Edin Džeko - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

suntu jeu
Kontakt:

Re: Edin Džeko

Post Postao/la suntu jeu » 02 feb 2011, 22:51

Megamon je napisao/la:Al' najjaci su mi ovi koji se registruju da bi pljuvali po NASEM dijamantu.Imas li sta pametno reci? Nemas,bolje nista ne govori.

Care, ovo je otvoreni forum i njegov cilj nije predviđen za jednoumlje.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 02 feb 2011, 22:51

Nema playmakera , nema Dzeke...jos Tevez sebican...

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 02 feb 2011, 22:52

E tek se za današnju tekmu Džeke može reći da je nikakva. U prvoj je bio dobar(asistencija), zatim je protiv Ville imao nekoliko dobrih poteza(solidan), protiv Notts County-ja bio strijelac(uz Richardsa ih je spasio sramote), ali večeras je bio neprepoznatljiv. Da, nije im'o lopti nije bilo neke kombinatorike, centaršuteva i ne znam ti ja čega, al' mora se priznati da je večeras Džeko bio ispod svog nivoa, te da bi trebao što prije zaboraviti na ovu utakmicu. Imao je par dobrih poteza(izborio prekršaj kod gola Kolarova), al' je sve ostalo za zaborav. Iskreno se nadam da će se nešto promijeniti u Cityju, jer ovakvom igrom ne samo da neće doći u borbu za naslov, nego će im u pitanje doći i plasman u CL.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

Jaydoo82
Kontakt:

Post Postao/la Jaydoo82 » 02 feb 2011, 22:52

Cinjenica je da ga izgleda igraci Man Citija nemare toliko, i vidi se da passovi neidu njemu.. Dali zato sto je doveden kao velika zvjezda, ili zato sto prima vise para od pojedinaca, neznam.. Tevez je jedan viliki krivac zasto Citiju ide lose, taj covjek pokvari sve sto se zove Team Play.. :o

Uglavnom danas je Edin bio Flop of the Match. :( I ja da sam on, zalio bi se treneru na to sto neprima lopte...
Uglavnom ako ovako nastavi bice Flop transfera u Englesku... :oops:
BLUE NATION.

AYAN
Kontakt:

Post Postao/la AYAN » 02 feb 2011, 22:52

Tevez Džeki nije dodao ni jednu loptu tokom cijelog meča :shock:
Kad su svi protiv tebe, ili si apsolutno u krivu, ili si apsolutno u pravu...
Željo i samo Željo...

edinko
Kontakt:

Post Postao/la edinko » 02 feb 2011, 22:53

suntu jeu je napisao/la:
Bosnier je napisao/la:Jbga Dzeko nikad nije na mjestu gdje se lopta upucuje...

Naravno da nije... to su vrlo dobro vidjeli skauti i Juventusa, Milana i Reala, pa su mu presudili sa cijenom od 20 miliona. To što se debilni šejh zaletio i istovario 35 druga je priča. Dečko jednostavno ne zna pratiti igru i to je to... zna sa loptom kada ga nađe, ali da zna igru pratiti... teško.
Mogo bi ti momak malko da ohladis..Ja ne znam koji vam je klinac,ima vas 3-4 koji samo sranje pisete ovdje o Dzeki..hajd pustite nas malo da dihnemo svega ti..Ti si pokupio svu pamet ovoga i onoga svijeta izgleda ali zadrzi je za sebe mangupe kako nazivas Dzeku.
Dzeko je tek presao u Englesku pametnjakovicu i NE MOZE preko noci da postane ono sto je dvije godine gradio u Njemackoj.Dalje,mada je Tevez najjaci igrac MC ,on je najveci skrtac,to je poznata cinjenica.On donekle Silvu sljivi i nikoga vise.
Dzeko je mangupe jedan ,golgeter,centarfor i treba da ima LOPTI koje ce pospremiti u gol..ovdje Dzeko ima NENORMALNU poziciju,saam mora po loptu da se izbori.Od Teveza ne moze do lopte.
Plus danas je sudija svirao kao Novo Panic..Penal za MC cist ko suza nije svirao ali jeste Vierin start..Hajd sad i mene malo ispravlja"poklopcu"jer svakoga"poklopis"kad nesto napise
Zadnja izmjena: edinko, dana/u 02 feb 2011, 22:54, ukupno mijenjano 1 put.
Nek smo vazda puni Bosne ali i Bosna puna nas!

moram_materemi
Kontakt:

Post Postao/la moram_materemi » 02 feb 2011, 22:53

kaaako su lose igraaaliiiii...................
ja ne znam da je dzeko primo dviiii lopte da su valjale.....
pa i ja bi se isfuro
jbg
onaj tevez definitivno ima problema sa 'osobnoscu'
pa vidi kako sudiju gurnu ba a nije ni vidio ko mu je iza ledja
kako god
bude bolje za dzeku.....

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 02 feb 2011, 22:53

ovaj City ko da je naš Premijerligaš :lol: ,a sto se tice Džeke u ovoj utakmici za njega nemam komentara,katastrofa........
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 02 feb 2011, 22:54

A za provokatore: คุณ ดูดกระเจี๊ยวของฉัน :lol:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

beckham

Post Postao/la beckham » 02 feb 2011, 22:54

bgm dzeko je katastrofalan od dolazka u city..momak nemoze da se sastavi sa loptom,jednostavno cjena ovog momka je oko 10 miliona eura.budimo realni,i iskreno covjek je najslabija karika u ekipi,imao je najmanje dodira sa loptom,nije pogledao na go a kamoli osutao
one only david beckham

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 02 feb 2011, 22:55

moje vidzenje ovog svega je da je ovo velika promjena u igri i dzeko ce morati mjenjati svoj stil igre.on je navikao da dobija 90 posto lopti u napadu a ovdje je suprotno kao sto je miske davao dzeki,tako je silva tevezu plus sto tevez se jos sam bori za ostatak lopti.dzeko nije takav igrac da ko lud trci za odbrambenim igracima.ova liga je veci nivo slicno kao sto je i njemacka liga za cesku ligu.on ce morati jos da uci a da on to hoce,to je sigurno.neznam igraca koji je odmah u engleskoj eksplodirao.tevez je 3 ili 4 godine vec tu,3 kluba promjenio a mi bi da dzeko vec igra na tom nivou za 4 utakmice.jedna stvar je bitna on nepravi greske, negubi lopte i nije nervozan.to je ok nadoce on jos.samo polako.kogod je ocekivao u ove 4 utakmice vise on se slabo razumije u fudbal :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 02 feb 2011, 22:55

City igra na isti nacin sa Dzekom kao centarforom, kao i kad je Tevez bio na toj poziciji. Normalno da to ne ide. Manje-vise nijedan centarsut. Dzeko u ovoj ulozi ne moze igrat dobro. Nije on kriv, vrlo cudna taktika Mancinia.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

D€LUX
Kontakt:

Post Postao/la D€LUX » 02 feb 2011, 22:56

MCFC skroooz los , i realno gledajuci dzeko najlosiji , nikako da se primjeti na terenu ... Znam da ce ovi balavci odma poceti ti provokator ovo ono al Dzeku ja za 90 min 3 puta primjetio sto jest jest... losi su svi bili i tevez i silva pogotovo onaj golman, nedaju mu loptu na vrijeme daju mu u teskim situacijama.. al dzeko kad dobije loptu naginje se nesto djeluje spor nezainteresovan nije imao nijednu sto postotnu priliku u 4 utakmice Premijer Lige i to je premalo vise mi nekad lici na veznog igraca nego ubojitog napadaca i ako ste realni slozit ce tes samnom ... Ja nikad nisam rekao da je los napadac al mora jos raditi na sebi i realno je da nezapocinje meceve protiv WBA i Uniteda ... On daje solidne naznake da je dobar igrac al ne i da je ubojit strijelac , evo npr. gledao sam suareza ( ne kazem da su on i dzeko slicni igraci ) al usao 20 prije kraja dosta pokazao trcao i postigao gol nako 15 min sto je u igri ... Mislim da ce Dzeki biti pravo tesko u Premijer Ligi , jer u klubu kao sto je MCFC nece ga puno cekati ili nek polahko pocinje ubojitije igrati ili mu se nepise dobro !!

no hard feelings
>>No body likes us but we dont care<<

Fk_zeljo_1921
Kontakt:

Post Postao/la Fk_zeljo_1921 » 02 feb 2011, 22:57

slika
jao naslova :oops: :oops:
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 02 feb 2011, 22:58

Cartman je napisao/la:City igra na isti nacin sa Dzekom kao centarforom, kao i kad je Tevez bio na toj poziciji. Normalno da to ne ide. Manje-vise nijedan centarsut. Dzeko u ovoj ulozi ne moze igrat dobro. Nije on kriv, vrlo cudna taktika Mancinia.

Ima taktiku ala Pape.
Njih jedino Mourinho moze spasiti,mozda Hidnik.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

sanjinzeljo
Kontakt:

Post Postao/la sanjinzeljo » 02 feb 2011, 22:58

a ti beckhamu ja mislim da si ti treba koliko se slabo u fudbal razumijes :D

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 02 feb 2011, 22:58

Cartman je napisao/la:City igra na isti nacin sa Dzekom kao centarforom, kao i kad je Tevez bio na toj poziciji. Normalno da to ne ide. Manje-vise nijedan centarsut. Dzeko u ovoj ulozi ne moze igrat dobro. Nije on kriv, vrlo cudna taktika Mancinia.
Dzeko je na ovoj utakmici vise igrao stopera nego centarfora (nazalost), jer je na CF-u konstantno visio Tevez, iako bi veci efekat od njega bio na krilu, nego od Dzeke.
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 02 feb 2011, 22:58

Fk_zeljo_1921 je napisao/la:slika
jao naslova :oops: :oops:
Pa bas je tako i bilo,nemoj se cuditi :lol:
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

tanzla
Kontakt:

Post Postao/la tanzla » 02 feb 2011, 22:58

Sa stopostotnom sigurnoscu tvrdim da bi Dzeko danas uvalio Sitiju doppelpack u najmanju ruku, da je igrao za Birmingem. Pa ljudi su imali 15 upotrebljivih centarsuteva u sesnaesterac a Siti - nijedan?!

Ovo je bas bilo patnja za gledati.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 02 feb 2011, 22:59

Ovim gradjanima ne moze jos dva seika pomoc.
Nikad oni do titule nece doci.
Premali su oni za veliku cetvroku. Jasno ko dan.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Proximic i 9 gostiju.