FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
93
35%
Darko Milanič
35
13%
Miodrag Božović
6
2%
Fedja Dudić
39
15%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
24
9%
Samo stranac
65
25%

Ukupno glasova: 262

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 05 mar 2022, 23:36

ElCartel11 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:26
miky_hz je napisao/la:
05 mar 2022, 20:33
Tribina ko i ovi na terenu bez autoriteta.Taman jedno sa drugim.

Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega

Neznam u sta sam vise razocaran.
Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.

Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
To je najmanji problem po meni,veci je problem belaj izmedju sebe,gdje momci od 17/18/19 godina se batinaju i silu provode ,gdje im niko od "vodja" nemoze ništa,gdje jednom rukom mrvi travu a drugom bakljom gadja prvi red u gdje mu niko nesmije A reci.Sta ce nam veci neprijatelji ako se izmedju sebe udaramo?O kakvoj braci pricamo?

Koji brat, meni nije brat onaj prepuseni debil koji stoji ispod mene i pjena mu ide na pola usta koji nezna ni ko igra a kamoli sta vise.

Tribina nema autoritet,tacka kraj.Sve dok to bude furka a ne emocija i ljubav nema tu ništa,cast momcima ali zbog ovoga ce svi dobiti isto etiketiranje

I da ti iskreno kažem za ovoga sto je batine dobio ili bilo koga od tih dole,nije mi žao,sto trazis to dobijes,zao bi mi bilo da je policija ili neko ušao na tribinu pa isprebijao nekog ni krivog ni duznog tog bi zalio,ove Bogami necu.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 mar 2022, 23:41

slika

Za malo para moze se ova ekipa dotjerati da na nesto lici.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 05 mar 2022, 23:44

ado-hz je napisao/la:
05 mar 2022, 23:41
slika

Tako je. Eventualno ima finih štopera i jeftinijih od Mihojevića, ali eto nek bude on neki primjer kvalitetnog i školovanog stopera. Riješi se hadalja i imati ces love za ove igrače.
Ovo treba svaki dan postavljati do ljetnog roka, čisto da ako neko iz kluba čita ovo da vidi koliko nama malo fali, ali da nas koče ovi polovnjaci ala Mirzin maneken :puke:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

keli
Kontakt:

Post Postao/la keli » 05 mar 2022, 23:48

Jeste se ispuhali bracoo

Eno sad avramovski nakon pola sata igre u derbiju gdje igramo sa igracem manje proglasen flopom... Aferim na zakljucku
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 05 mar 2022, 23:49

zgusise nas da valja
Suljic jedini odigrao kako treba
ovi sto su hajcali kao pola naseg istoka i bit ce nas 3,4 milje nabijem na tuki sta su htjeli postici da mi je znati
Dupovac ostario al nije sazrio uvijek neke gluposti s njim i to velike
Hz losi potezi i igranje sa onim sto je Mirvic vec jednom reko tesko je reci da su ti momci kancer za klub ima svakakvih i treba porazgovarsti s momcima koji to vode da ne ide vise ovako
sta bi s Lazicem jel broj stranaca ili povreda neka

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 05 mar 2022, 23:54

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
05 mar 2022, 23:44
ado-hz je napisao/la:
05 mar 2022, 23:41
slika

Tako je. Eventualno ima finih štopera i jeftinijih od Mihojevića, ali eto nek bude on neki primjer kvalitetnog i školovanog stopera. Riješi se hadalja i imati ces love za ove igrače.
Ovo treba svaki dan postavljati do ljetnog roka, čisto da ako neko iz kluba čita ovo da vidi koliko nama malo fali, ali da nas koče ovi polovnjaci ala Mirzin maneken :puke:
Mihojevic, Adnan Kovacevic ima nasih stopera koji znaju lopte a ne ograniceni ko balkon ala Dupovac. Uostalom ako ces u vatru gurnuti Traku onda se moze naci neki jos bolji stoper da stasa Trako uz njega.
Problem je vezni red gdje moramo naci igraca tipa Gogic koji je jak na lopti i koji zna iznijeti loptu i dati pas. A ne vrtit se oko lopte ko na fingispilu i onda kad ne znas sta ces sa njom vrati je nazad stoperu ili zavali beka u nemogucoj poziciji pa onda kuku majko.
Amoah se moze dovesti, Burekovic isto moze, Ovcina moze, nisu to neke nemoguce misije i igraci koji ne bi mogli dovesti.
Samo da se rjesiti na ljeto bar pola škarta u ekipi kojeg imamo a to je bukvalno 10 igraca koji ne da nisu za nas nego upitno je da li mogu igrati vise ovu kukuruz ligu uopste.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 05 mar 2022, 23:57

miky_hz je napisao/la:

Ovoj djeci na tribina je ovo furka pa ih i razumijem donekle,ali da niko ispred grupe nema da zaustavi drogiranu djecu smjesno.Teror mozga veceras od kad smo usli pa do svega

Izuzetno glup potez navijača. Od onolike grupe samo se jedno 20 Hordi zaletjelo na njihov jug. Ako si vec planirao to onda se drugačije to uradi, a ne onako.
Drugi glupi potez je taj, da ostavljaš svog brata sa tribine samog na milost i nemilost protivnika.

Samo cu reci jedno, sreca pa su na drugoj strani bili Zeljini navijači. Jest da su izudarali momka postenski ali je barem hodajuci napustio Grbavicu. Usudit cu se reci, da su ovakav belaj izazvali u BL, Sirokom ili Zapadnom Mostaru, ovaj momak bi doživio sudbinu Vedrana Puljica.
Izboli su ga,ali opet drug se nikad ne ostavlja barem nismo ostavljali dok smo bili na sjeveru pa poslije na zapadu pa onda opet sjever al dobro nove generacije nisu kao mi stariji danas je sve naopako

siroliver69
Kontakt:

Post Postao/la siroliver69 » 05 mar 2022, 23:58

Pod jedan, Nihad Mujakic nije, niti može biti pojacanje
Pod dva, gori i gluplji od njega je drugi današnji stopera Glupovac
Pod tri, ekipa u kojoj na derbiju igra kepec Hebib mora izgubiti
Pod cetiri, ekipa koja ima malog golmana prekidi ce vjecno biti problem
Pod pet, ekipa koja nema za kapitena yebaca majki svima, nije ekipa
Pod šest, trener je zbog pritiska od 'podrške čaršije' gurnuo mirzino mladunce
Pod sedam, trener ne zna šta je i koliko 'košta' ovaj derbi
Pod osam, trener je izgubio derbi jer još nije upoznao ne/kvalitet svojih igraca.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 05 mar 2022, 23:59

Okrenuti se iducoj utakmici i kraj. Mene je najvise strah Makedonca, imam neki osjećaj da je bezveze trener. Jedina sreca je pola godine ugovor .
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 06 mar 2022, 00:02

siroliver69 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:58
Pod jedan, Nihad Mujakic nije, niti može biti pojacanje
Pod dva, gori i gluplji od njega je drugi današnji stopera Glupovac
Pod tri, ekipa u kojoj na derbiju igra kepec Hebib mora izgubiti
Pod cetiri, ekipa koja ima malog golmana prekidi ce vjecno biti problem
Pod pet, ekipa koja nema za kapitena yebaca majki svima, nije ekipa
Pod šest, trener je zbog pritiska od 'podrške čaršije' gurnuo mirzino mladunce
Pod sedam, trener ne zna šta je i koliko 'košta' ovaj derbi
Pod osam, trener je izgubio derbi jer još nije upoznao ne/kvalitet svojih igraca.
Pod sest me najvise boli ! Danas sam pisao da je to brlo izvjesno...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

napoleon72
Kontakt:

Post Postao/la napoleon72 » 06 mar 2022, 00:03

E ybg, prvo pricamo da je dovoljno imat ofanzivnu cetvorku da dominiras ligom, ostalo popunit balvanima. Pa sredis tu ofanzivnu cetvorku, pa te ljudi razvale trkom, pa pricamo kako je trka i volja sve. Sad evo treba jos 5 jakih pojacanja. Pa nismo City jbt. Rastavise nas ljudi bez spica, bez jednog krila, head to head na skoro svakoj poziciji slabiji od nas. Stilic jest znalac i bolji od svakog naseg ofanzivca, al je nespreman, i Cocalic jest bolji stoper od Dupovca, Galic od Hebiba. Na ostalih 8 imamo bolje igrace. Al qrko, da skup roster osvaja trofeje, PSG bi osvajao LP svake godine.
GRMI SA SJEVERA!
1946

Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.

FCUM
Kontakt:

Post Postao/la FCUM » 06 mar 2022, 00:07

Imali smo najbolje pripreme neka se niko ne vadi da je tek krenulo. Ovo je ubleha veca od splicanina. Zapamtite
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !

This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 mar 2022, 00:12

A realno nemozes izjaviti i da ti bude neki izgovor "emotivno smo se ispraznili protiv Slobode" mislim cemu to,kakvo je to opravdanje? A jucer na pressu pricas da smo uspjeli i odmoriti neke igrace na toj utakmici i da smo sa psiholoske strane u prednosti jel smo dobili dvije utakmice...Ono kao da dvije osobe slusam u dva dana sa razlicitim misljenjima
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 06 mar 2022, 00:14

grozni smo bili,ono nije vidjelo crvenog,to je otprilike to

VVVBK

Riveros
Kontakt:

Post Postao/la Riveros » 06 mar 2022, 00:15

zagor1987 je napisao/la:
05 mar 2022, 23:57
miky_hz je napisao/la:

Izboli su ga,ali opet drug se nikad ne ostavlja barem nismo ostavljali dok smo bili na sjeveru pa poslije na zapadu pa onda opet sjever al dobro nove generacije nisu kao mi stariji danas je sve naopako
I onda mi neko kaže da je sadašnji sjever sa ovom ološi, narkomanima i klošarima bolji od sjevera u periodu nakon rata, kada su Džine i Mai bili vođe :facepalm: :facepalm:

leo1946
Kontakt:

Post Postao/la leo1946 » 06 mar 2022, 00:17

FCUM je napisao/la:
06 mar 2022, 00:07
Imali smo najbolje pripreme neka se niko ne vadi da je tek krenulo. Ovo je ubleha veca od splicanina. Zapamtite
Mislim da jednostavno nije shvatio znacajnost derbija, pogotovo nama navijacima. Ali hajde, ako nisi ti kao trener to shvatio, sta je sa igracima? Ja njima najvise zamjeram, svakom ko je danas igrao osim suljica, jedini hoce i moze. Ostali katastrofa blago receno. Voljni momenat, trka, htjenje, agresivnost n u l a. Pricali smo o tome da vecinu nasih prvih 11 cine decki ponikli u nasem klubu pa znaju sta je derbi. Pa **** ga ja oni se ponijeli ko da nikad nisu culi za derbi. Da te nako ubiju trkacki stilic, bekric, da nasim stoperima bjezi lik koji je zadnji vezni, a igra napadaca... Kao sto sam rekao, ja da igram trenutno za FK Sarajevo, nakon ovog derbija bih se sam javio mirvicu ili kome god i rekao ne daj mi platu za ovaj mjesec. Nek ih je sram!

P.S. dupovac za mene vise nije igrac FKS, ti kao kapiten, kao neki iskusan lik, toliko tih nekih utakmica i derbija u nogama dozvolis sebi da te onaj debil isprovocira i da onako reagujes.. ubij se covjece
1946-1987

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 06 mar 2022, 00:18

napoleon72 je napisao/la:
06 mar 2022, 00:03
E ybg, prvo pricamo da je dovoljno imat ofanzivnu cetvorku da dominiras ligom, ostalo popunit balvanima. Pa sredis tu ofanzivnu cetvorku, pa te ljudi razvale trkom, pa pricamo kako je trka i volja sve. Sad evo treba jos 5 jakih pojacanja. Pa nismo City jbt. Rastavise nas ljudi bez spica, bez jednog krila, head to head na skoro svakoj poziciji slabiji od nas. Stilic jest znalac i bolji od svakog naseg ofanzivca, al je nespreman, i Cocalic jest bolji stoper od Dupovca, Galic od Hebiba. Na ostalih 8 imamo bolje igrace. Al qrko, da skup roster osvaja trofeje, PSG bi osvajao LP svake godine.
Drug ne dovodimo mi igrace da se qurcimo i glumimo PSG ili Man City nego sto u ekipi imas 10 igraca kojima je istekao rok trajanja i koji ti nanesu samo stetu time sto jos uvijek igraju za nas.
Jel smatras da igraci Palic, Hebibovic, Velkoski, Ahmetovic, Dupovac, Varesanovic, Cmiljanic mogu nama pomoci. Niko nije rekao da je moguce da se svi otjeraju sad na ljeto nego Boga moliti bar pola tog škarta da ode.
Kad tu dodas Lazica koji ne igra, Oremus koji je dao sto je mogao i samo zauzima mjesto nekom novom i boljem strancu, Sabanovica koji osim motorike i ponekog centarsuta nema nikakve druge tehnicke kvalitete i gdje mozes naci boljeg beka od njega jel to nesto lose da se ti igraci vremenom zamijene.
Bodul koji zna lopte al ocito nit mu se igra nesto posebno nit je zaintetesivan do sad bio, par poteza za aplauza a mnogo vise mahanja rukama premq sudiji. Mozda su mu igrice i te pucačine koje igra vaznije od posla kojim se jos uvijek bavi i uredno prima platu.

Edit
Merso nije niti ce ikad biti škart al covjek vise ne moze to je valjda svima jasno. Tako da on ne spada u škart nego covjek jednostavno vise ne moze da igra na nivou na kojem je bio.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 06 mar 2022, 00:23

miky_hz je napisao/la:
06 mar 2022, 00:12
A realno nemozes izjaviti i da ti bude neki izgovor "emotivno smo se ispraznili protiv Slobode" mislim cemu to,kakvo je to opravdanje? A jucer na pressu pricas da smo uspjeli i odmoriti neke igrace na toj utakmici i da smo sa psiholoske strane u prednosti jel smo dobili dvije utakmice...Ono kao da dvije osobe slusam u dva dana sa razlicitim misljenjima
Kontradiktorna izjava, koja je zapravo samo alibi.
- FKS -

United4ever
Kontakt:

Post Postao/la United4ever » 06 mar 2022, 00:24

Braco danas smo lose odigrali derbi kao i sto jeste, ali se nadam da ce nauciti nesto iz danasnjeg meca, i iskupit se navijacima sad u subotu abd. ;)

Svi na Kosevo !

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 06 mar 2022, 00:34

Pisao sam pred utakmicu da nas mogu dobiti iz prekida i na agresivu odnosno sjeckanje igre, tako je i bilo. Mi smo podbacili, sredina nesigurna, napad odsjecen, zadnja linija ispucavala duge lopte sto odgovara Cocalicu i Kosoricu jednostavno igrali smo kako njima odgovara. Loše al Boze moj valja ici dalje.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: KarlMarx i 38 gostiju.