je nezahvalno izdvajati bilo koga poslije onakvog pristupa. Mislim da je Edis, poslije odličnog poluvremena, pogriješio sa izmjenama, pogotovo sa izbacivanjem Mekića. Dobro se na kraju završilo, a bilo je dosta dosta prostora za nas. A i starci su zaplesali u par navrata, pogotvo Štilić sa svojim bravurama dok je imao kuveta.
Željezničar za život cijeli!
Mislim da se Mekić žalio na povredu pa je zbog toga zamijenjen.SudoHusika je napisao/la: ↑06 mar 2022, 11:46Iskreno se nadam da je vama, koji niste imali opravdan razlog da izostanete, bar malo žao što niste došli da podržite klub sinoć. Igrače koji srcem igraju, grupu koja je na jednom visokom nivou i ljude iza kulisa koji se nekako bore da držimo glavu iznad vode. 9000 je super brojka ali smo morali malo bolje.
Rodjeni su pitarske picke!
Izgubise ti divovi druze na celu sa "gazdom" Mirvicem kojem se divis.Tesko jutro za tebe,ali ne od mahmurluka.
Nadam se da klub nece platiti ni firmu koja je zaduzena za obezbjedjenje kao ni policiju, jer nisu radili svoj posao. Katastrofa teska koliko je propusta napravljeno.
Dervi je pokazao zasto je tekma kakva jeste i da se sa borbom, voljom i zeljom moze uvijek pobijediti. Nadam se ovakvom pristupu u svakoj tekmi.
Dervi je pokazao zasto je tekma kakva jeste i da se sa borbom, voljom i zeljom moze uvijek pobijediti. Nadam se ovakvom pristupu u svakoj tekmi.
Prvak NR BiH: 1946
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Prvak Jugoslavije: 1972
Prvak BiH: 1998, 2001, 2002, 2010, 2012 i 2013
Kup BiH: 2000, 2001, 2003, 2011, 2012 i 2018
Super kup BiH: 1998, 2000 i 2001
Dupla kruna: 2001 i 2012
Titula, kup i super kup: 2001
Kup UEFA: 1/4(1972) i 1/2(1985)
Mislim da bi manijaci a i svi navijaci Zelje trebali da se ograde(radi kredibiliteta nasih navijaca koji nisu picke da bodu) od onog debila sto nosi noz i hoce da zbode.
Svoj ti poso
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Imaju li gdje slike naših parola sa juga, nigdje ne mogu da nađem
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
https://fkzeljeznicar.ba/saopstenje-za- ... r-2/47480/Za gradski derbi ukupno je prodato 6021 ulaznica kao i 565 virtuelnih ulaznica što čini ukupno 131.720 KM. Do sada je akcijom navijača Fudbalskog kluba Željezničar u tekućoj godini učlanjeno 11.591 član što je Klubu donijelo dodatnih 231.820 KM.
Znači, ukupno je oprihodovano 363.540 KM što ciljanu vrijednost od 400.000 KM, koju su postavili naši navijači, čini skoro dostignutom. Time je još jednom pokazano naše jedinstvo, snaga, kontinuirana borba koju smo pokrenuli u stabilizaciji poslovanja Kluba.
Klub ovim putem javno odaje priznanje igračima i stručnom štabu prvog tima na pobjedi u gradskom derbiju. Još jednom ste pokazali šta je ljubav prema Željinom dresu i Klub će to znati cijeniti u vremenu koje je pred nama.
...
Ovim putem obavještavamo javnost da je formirana Komisija za procjenu štete koja je počinjena tokom gradskog derbija i Fudbalski klub Sarajevo će snositi troškove neodgovornog i huliganskog istupa svojih navijača.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
-
- Kontakt:
Malouman je svako ko podrzava bilo koji oblik nasilja.
Znaci,ja jucer nisam mogao biti na tekmi zbog posla,ali sam je pratio u kaficu preko puta . Znaci pun je pitara bio. Kunem vam se ja sam unutra sa njima.
Prije nego sto cu stici do posla. Vidio sam za frku,vidio sam da su napali transparent za Mesu. Mesa je momak koji je 5 godina hodao sa mojom svastikom. Ja znam njegove dobre strane one druge me nisu zanimale.
Ja znam da bi on one pickice sto su uletile sam povaljao. Kao sto je radio nekoliko puta.
To sto su uradili je, da im nogama po faci skaces . Ali ljudi nismo zivotinje. Neko ce nastradat. Ja sutra treba da svoje dijete odvedem na tekmu i treba da ga neko napadne i pogodi. Onaj sto je bo nozem je amatercina sta bi ja radio nedaj Boze u tom trenu. Ljudi mi ne smijemo ni jedni ni drugi dozvoljavati da do toga dolazi. To nije Sarajevo.
Ja sam jucer skakao,vristao u kaficu kod oba nasa gola.
Kunem vam se 30 ih je u kaficu , niko mi nije rijeci rekao. Niti je meni na um palo da se ne radujem golovima.Psuju oni,psujem ja ,nerviramo se. Ja ne znam te ljude.
Davno su ispricane price,o prijasnjim derbijima.
Niko normalan nece nista podrzati od sranja koja su jucer bila.
Neka su ih nalupali,ne treba dati na sebe,ali ne treba prelaziti granice.
Svako je normalan protiv oblika nasilja.
Ali svaki put na Grbavici prave sranja. Prvo bacati baklje među ljude na sjeveru. Gdje ima žena, male djece. Druga stvar čupanje stolica, svaki derbi. Maloumnici. Treća stvar ulaziti na teren i skidanje parole za rahmetli Mešu, brate zasluženo je prebijen.
Ali svaki put na Grbavici prave sranja. Prvo bacati baklje među ljude na sjeveru. Gdje ima žena, male djece. Druga stvar čupanje stolica, svaki derbi. Maloumnici. Treća stvar ulaziti na teren i skidanje parole za rahmetli Mešu, brate zasluženo je prebijen.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
-
- Kontakt:
Veliko bravo za saopštenje i veliko bravo za ovo da snose troškove.

SCUDETTI 38x 🏆
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
COPPA ITALIA 14x 🏆
SUPER CUP 9x 🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙🤍
"No Mikey,no no Mikey that was so no right".
Super Max! 🧡
Ulete da ispadnu "mangupi" da skinu krpe do kojih nisu ni stigli, pa zapale transparent za Mesu za kojeg su također stavljali smrtovnicu i pojedini hordasi bili na dzenazi i ovako urade, bruka su od ljudi i navijaca u svakom mogucem smislu... Ulete na stadion pa mrtvima nedaju mira sto bi se reklo i ocekujes da te neko ne prebije od zivota? Dobro su obojica ona udbasa prosli kako su mogli jos proci. Protiv nozeva sam, ali udaraj na ruke, nogama, palicom ako treba da zna sta vise da ne radi u buducnosti. Drago mi je sto su onakav tekst objavili na stranicama ig i fb, spustit ih treba u svakom mogucem smislu!
Nažalost, da sve okolnosti vezane za gradski derbi ne prođu na najbolji način, pobrinuli su se navijači Fudbalskog kluba Sarajevo koji su svojim nedoličnim i huliganskim načinom ponašanja ponovo narušili ugled grada Sarajeva i poslali još jednom ružnu sliku u svijet. Ovo je nastavak kontinuiranog procesa uništavanja imovine našeg Kluba od strane huligana Fudbalskog kluba Sarajevo. Sramotno je da se takvim navijačima daju ulaznice, a koje je, podsjećamo, Fudbalski klub Željezničar besplatno stavio na raspolaganje Fudbalskom klubu Sarajevo.
Ovim putem obavještavamo javnost da je formirana Komisija za procjenu štete koja je počinjena tokom gradskog derbija i Fudbalski klub Sarajevo će snositi troškove neodgovornog i huliganskog istupa svojih navijača.
Nažalost, da sve okolnosti vezane za gradski derbi ne prođu na najbolji način, pobrinuli su se navijači Fudbalskog kluba Sarajevo koji su svojim nedoličnim i huliganskim načinom ponašanja ponovo narušili ugled grada Sarajeva i poslali još jednom ružnu sliku u svijet. Ovo je nastavak kontinuiranog procesa uništavanja imovine našeg Kluba od strane huligana Fudbalskog kluba Sarajevo. Sramotno je da se takvim navijačima daju ulaznice, a koje je, podsjećamo, Fudbalski klub Željezničar besplatno stavio na raspolaganje Fudbalskom klubu Sarajevo.
ja ludila nakon sto se sve sleglo od jucer .. i pitam se sta ono bi majko ,kakvo karanje lavordzija u svakom segmentu

SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!