To je najmanji problem po meni,veci je problem belaj izmedju sebe,gdje momci od 17/18/19 godina se batinaju i silu provode ,gdje im niko od "vodja" nemoze ništa,gdje jednom rukom mrvi travu a drugom bakljom gadja prvi red u gdje mu niko nesmije A reci.Sta ce nam veci neprijatelji ako se izmedju sebe udaramo?O kakvoj braci pricamo?ElCartel11 je napisao/la: ↑05 mar 2022, 23:26Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.miky_hz je napisao/la: ↑05 mar 2022, 20:33Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.
Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega
Neznam u sta sam vise razocaran.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.
Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Koji brat, meni nije brat onaj prepuseni debil koji stoji ispod mene i pjena mu ide na pola usta koji nezna ni ko igra a kamoli sta vise.
Tribina nema autoritet,tacka kraj.Sve dok to bude furka a ne emocija i ljubav nema tu ništa,cast momcima ali zbog ovoga ce svi dobiti isto etiketiranje
I da ti iskreno kažem za ovoga sto je batine dobio ili bilo koga od tih dole,nije mi žao,sto trazis to dobijes,zao bi mi bilo da je policija ili neko ušao na tribinu pa isprebijao nekog ni krivog ni duznog tog bi zalio,ove Bogami necu.